2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Miia

    Kiitos Jenni, että jaat näitä viikon ajatuksia. Näiden lukemisen myötä on ihana aloittaa päivä ja viikko. Minulla olisi postaukseen liittymätön kysymys. En muista sinun kirjoittaneen viime aikoina hiuksiin liittyviä juttuja, joten minua kiinnostaisi tietää onko sinulle muodostunut viime aikoina erityisiä shampoo ja hoitoaine-suosikkeja? Olen tykännyt kovasti aikaisemmista tuotesuosituksistasi kosmetiikan saralla, joten olisi mielenkiintoista tietää, mitä suosit hiusrintamalla.

    • Ihanaa kuulla Miia, että viikon ajatukset piristävät maanantaipäiviäsi. :) Itse asiassa useampikin tuollainen kauneuden ja hiustenhoidon lempparituotteisiin liittyvä juttu on suunnitelmissa, joten tulossa on joskus tässä lähiaikoina!

Related posts