23/11/17

5 x syksyinen asuinspiraatio maailman verkkokaupoista

89

kangaskassi Makia, aurinkolasit Versace, bleiseri Gold Case, farkut EMP, lompakko Vivienne Westwood, kello Marc Jacobs, nilkkurit Maison Martin Margiela

Kaupallinen yhteistyö: ShopAlike

Kun ulkona pyryttää lunta (tai todennäköisesti räntää) vaakatasossa ja asukuvien räpsiminen on suunnilleen viimeinen asia mielessä, päätin tänään tarjoilla teille tyyli-inspiraatiota vähän toisenlaisessa muodossa. Pengoin verkkokauppojen aarteita läpi ShopAliken sivuilla ja stailasin viisi erilaista lookia tekemilläni löydöillä. Voisin nähdä itseni näistä missä tahansa tyylissä ja tulikin heti vähän sellainen into kokeilla jotakin samanhenkistä jo entuudestaan omistamillani vaatteilla.

Tällainen toisenlainen stailausprojekti oli itse asiassa melkoisen työläs ja aikaavievä urakka, koska tarjontaa on niin huikaisevan paljon – omasta vaatekaapista asuja kootessa valikoima on huomattavasti vaatimattomampi. Mutta tällaiset kollaasityyliset stailausprojektit ovat silti oikeastaan aika hauskoja: tässä yhdistyvät kuin lapsuuden paperinukkeleikit ja ”näyteikkunashoppailu” verkkokaupoissa. Ja aika usein näistä omista koonneista saa tosiaan uusia ideoita jo niiden vanhojenkin vaatteiden yhdistelyyn, vaikka mitään uutta ei ostaisikaan.

Kaikki näiden kollaasien vaatteet ovat kuitenkin tällä hetkellä myynnissä ja löydettävissä ShopAliken hakukoneesta.

neulepusero Liu Jo, villakangastakki J. Lindeberg, housut By Ti Mo, tuoksu Acqua Di Parma, laukku Hugo Boss, korkokengät Salvatore Ferragamo

ShopAlike ei itse siis ole verkkokauppa, vaan se on shoppailijan hakukone, joka kokoaa saman kattosivuston alle yli 160 maailman verkkokaupan tarjonnan. Ideana on, että ei tarvitse mennä jokaisen verkkokaupan sivuille erikseen etsiskelemään tuotteita, vaan ShopAliken sivuilla voit näppärästi tutkia kaikkien verkkokauppojen valikoimaa yhdellä selauksella. Tuotekategorioita on laidasta laitaan muodista sisustukseen ja asusteista peräti kodin rakentamiseen ja mukana on maailman suurimpia verkkokauppoja kuten Zalando, Nelly, Yoox, Spartoo, Bubbleroom ja DefShop. Sivusto toimii niin tietokoneella, mobiilissa kuin tabletillakin ja lisäksi sitä voi käyttää myös oman sovelluksensa kautta.

No miten siitä valtavasta miljoonia tuotteita käsittävästä valikoimasta sitten voi löytää yhtään mitään? No tässä tuleekin palvelun nerous: hakutoiminto on tehty todella käyttäjäystävälliseksi ja sen lisäksi hakutuloksia voi rajata erilaisten filtterien avulla esimerkiksi mallin, koon, värin, kuosin, merkin tai alennuksen mukaan. Käytännössä voit siis kirjoittaa hakukenttään vaikkapa ”naisten mustat korkeavyötäröiset farkut”, ”naisten kullanväriset rannekellot”, ”ruskeat korkeakorkoiset nilkkurit” tai ”naisten Calvin Klein talvitakit” ja ohjelma päräyttää esiin kaikki hakutulokseen sopivat tuotteet. Hakutoiminto on sillä tavalla älykäs, ettei oikeastaan ole merkitystä missä sanamuodossa hakusi kirjoitat, palvelu löytää kyllä sopivat tulokset silti.

Neulepusero Object, laukku Furla, bleiseri Pence, housut Topshop, rannekoru Ginette_NY, korkokengät Tosca Blu

Testailtuani nyt palvelua näitä kollaaseja tehdessä melkoisen tovin, olen todennut sen oikeasti aika nerokkaaksi. ShopAlike eroaa muista vastaavista palveluista juuri tuon älykkään hakutoimintonsa avulla, jonka ansiosta verkkokaupoista on helppo hakea melkeinpä mitä vain hyvinkin spesifisti. Oli myös hauskaa huomata, että maailman isojen verkkokauppojen joukossa hakutuloksissa tuli vastaan myös suomalaisia liikkeitä kuten Stockmann, Kekäle ja Aukia sekä monia kotimaisia merkkejä kuten Samuji, Marimekko, MOIMOI Accessories ja Makia.

Muistuttelenpa tässä samalla myös vielä, että huomenna on syksyn ultimaattinen shoppailupäivä Black Friday, jolloin myös ShopAliken sivuille rantautuu valtava määrä alennustuotteita. Alennukset ovat voimassa Black Fridayn, viikonlopun ja Cyber Mondayn ajan eli 24.-27.11.2017. Alennushaukkoja varten ShopAlikella on ihan oma Black Friday -filtterinsä, jonka avulla tarjoustuotteet löytyvät helposti.

Onko jollekulle teistä ShopAlike jo entuudestaan tuttu? Entä mistäs stailaamastani lookista tykkäsitte eniten? :) Itse voisin pukea näistä päälle ihan minkä tahansa vaikka heti!

Korvakorut J.W. Anderson, neulepusero Vanessa Bruno, hame Esprit, nilkkurit Erika Rocchi, laukku MOIMOI Accessories

Huivi WEEKEND MaxMara, laukku Ted Baker, aurinkolasit Stella McCartney, nahkahousut YAS, bleiseri Barena, nilkkurit Elvio Zanon

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts