2/11/17

50 shades of green

4 82

(Juttu sisältää mainoslinkkejä)

Rakkauteni vihreää väriä kohtaan ei liene kenellekään enää mikään uutinen, mutta tänä syksynä olen löytänyt vihreässä villityksessäni ihan uusia tasoja, kun huomasin yksi päivä olevani verhoutunut vihreään käytännössä lähes päästä varpaisiin. Vihreitä kenkiä ei sentään tällä kertaa ollut jalassa, mutta sellaisetkin kaapista kyllä löytyisivät…

Tyylini vihreät sävyt eivät ole keskenään ihan tismalleen samanlaisia, mutta niin lähellä toisiaan kuitenkin, että sopivat hyvin yhteen. Ja kynnetkin matchasivat kuvien ottohetkellä viime viikolla vielä täydellisesti vihreään värimaailmaan, tosin kyllä nämä nykyiset ruskeatkin kynnet sopivat hyvin vihreiden sävyjen kanssa.

A+moren kipparilätsä on nykyään yksi lempparihatuistani (kuten monen muunkin), koska se on aivan täydellinen pelastaja huonoille hiuspäiville. Myönnän, että näitä kuvia otettaessa en ollut vain jaksanut pestä tukkaa pariin päivään, niin hattu pelasti tilanteen mainiosti. :D Rakastan myös lierihattuja, mutta niiden käyttäminen Suomen sääolosuhteissa on osoittautunut jokseenkin hankalaksi. Olen valitellut tätä ennenkin, mutta Helsingissä tulee sen verran navakasti, että leveälieriset hatut uhkaavat lennähtää päästä vähän väliä. Kipparilätsä pysyy kiitettävän hyvin päässä tuulesta huolimatta.

Moni on kysellyt Instagram storyjani ja Snapchattiani seurattuaan, että mistä tuo kiva lätsä on peräisin ja valitettavasti se on siis viime kevään mallistoa. Samantyylisiä on myyty ainakin H&M:llä, mutta ilmeisesti suuren suosion saanut lätsä on myyty monesta paikasta loppuun. Huomasin kuitenkin, että A+more-mallistossa on tänäkin syksynä yksi vähän samankaltainen, jos oma kipparihattu on vielä löytämättä.

Tiedättekö, kun jossain tyylissä tuntee olevansa jotenkin täysin kotonaan? Tässä lookissa minulle tuli juuri sellainen olo. Sellainen hyvällä tavalla itsevarma, että kokonaisuus on oman näköinen ja tuntuinen. Sen takia onkin varmaan tehnyt mieli pukeutua tähän samaan asuun monena muunakin päivänä. Olen kutsunut rauhallista vihreää voimavärikseni, mutta olisipa hauskaa kuulla, mitkä värit teille muille ovat niitä voimavärejä? Ja mikä on tämän syksyn luottokombo, jossa on itsevarma ja hyvä fiilis?

Translation: In case you haven’t noticed, I love dark green.

tekoturkistakki // faux fur coat Gina Tricot

villapusero // sweater Lindex

farkut // jeans KappAhl

kengät // shoes Gigi Hadid x Tommy Hilfiger

kaulahuivi // scarf A+more (Stockmann)

hattu // hat A+more (Stockmann)

laukku // bag Topshop (Zalando)

hanskat // gloves A+more (Stockmann)

Kaikki asun tuotteet saatu blogin kautta. / All items gifted.

Photos: Annika Ollila

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Aika harva asukokonaisuus blogeissa on saanut minut jättämään kommentin, mutta tämä on poikkeus. Aivan ihana yhdistelmä! Pinssitkin ovat niin hauskat. :) Oma luottovärini taitaa olla sininen, se on sopivan hillitty ja sopii hyvin habitukseeni sekä kaikkiin kaapissani oleviin alaosiin.

  • Aivan ihanan värinen tuo neule! <3
    Koen oman voimavärini olevan ehkä luumun- tai viininpunainen, niihin väreihin pukeutuessani koen olevani kuin kotonani.

  • Superihana asu (joka mätsää vielä hauskasti takana olevan talon ikkunanpuitteisiin) <3

    Oma luottovärini on varmaankin kirkuvan punainen mustaan yhdistettynä :)

  • Thomakos

    Tuo Stockmannin uusi lakki taitaa olla motarilakki, joskin villainen. Semmoisen ostin viime talvena painavalla teräsketjulla, …ja aivan liian hallitsevahan se on. No tuollein, lippa snadisti yli vaakasuoran ja vähän ylisuurena, koppalakista tulee kivan aseista riisuva. Samanlailla baretin korviin vetämällä saa baskerin. Mutta kyllä se silti lippalakkia tai villapipoa vaativampi on kantaa :)

Related posts