1/11/17

Harmoniaa mielelle, keholle ja iholle

307 97

Kaupallinen yhteistyö: Asennemedia & Lumene

(Sisältää kilpailun!)

 

Keskustelin viime viikolla muotisuunnittelijan kanssa trendeistä ja yhtenä tämän hetken merkittävimmistä trendi-ilmiöistä hän nosti levon merkityksen. Unesta on tullut statussymboli ja elämänlaatua mitataan nykyään sillä, kuinka paljon ehtii nukkua ja levätä. Myönnän nyökytelleeni innokkaasti tälle havainnolle: lepo ja uni ovat stressin ja kiireen keskellä korvaamattoman tärkeitä asioita, ja yrittäjälle loma puolestaan tuntuu liki luksukselta. Mutta miten ihanaa onkaan, että levon merkitykseen ja tärkeyteen on viimein kunnolla herätty! On ihan mahtavaa, että lepo ja hyvinvointi ovat nykyään trendikkäitä asioita – maailma on selvästi edes joissakin asioissa menossa oikeaan suuntaan.

Parin viime vuoden aikana oma elämäni on mullistunut monella tapaa. Olen eronnut, hypännyt yrittäjyyden kelkkaan entistäkin täysipainoisemmin, ostanut oman kodin, hetkittäin hukuttanut itseni aivan liian syvälle työntekoon ja samaan aikaan etsinyt hyvää oloa ja sisäistä rauhaa psykoterapian avulla sekä balanssia työ-ja vapaa-ajan välille. Kaikenlaisen tempoilun jälkeen tuntuu, että olen viimein löytänyt arkeeni jonkinlaista tasapainoa ja harmoniaa.

Askeleet kohti parempaa oloa ovat yksinkertaisimmillaan olleet ihan pieniä muutoksia omassa arjessa. Sellaisia, että läppäriä ei naputella enää yömyöhällä, tartutaan kännykän sijaan kirjaan ja raivataan kalenterista aikaa ystäville. Treenataan sellaisia urheilulajeja, jotka oikeasti tuntuvat hyvältä, rauhoitutaan hetki teetä juoden kesken kiireisen päivän ja upotetaan jalat illalla lämpimään kylpyveteen. Mennään metsään kävelylle, priorisoidaan unta silloin, kun oikeasti väsyttää ja pysähdytään kuuntelemaan, mitä mieli ja keho kulloinkin kaipaavat. Nämä asiat voivat tuntua monelle itsestäänselvyyksiltä, mutta minä olen joutunut niitä hetkittäin ihan tietoisesti opettelemaan.

Minulle tärkeää stressin ja ylikuormituksen hallinnassa on myös sellainen tietoinen rauhoittuminen ja hiljentyminen. Olen todella onnellinen, että tämä uusi oma kotini on hyvin hiljainen. Ikkunoista ei kantaudu asuntoon liikenteen melu tai muukaan kaupungin äänisaaste. Sen sijaan voin kesällä kuunnella avonaisista ikkunoista tuulen huminaa ja lintujen laulua sekä hetkittäin läheisessä leikkipuistossa leikkivien lasten ääniä. Kun ikkunat ovat kiinni, kotona on ihan hiljaista. Voi tuntua hassulta, että iloitsen tällaisesta pienestä asiasta, mutta itse asiassa kaupungin melusaaste ja kovat äänet voivat olla merkittäviäkin stressitekijöitä ihmisen keholle ja mielelle. Vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella joskus asuneena tällaista hiljaisuutta osaa arvostaa.

Minulle usein sellaisia arjen ylellisiä rauhoittumisen hetkiä ovat kävely- tai juoksulenkit aikaisin aamulla tai myöhään illalla – silloin saa hetken tuntea, kuin koko kaupunki olisi ihan omani. Tuntuu todella rentouttavalta saada tuntea sellaista rauhaa omassa ympäristössään. Saman tunteen tavoittaa usein metsässä. Uskon, että monille suomalaisille nimenomaan metsässä ja luonnon äärellä rauhoittuminen on omanlaistaan meditaatiota. On itse asiassa ihan tutkittukin, että jo 15 minuutin oleilu luonnossa helpottaa stressiä ja rentouttaa mieltä.

Hetkittäin, kun arkinen kiire uhkaa ottaa vallan, huomaan itse, että stressi ja väsymys näkyvät myös fyysisesti. Kun mieli käy ylikierroksilla ja lepo jää liian vähäiseksi, se heijastuu koko fiilikseen: yleisvire uhkaa herkemmin notkahtaa apean puolelle, silmien alle hiipivät tummat varjot ja kesken päivän uuvuttaa. Stressi ja unen puute vaikuttavat minulla myös hyvin nopeasti ihoon: liian vähän nukkuneena ja ylikuormittuneena iho näyttää samealta ja kukkii epäpuhtauksista. Parhaita kauneustekoja onkin nukkua riittävästi, syödä hyvin, juoda paljon vettä ja pitää aineenvaidunta vauhdissa liikkumalla.

Myös Lumenella on huomattu rauhoittumisen ja kiireettömien hetkien tärkeys nimenomaan ihonhoidon näkökulmasta ja tänä syksynä Lumene onkin lanseerannut ihan uuden Harmonia-ihonhoitosarjan. Suomalaisesta metsästä inspiraationsa saaneella sarjalla halutaan muistuttaa, että myös iho kaipaa rauhoittumista, pysähtymistä ja lepoa.

Harmonia-sarja on saanut inspiraationsa suomalaisesta metsästä, joka tarjoaa rauhaa niin mielelle kuin kehollekin, sillä tuotesarjan pääraaka-aineet ovat peräisin pohjoisista metsistä ja maaperästä. Uudella sarjallaan Lumene on ottanut hurjan harppauksen kohti luonnollisempaa kosmetiikkaa, sillä Harmonia-sarjan raaka-aineista peräti 99% on peräisin luonnosta – se on Lumenelta hieno uudistus! Lisäksi kaikki sarjan tuotteet ovat vegaanisia.

Harmonia-sarjan raaka-aineissa on hyödynnetty pohjoisen omia superfoodeja kuten pakurikääpää, joka puhdistaa, rauhoittaa ja elvyttää ihoa. Lisäksi tuotesarjassa on käytetty mineraali- ja ravinnerikasta turveuutetta sekä pohjoista lähdevettä.

Olen nyt ehtinyt testailla viime viikolla lanseerattua tuotesarjaa hetken aikaa ja ensimmäiset fiilikset uutuuksista ovat varsin positiiviset. Harmonia-sarjan kosteuttava ja ravitseva Nutri-Recharging Kosteusvoide tuntuu iholla todella miellyttävältä, imeytyy nopeasti ja sopii hyvin myös meikin alle.

Oma atooppiseen ihottumaan taipuvainen ihoni on kuitenkin tänä syksynä tuntunut ihan erityisen kuivalta ja ihottumakin on oireillut monen vuoden tauon jälkeen, joten voiteen kosteutusteho ei aina ihan riitä yksinään pelastamaan kaikkein kuivimpia kohtia. Siksi olenkin ollut erityisen innoissani Harmonia-sarjan Nutri-Recharging Kosteusbalsamista, joka on luotu kosteuttamaan juuri niitä ihon kuivimpia kohtia kuten rohtumia tai kuivan talvi-ilman näännyttämiä huulia tai kyynärpäitä. Olen sipaissut balsamia yöksi vähän paksummankin kerroksen kasvoille niihin kaikkein kuivimpiin kohtiin.

Sarjaan kuuluvat kosteusvoiteen ja -balsamin lisäksi myös puhdistusaine, naamio ja seerumi, vartalovoide ja -kuorinta sekä rauhoittumisen hetkiin sopiva tuoksukynttilä. Ihan kaikki tuotteet eivät ole vielä ehtineet kauppoihin, mutta kaikki ilmestyvät myyntiin vielä tämän syksyn aikana.

On pakko mainita ihan erikseen tuo Harmonia-sarjan miedon metsäinen tuoksu, joka on omaan nenääni erityisen mieluinen. Tyylikästä pakkaussuunnittelua arvostavana en voinut myöskään olla huomaamatta, kuinka kauniita nämä sarjan pakkaukset ovat. Kaunis vihreä sävy kullanvärisin yksityiskohdin viehättää kylppärin hyllyllä ja kiva yksityiskohta ovat myös purnunukoiden ja purtiloiden puiset korkit.

Sain yhteistyön myötä mahdollisuuden ilahduttaa myös teitä lukijoita paketilla Lumenen uusia Harmonia-tuotteita. Jos siis haluat voittaa omaksesi ihanan Harmonia-hemmottelupaketin, kerro tämän postauksen kommentissa, miten sinä löydät harmoniaa elämääsi? Olisi myös kiinnostavaa kuulla, miltä tämä uutuussarja teistä vaikuttaa? Onko joku ehtinyt jo testailla? Jätä kommenttisi 7.11.2017 mennessä ja muistathan liittää sen yhteyteen toimivan sähköpostiosoitteen.

Photos: Jenni Rotonen & Annika Ollila

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus

307 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Lotta

  Itse yritän löytää harmoniaa jokapäiväiseen elämään pienillä ja yksinkertaisilla teoilla. Sytytän aamupalapöytään kynttilän ja yritän löytää aikaa kirjan lukemiselle edes 10 minuuttia. Myös siisti koti auttaa luomaan harmoniaa ja rauhallista oloa.

 • Musiikilla on minulle suuri vaikutus, niin sen kuuntelemisella kuin myös itse soittamisella. Soittaessa tuntuu että on täysin harmoniassa itsensä kanssa ja kaikki muu unohtuu. Nautin myös siitä, että ulos lähtiessä voi valita hyvän soittolistan kuulokkeisiin ja uppoutua tunnelmaan :—)

 • Venkku

  Harmonia tulee nukkumalla kunnolla, itsellä se tarkottaa että malttaa mennä aikaisin nukkumaan ku luonnostaan heräilee aikaisin :)
  Iso plussa Lumenelle entistä luonnollisempien ihonhoitotuotteiden kehittelystä! Kuulostaa hyviltä tuotteilta, vielä ei ole tullut kokeiltua :)

 • Marsa

  Itse olen yrittänyt löytää työn oheen muutakin elämää, joten olen aloittanut syksyn mittaan ilmajoogan. Tunnin verran saa olla hiljaa ja kuunnella ohjaajan ohjeita ja ylittää itseään tekemällä liikkeitä jotka tuntuvat vaikeilta.

  Tietysti myös rauhallinen aamupalahetki ja sohvan nurkkaan kirjan tai oman kullan kanssa käpertyminen tuo harmoniaa.

 • Maisa Z.

  Tämä vaikuttaa niin ihanalta! Minulle harmoniaa tuovat rauhalliset illat ulkoilun ja saunan merkeissä. Sen jälkeen teetä ja hyvää lukemista!

 • Henni

  Kyllä se harmonia löytyy siitä, että pyrkii arjessa pitämään elämänsä otteessa: hoitamalla hoidettavat asiat aikataulussa ja pyrkimällä pitämään yllä arkirutiinia. Sitten on ihana ottaa hyvällä omalka tunnolla omaa aikaa itselle, ystäville & perheelle kun takaraivossa ei jyskytä koko ajan tekemättömät asiat. Ja komppaan tuota unen tärkeyttä! Miten voikin olla niin vaikeaa käydä illalla ajoissa nukkumaan? Väsymys on kamalin olotila ja liian usein läsnä omassakin arjessa.

 • Maria

  Mulla tärkein rauhaa arkeen tuova asia on työltä ja opiskelulta rauhoitetut illat ja ystävien näkeminen. Puhelimen pläräämistä voisi entuudestaan vähentää!

 • Hannamari

  Vanheneminen tuo harmoniaa ja palat alkavat loksahtaa paikoilleen.

 • Karkkinen

  Minulla on viime vuosien aikana ollut haasteita löytää harmoniaa. Pitkittynyt ero,lapsettomuustuomio, vanhemman vakava sairastuminen ja työuupumus ovat aiheuttaneet omaan elämääni sinunkin kuvailemaasi tempoilua. Tuntuu, että mieliala heittelehtii ja hyvää oloa kestää vain hetkittäin. Nämä harvat harmoniset hetket ovat löytyneet luonnosta, ystävien kanssa vietetystä ajasta ja armollisuudesta omaa itseään kohtaan. Rauhoittuminen ja ”ei minkään” tekeminen ovatkin osoittautuneet tärkeiksi asioiksi matkalla omaan itseeni ja harmoniaan.

 • Juuli

  Hyvät yöunet, elämästä nautiskelu ja rutiinit :)

 • merikukka

  Riittävästi lepoa ja unta tarpeen mukaan. Sarja kuulostaa hyvältä ja voisin kyllä kokeilla, kun seuraavan kerran tarve ihonhoitotuotteelle syntyy.

 • Mira

  Minä löydän parhaiten harmonian juurikin luonnossa kävellen ja sen kauneutta ihaillen. Asun Vuosaaressa, jossa meri on läsnä ja jossa lempipaikkani on Uutelan kallioilla omassa rauhassa. Merimaisemaa katsellen mieli lepää täydellisesti ja voi vain olla ja nauttia hetkestä. Tutkailla luonnon kauneutta ja vuodenaikojen vaihteluita ja toisaalta kuunnella hiljaisuutta ja mietiskellä syntyjä syviä. Tulen aina olemaan luonnossa kuljeksija ja meri-ihminen ja samaa huomaan 12-vuotiaassa pojassani, jonka kanssa olemme samoilleet metsissä ja meren äärellä yhdessä vuosien ajan.

 • Liina

  En ole kokeillut kyseisiä tuotteita vielä, mutta tuotteiden ulkoasu näyttää ihanalta! Yritän löytää harmoniaa pimeinä iltoina laittamalla ”fairy-valot” päälle, keittämällä kupin teetä ja katsoen lempisarjaa netflixistä :)

 • Marjukka

  Mulle harmonia ja tasapaino elämään on löytynyt lapsena aloitetun hevosharrastuksen kautta. Maailman paras tunne, kun löydät yhteyden ison ja kauniin eläimen kanssa! Sinä, hevonen ja luonto, ei muita ajatuksia vain se hetki.

  Kiitos sulle ihanasta blogista, vaikutat ihastuttavalta tyypiltä, joka ottaa muut huomioon :)

 • Katja

  Löydän harmoniaa elämääni luonnosta ja siellä liikkumisesta. Pelkästään esimerkiksi meren katselu rauhoittaa kummasti. Myös riittävä uni ja ennen nukkumaanmenoa esim. kuppi jotain ihanaa teetä ja hyvän kirjan lukeminen tuovat harmoniaa elämääni.

 • Jonna

  Harmoniaa minun elämääni tuo pitkät yöunet, kiireetön aamiainen rauhoittavan musiikin kera. Lisäksi jooga tuo levollisen olon kiireisen elämän keskellä.

 • Tiina

  Liikun paljon luonnossa ja huolehdin riittävästä unensaannista :) Yritän pitää myös kodissa liiat tavarat poissa jotta kotona on mukava ja rauhallinen fiilis.

 • Outi

  Harmonia on vihdoin pitkästä aikaa löytynyt kirjoista, syksyn aikana useampikin kirja on vienyt mennessään ja saanut unohtamaan stressin. Toinen rauhaa tuova juttu on ollut sen tajuaminen, että liikunnan voi valita hetken ja fiiliksen mukaan. Salitreenin voi aivan hyvin vaihtaa välillä lenkkeilyyn, niin että mielikin saa levätä luonnossa.

 • Harmoniaa arkeen löydän omista hiljaisista hetkistäni. Mies on töissä, kissat nukkuu päiväuniaan ja minä istun nojatuolilla ja tuijottelen ulos ikkunasta ja nautin hiljaisuudesta ja saatan samalla hörppiä jotain lämpöistä juomaakin. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän arvostan juuri tällaisia arjen keskellä olevia hiljaisia yksinkertaisia hetkiä ihan vaan itseni seurassa, kotona kaikessa rauhassa.

 • meeri

  Itselleni harmoniaa on arjen pienet asiat jotka pienellä vaivalla luovat hyvän olon; puhtaat lakanat, hyvä ruoka, siisti koti, kävely hiljaisella kadulla auringonpaisteessa. Lumene on aina ollut suosikkini suomalaisesta kosmetiikasta, ja nyt erityisesti tämän uuden tuotesarjan myötä.

 • Johanna

  Rauhaa arkeen tuo syksyn rauhalliset illat, ystävien näkeminen ja puuhastelu harrastusten parissa.

 • Yonna

  Joogalla, luonnolla, levolla, omilla pikkuhetkillä arjessa :)

 • Tuuli

  Käyn monesti joogaamassa lounastunnilla, jolloin saan mieleni ja kehoni rauhoitettua kesken työpäivän. Nyt iltojen pimetessä löydän harmoniaa kotoa istumalla lempeässä valaistuksessa, teekuppi kädessä joko ystävän tai oman rakkaan kanssa.

 • Noora

  Itse saan harmoniaa elämääni esimerkiksi kauniista pikkujutuista ja pitkällä aikatähtäimellä psykoterapiasta. Ajattelin myös aloittaa mindfullness-harjoituksiin tutustumisen.

  Lumenen uudet tuotteet ovat kauniisti pakattuja, ja iloitsen neutraaleista ja raikkaista tuoksuista, jotka eivät ärsytä.

 • Pauliina

  Ihana, että esittelit nämä tuotteet :) Ensinnäkin Lumene on jotenkin todella paljon freesannut itseään ja onhan noi pakkaukset aivan mahtavan kauniita!! Balsami kiinnostaa eniten, koska käteni kuivuvat näin talven tullen etenkin rystysistä. Muuten riittää paksumpi voide, mutta kuivia, paksuntuneita läikkiä jää rystysiin.

  Harmoniaa löydän elämäntilanteestani, joka on nyt aika kiva! :) Teen ”vain” gradua, joten aina ei tarvitse herätä kellonsoittoon ja olla menossa. Rauha inspiroi paljon enemmän hektisten vaiheiden jälkeen :) Toki aamulenkit lumisessa luonnossa, lisääntyvä valoisuus, kotoilu ja kynttilät luovat harmoniaa!

 • tiitu

  Löydän harmoniaa talviuinnista, neulomisesta, venyttelystä ja hengitysharjoituksista. Lumenen uudet tuotteet kiinnostaa ja kuvailemasi tuoksu kuulostaa miellyttävältä.

 • Sandi

  Ihanasti puhuit harmoniasta, kuittaan itsekin. Atoopikkona itsekin mielestäni parhaiten juuri luonto parantaa. Luonto itsessään pyrkii harmoniaan kaikissa olomuodoissaan. Tällä tiellä myös kosmetiikka harvemmin voi mennä pieleen.

  Kurkistin ihan huvikseni mitä Suomisanakirja.fi mainitsee Harmonia-sanasta; 1. sopusointu, sopusuhtaisuus, tasapainoinen tila, yhteensopivuus, esim. Värien harmonia maalauksessa sekä Pyrkiä tunne-elämän harmoniaan. 2.mus. sävelten keskinäinen sopeutuvuus 3.sointu.
  Rakastan Lumenen kokeilunhalukkuutta sekä uutteraa luonnon hyväksikäyttöä tuotteissaan siis positiivisessa muodossaan, Pohjolan ehtymättömissä metsissä ja sen tuotoksissa.
  Innolla odotan, että pääsisin kokeilemaan uusinta Lumenelta, juuri tätä Harmonia-sarjaa ja sen tuotteita.
  Olen ollut myös lapsesta saakka luonnosta voimaa eritoten saava tyyppi sekä ns.puunhalaaja.Saanen todeta että Helsingissä on 10.-12.11.2017 Elmamessut, joihin sisältyy pääsy myös Metsämessuille, joissa pääsee lähelle luontoa tähän vuoden aikaan mukavasti vähän eri näkäkulmasta, suosittelen lämpimästi, messuillahan saattaa olla myytävänä vaikkapa palanen metsäpalstaakin..:)

  Kaikessa elämääni leimaanneessa, muodossa tahi toisessa taistoissa harmoniaa tavoitellen, voin todeta, että hyvin lähelle sitä on oikeasti helppoakin päästä kunhan päästää kiireestä sekä vaikkapa stressistä irti, ja antaa itselleen aikaa hengittää ja rauhoittua ruumiin ja mielen kautta.

  Lopuksi sitaatti aiheesta harmonia: ”Toisilleen vastakkaiset pyrkivät yhdistymään, erilaisista sävelistä syntyy kaunein harmonia, ja kaikki syntyy taistelun kautta.”

  Ihanaa talvea kaikille, pian metsääkin peittää taas lumi,ja maisema muuttuu upean majesteettisiksi, antaen omalta osaltaan valoa Pohjolan talven pimeyteen.:)

 • RO

  Jooga ja meditaatio ovat itselleni ykkösjutut.

 • Roosaaa

  Ihana arvonta! :) itse löydän harmoniaa luonnosta, saunasta, tee hetkistä päivän aikana joko yksin tai ystävän seurassa, musiikista sekä hyvästä ruuasta. :)

 • rimma

  harmonia löytyy luonnossa liikkumalla! kun keho liikkuu eikä keskity samanaikaisesti muuhun, silloin mieli lepää!

 • Miiu

  Laitan silmät kiinni kesken työpäivän ja hengitän syvään. Tuon sitten mieleeni hyviä muistoja tai haavekuvia esimerkiksi jostain tulevasta matkasta. Heti olo kevenee, ja jaksaa taas paremmin.

 • Mari

  Minä löydän elämääni harmoniaa siitä, että koska töissä on kiire, yritän rajata kaikki pakolliset vapaa-ajan menot minimiin. Yritän mahdollisimman paljon kuunnella itseäni, olla terveellä tavalla itsekäs ja laittaa oman hyvinvointini edelle. En yritäkään ehtiä tehdä kaikkea ja miellyttää kaikkia. Uni, kynttilät ja hemmotteluhetket. Lumenen uusi sarja vaikuttaa erittäin lupaavalta, täytyy testata.

 • Anna

  Harmoniaa löydän luonnosta ja ennen muuta meren ääreltä. Merta katsellessa ja kuunnellessa ei voi antaa kuin ajatusten virrata ja pään tyhjentyä turhasta.

  Toinen harmonian lähde on kiireetön kokkaaminen. Ruoan laittaminen hieman arkista puolituntista pidempään, ystäville tai ihan vain itselleenkin, on luksusta, jolloin voi keskittyä täysillä saamaan aikaan konkreettisen lopputuloksen, kauniin ja maistuvan.

 • Eeva

  Olen ottanut tavaksi irrottaa tietystä kellonajasta alkaen koko illan vapaa-ajalle. Tämä ei tarkoita, etten tekisi mitään hyödyllistä, mutta en ainakaan tee työ- tai opiskeluhommia. Aina tämä ei onnistu, sillä joskus deadlinet paukkuu liian kovaa, mutta pyrin siihen.

  Lisäksi luonto ja harrastukset, joissa niin sanottu suorittaminen ja kehittyminen eivät ole keskiössä, vaan enemmänkin omasta ajatusmallista irtaantuminen.

 • Irene

  Minulle arjen harmoniaa tuo jooga, rakkaat ihmiset ja rauhoittuminen. Se että välillä laittaa vain ruksin kalenteriin sen merkiksi että tälle päivälle en sovi mitään :)

 • Satu

  Harrastuksista (ratsastus, kahvakuula, zumba)saa harmoniaa arkeen unohtamatta ystäviä ja hyvää ruokaa.

 • Hanne

  Muuttaminen lappiin opintojen takia on tuonut elämääni luonnon ihan uudella tavalla. Takapihalta lähtevä polku metsään on pelastanut minut monta kertaa :)

 • Päivikki

  Harmoniaa elämään unen, ravinnon ja liikunnan tasapainolla. Uutta sarjaa en ole kokeillut, vaikuttaa kyllä hyvältä uutuudelta.

 • MaijaL

  Periaaatteenani on kohtuus kaikessa ja se on toiminut loistavasti :)

 • Anni K

  Hyvät unet, liikunta ja itselle mieluisten asioiden tekeminen. Rutiiinit tuovat myös arkeen rauhaa. Perjantainen sauna ja jumpat viikolla. Tänä syksynä tein myös kolme pientä ruskaretkeä lähellä oleviin kansallispuistoihin ja se oli niin ihanaa!

 • Hanna

  Aivan todella kauniit purkit! <3 Omalla kohdalla harmonia muodostuu aika pitkälti rutiineista. Päivien kulku päivätyössä käyvänä on hyvin samantapainen aina arkisin. Toisaalta harmoniaa on myös, kun viikonloppuisin poikkeaa niistä tutuista tavoista.

 • Löydän harmonian ihan vain olemalla hiljaa tekemättä mitään.
  Uusi sarja kiinnostelee kovasti, minä kun pidän Lumenen tuotteista!

 • Tua

  Nämä tuotteet ovat itselle aivan uusia, mutta kuulostavat ja näyttävät kyllä todella ihanilta!
  Yritän löytää harmoniaa elämääni tasapainottamalla sen eri osa-alueita. Kiireisten päivien ja harrastusiltojen vastapainoksi tarvitsen aikaa, jolloin työlistalla ei ole yhtään mitään. Kölliminen pitää minut harmoniassa :)

 • Nanna

  Katan itselleni päydän aina kauniisti ja pidän kodin mieluisella tavalla järjestyksessä. Viikkokimppu ja kissankehräys luovat harmoniaa myös helposti.

 • Sonja

  Elämää tasapainottaa varhaisen aamun lenkit koiran kanssa, kun muita ei ole vielä liikkeellä. Jokaisen sunnuntai-illan kotikasvohoito ensin mutanaamiolla ja sitten kosteuttavalla kanhasnaamiolla tuovat harmoniaa ulkoiseen olemukseen.

  Nykyään kaikki Lumenen uutuudet houkuttavat. Nämä Harmonia-tuotteet ovat niin kauniitakin, että niiden hyllylle jättäminen on ollut todella vaikeaa. Olisi ihanaa päästä kokeilemaan!

 • Ainokaino

  Löydän harmoniaa musiikista. Ylipäätään kaiken sellaisen tekeminen, josta nauttii, on hyvästä.

 • Anni

  Saan harmoniaa elämääni matkustelusta ja rentoutumisesta perheen kanssa.

 • Aada

  Aamut, jolloin saan syödä yksin ja rauhassa aamupalaa tuovat harmoniaa. Myös joogatunti auttaa rentoutumaan ja selkeyttämään ajatuksia.

 • Aino

  Harmoniaa etenkin arkeen tuovat luonnossa käveleminen ja yöunista huolehtiminen, niillä pääsee pitkälle kiireessäkin.

 • Assi

  Olen kyllä tosi innoissani tästä Lumenen luonnollisemmasta sarjasta! Toivottavasti tuotteiden kehitys jatkuu samaan suuntaan. Ja aivan täydelliset pakkaukset!

  Minä saan harmoniaa siivotusta kodista, jossa voi istahtaa sohvalle hyvän lehden/kirjan/tv-sarjan ääreen kahvikupin kera. Vielä tunnelmallisemman harmonia-hetkestä saa polttelemalla kynttilöitä. :)

 • Sara N.

  Yksi suurimpia harmoniaa ja rauhaa tuovia juttuja on mulla se, että lopetan somettamisen/älylaitteiden käytön klo 22!
  Tää on perua siitä vanhasta If:n kampanjasta, mutta on toiminut mulla.

  Klo 22-23 yleensä luen tai sitten kirjoitan päiväkirjaa. Jälkimmäisen tavan otin käyttöön keväällä, kun työpaikkani lääkäri suositteli sitä tapana purkaa päivän huolet paperille ennen nukkumaanmenoa.

 • Emmi

  Armollisuudella. Loppujen lopuksi hirveän harva asia elämässä on ”pakko”. Pitää uskaltaa tehdä mieluisia asioita, mutta toisaalta pitää uskaltaa myös olla tekemättä monia asioita. Aikuinen, yksinäinen ihminen voi viettää kaiken vapaa-ajan sängyssä tai sohvalla jos joskus siltä tuntuu.

 • Essi

  Harmonian löydän metsästä, vaelluspolulta tai hiihtoladulta. Jos ei metsään asti pääse niin aamu-uinti uimahallisakin rauhoittaa. Siisti koti auttaa myös rauhoittumaan. Pikaisen tauon kiireeseen tuovat hengitysharjoitukset ja mielikuva kirkkaasta taivaasta ja pilvenhattaroista.

 • Matilda

  Harmonia löytyy minulle luonnosta. Sienimetsässä kävely on oma aarrejahtini. Etenkin syksyllä kun on kostea ilma rakastan kävellä vanhempieni luona metsän läpi järvelle katsomaan sumuista maisemaa. Se oli teininä pako arjesta ja huolesta, ja vieläkin saan siitä saman tunteen. Mennyt aika ja musiikki muistuu haikeasti mieleen.

 • Greta

  Mielenkiintoinen sarja ja kiinnitin itse myös huomiota kauniisiin pakkauksiin!

  Itse löydän harmoniaa ulkoilemalla ja nautiskelemalla välillä ihan omasta ajasta esimerkiksi lehteä lukemalla.

 • Petra

  Kiireisen arjen keskellä harmoniaa löydän pitkistä kävelyistä ilman kuulokkeita korvissa, sekä pitkistä ihon- ja hiustenhoitosessioista yksin kotona ollessa. <3

 • Lyydia

  Nämä Lumenen tuotteet menee ehdottomasti testiin, ihan mahtavaa tuotekehitystä Lumenelta!
  Itse haen harmoniaa lähinnä sisustuksen ja vaatetuksen värisävyillä ja sillä, että yritän olla kiireetön ja tehdä asioita, joita rakastan. Musiikki on tietenkin iso osa mielen harmoniaa, niinkuin ovat hyvät ihmissuhteetkin.

 • Marianne Aalto

  luonnossa liikkumisesta ja musiikista minä löydpn harmonian arjen kiireeseen ✨ olisi mielenkiintoista päästä testaamaan Lumenen Harmonia -tuotteita, koska olen suurimmaksi osaksi siirtynyt luonnonkosmetiikkaan

 • Terri

  Harmoniaa arkeen tuon ennen kaikkea musiikin avulla, taustamusiikkia vaihtamalla voi säätää tunnelmaa ja rauhoittaa mieltä helposti ja nopeasti.

 • Ida

  Minulle kiireisen ja välillä liiankin raskaan opiskeluarjen keskellä harmonian lähde on jo monta vuotta ollut tanssi. Joku kirjoitti joskus, että tanssiessa pääsee melkein kuin samaan maailmaan mihin lapsuuden leikeissä, ja voin ymmärtää tuon kielikuvan ihan täysin. Se on semmoinen hetken pakopaikka ihan toisessa maailmassa :) Lumenen sarjaa en ole päässyt kokeilemaan, mutta olisi aivan ihana kokeilla!

 • MarjukkaS

  Iän myötä osaa paremmin jotenkin hallita ikaa, ts. ei hötkyile turhasta ja osaa priorisoida asiat – ja jättää jotain tekemättäkin.

  En ole vielä testannut, mutta mieli tekisi! Hyvältä vaikuttaa!

 • Mmiia

  Saan harmoniaa hiljaisuudesta, luonnosta ja liikunnasta. Rentoudun ja hemmottelen itseäni myös erilaisilla ihonhoitotuotteilla joten myös lumene on lähellä sydäntä. <3

 • Nel

  Mulla se on ehdottomasti liikunta joka auttaa hallitsemaan stressiä kiireen keskellä. Sitä keskittyy vain siihen suorittamiseen eikä mihinkään muuhun.
  Latasin myös juuri Headspace appin, toivon että se koukuttaa! On muuten hienosti suunniteltu app, kehotan kokeilemaan ihan vain sen takia melkeenpä ;)

 • SeSilja

  Tulipa tarpeeseen tämä postaus, kun oma jaksaminen on ollut rankan vuoden jälkeen aika koetuksella. Itselle juurikin kasvonaamio- tai muut kauneudenhoitohetket ovat tuntuneet rentouttavilta ja harmoniaa tuovilta, mutta ykköseksi nostaisin silti ehkä sunnuntaiaamun aamupalahetken kera lehden ja pöydällä piristävän kukkakimpun.

 • Hanna

  Tasapaino tuo harmoniaa elämään. Se, että kaikki pienet ja suuret asiat on tasapainossa toistensa kanssa, helpottaa arkea ja jaksamista. Myös omat ja yhteiset pienet hetket, kuten vaikka vapaapäivä keskellä viikkoa, mökkiviikonloppu poikäystävän kanssa, metsälenkki koiran kanssa, lautapeli-ilta kavereiden seurassa, hikoilua hotjoogassa tai jopa rääkki-lätkätreeni jäällä auttaa jaksamaan perusarjessa. Näiden kaikkien kanssa vielä opettelen hakemaan tasapainoa. Tärkeimpänä tietysti uni, joka valitettavasti monesti kärsii kaiken hektisen elämän keskellä eniten. Olisi niin mahtavaa, kun arkielämän saisi rakennettua oman unirytmin ympärille, saisi herätä aamuisin rauhassa ja hyvin nukkuneena, rauhoittaa aamut ja lähteä energisenä töihin. Tähän aion vielä jossakin vaiheessa pyrkiä, ensin vaan täytyy tehdä töitä sen eteen, että jossakin vaiheessa pystyisin oman aikatauluni päättämään.

  Ihan mahtavaa, että Lumene on alkanut panostamaan luonnonkosmetiikkaan ja vieläpä käyttää raaka-aineita, joita löytyy täältä kotimaasta. Tätä on kyllä odotettu!

 • Pirjo Talka

  Löysin noin vuosi sitten kuorolaulamisen sitten nuoruusvuosien. Vaikka tämä harrastus myös haastaa, nautin suunnattomasti itse ja yhdessä tuotetun musiikin harmoniasta. Viikoittaiset kolmen tunnin harjoitukset tuovat hyvää mieltä ja irroittavat sopivasti arjen kiireestä. Music for the soul.

 • Ella

  Jokapäiväistä harmoniaa löydän pienistä rauhoittumishetkistä. Istun hetkeksi ikkunan vieressä olevan pöydän ääreen ja katselen maailman menoa, kuuntelen musiikkia silmät kiinni, pysähdyn kotimatkalla istumaan hetken puistossa, tai vaikka vain keskityn siihen, miltä iltatee maistuu. Jo pienen hetken jälkeen olo on rauhallisempi ja tasapainoisempi.

 • Leena

  Löydän harmoniaa hyvästä ruuasta, jossa terveellisyys, maistuvuus ja omat arvot kohtaavat.

 • Virpi

  Sillä kun saan raskaan työpäivän jälkeen tulla kotiin, sytyttää kynttilät ja rojahtaa rakkaan kainaloon illaksi <3

 • Hentsu

  Harmoniaa päiviini tuovat hitaat aamut kahvikupin ja kirjan äärellä. Herään vaikka normaalia aikaisemmin, jotta pystyn aloittamaan aamuni hitaammin. Olen myös innostunut kävelemään luonnossa ja löytänyt uusia polkuja ja reittejä lähimetsistä.

 • Emma Koskela

  Itse harmoniaa löydän tuoksukynttilöistä ja hyvästä unesta.
  Uudet Lumenen tuotteet näyttävät houkuttelevalta ja olisi ihana päästä kokeilemaan.

 • lydiah

  Harmoniaa syysiltaan tuovat kynttilät, teemuki, lempilehti ja rentoutuminen viltin alla, villasukat jalassa:)

 • Riina

  Nyt kun jäin (toivottavasti hetkellisesti) työttömäksi, ehdin ensi kertaa harjoitella oikeasti hidasta elämää. Teen aamuisin kielipelejä puhelimella ja joogaan. Teen lounasta ja katson YouTube videoita. Jossain kohtaa päivää teen jotain oikeasti kehittävää, kuten pientä toimeksiantoani ja työnhakua. Koska työnhaku on henkisesti niin rankkaa, olen päättänyt tehdä muusta elosta mahdollisimman tyyntä.

  Sarja näyttää ihanalta ja aika luksukselta just nyt kun kaikki ekstra on pitänyt jättää kaupan hyllylle ja omassa kylppärissä on vaan täysin välttämätömät putsarit

 • Lisbeth

  Minulle harmoniaa tuo arjen rutiinit. Etenkin aamuissa nojaan vahvasti samaan tuttuun kaavaan. Voi kuulostaa tylsältä, mutta minulle se tuo rauhaa ja nautintoa.

  Tämä Lumenen uusi sarja on ollut paljon esillä. En tiedä, erottuuko tuotteiden ominaisuuksien puolesta niin merkittävästi kilpailijoista, mutta visuaalisuus ainakin on kohdallaan. Olisi toki kiva päästä testaamaan tuotteita käytännössä.

 • Mimu

  Minä etsin harmoniaa liikunnasta, erityisesti joogasta, sekä meditoinnista.

  Tuo uusi sarja ainakin näyttää tosi kivalta, ja metsäinen tuoksu kuulostaa tosi hyvältä! :)

 • rosa

  Aamukahvi soijamaidolla. Kynttilät illalla. Kasvonaamiot. Näin esimerkkinä asioista, jotka tuovat harmonian elämääni.

 • Jokunen

  Minulle harmoniaa tuo pienet arjen hemmotteluhetket. Esimerkiksi tuoksukynttilät (mistä tuota Lumenen harmoni kynttilää voi muuten ostaa?), suklaa, lempisarjat, hyvä kirja, kävelylenkki yms.

  Nämä uutuudet vaikuttavat ihanille! Ehdottomasti ostan testiin ellei arpaonni suosi. :)

 • SaaraP

  Riittävä uni, perhe, ystävät, hyvä ruoka ja liikunta. Siinä asioita tasapainoon. Hyvä arki on voimavara! Itselleni tärkeää on myös ihan oma aika.Välillä aivan yksinkin on hyvä olla. Nämä Lumenen tuotteet vaikuttavat kiinnostavilta ja nuo ihanat purkit!!!

 • ullak

  harmoniaa ajattelen rauhoittumisen kannalta, että voi unohtaa päivän koulujuttuja / työasioita ja siirtyä vapaalle hetkeksi. esimerkiksi koulupäivän jälkeen kotiin palattua pieni hetki kirjan kanssa ikkunan ääressä auringon laskiessa

 • Janni

  Harmonia löytyy joogaamalla, riittävällä unella ja kävelyillä metsässä.

 • Sonja

  Kiireisen arjen keskellä tuntuu, ettei sitä harmoniaa löydä. Yritän kuitenkin löytää harminiaa mm. juomalla lämmintä teetä kaikessa rauhassa.

 • Kaisa

  Oman elämäni harmonian oleellisia osia ovat ystävien sekä perheen kanssa vietetty aika, hiljaiset hetket jolloin voi olla rauhassa itsekseni, matkusteleminen, musiikin kuunteleminen, hyvät yöunet ja urheileminen. Varsinkin tuo ”minä-aika” on aina ollut oleellisen osa hyvinvointiani. Joka viikko olisi hyvä löytyä ainakin pari iltaa jotka voin pyhittää vaan omalle itselleni.

  Näitä Lumenen uusia tuotteita olen jo vähän testaillut kaupassa ja tuo tuoksu on kyllä aivan mieletön! Vie heti mielessä jonnekin keskelle metsää. Aivan mahtavan oloinen tuotesarja.

 • Anna

  Ulkona kävellen, kun tuulenvire tuntuu iholla ja parhaassa tapauksessa aurinkokin paistaa. Se on minulle sekä paras rentouttaja että virkistäjä.

  -anna-

 • Suvi

  Luonnossa liikkuminen, varsinkin meren rannalla kävely rauhoittaa mieltä.
  Arkisin työpäivän kiireistä pääsee hyvin eroon kun kävelee tai pyöräilee töistä kotiin. Ja jos oikein stressaa ajan pyörällä vielä pidemmän kautta kotiin niin varmasti jää ahdistukset matkalle.

 • Silja

  Ihana postaus aina niin tärkeästä aiheesta! Ihan liian harvoin sitä osaa hellittää ja ottaa aikaa vaan itselleen ja levolle. Oonkin nyt koettanut opetella lepäämään edes yhtenä päivänä viikossa. Nukkua niin pitkään kuin nukuttaa ja tehdä vaan niitä asioita joista nautin. Tuntuu niin hyvältä kun saa välillä jättää kaikki vastuut pois ja vaan keskittyä omaan olemiseen. :)

 • Paula

  Harmoniaa saan kun lähden kävelylle luontoon ja kuuntelen luonnon ääniä. Talvisin lumen narske kenkien alla on ihanaa:) Arjessa vapaapäivisin koitan nauttia ns. paremman aamiaisen ilman kiirettä ja herätä milloin huvittaa. Muutoin harmonian etsimiseen kuuluu nauttiamalla ystävien seurasta, lenkkeilyä ja sauna.

 • Suvi

  Mä löydän harmoniaa elämääni joogasta, ulkoilusta ja lukemisesta. Joogan löysin vasta hetki sitten mutta siitä on jo tullut iso osa mun arkea ja oon huomannut sen rauhoittavan vaikutuksen.Ulkoilu taas antaa energiaa, koska saa olla luonnossa. Lukeminen vie muihin maailmoihin ja se tuo sitä kautta harmoniaa.

 • Mia

  Harmonia elämään löytyy pysähtyneistä hetkistä. Kun kahvikupin takaa ennättää hetken hengähtää ja katsoa ympärilleen. Sillä tavoin näkee yllättävän paljon ihania asioita ja ihmisiä ympärillään ja toisinaan ehtii unohtaa vallitsevan kaaoksen.

  Minulla on juuri testerinä käytössä seerumi ja kosteusvoide. Näiden perusteella olen jo melkein tehnyt ostopäätöksen, vaikuttavat sopivilta omalle sekaiholle, joka on nyt päässyt kuivumaan ja ärtymään vähän liikaa.

 • Eve

  Pitkäaikaisena Lumene-fanina olen odottanut tätä sarjaa todella paljon! Luonnolliset raaka-aineet ja kauniit pakkaukset houkuttaa enkä malta odottaa että saan omani koristamaan kylppäriä :) innolla odotan myös että pääsen testailemaan tuota balsamia, itselläni on myös vaikea atooppinen iho.

  Harmoniaa löydän arjessa monista asioista. Alkujaan maalta kotoisin olevana huomaan rauhoittuvani aina luonnon ääressä. Helsingissä sitä ei usein ymmärrä mennä luontoon, kun stressi iskee. Opiskelut ja työt painaa päälle, kenellä on aikaa mennä istumaan kannon nokkaan? Mutta aina kun otan itselleni aikaa edes puoli tuntia ja menen kävelylle läheiseen metsään, tulen sieltä pois paremmalla tuulella.
  Myöskään ihanien ystävien seuraa ei saa unohtaa kun stressi painaa päälle! :)

 • Anu

  Pohjosen kasvattina luonto on mulle ollu aina tosi tärkoä paikka. Nykyisin isossa kaupungissa asuvana ja elävänä oma käsitys harmoniasta on hieman laajetunut. Avantouinti säännöllisen arjenrytmin lomassa on mulle sitä harmoniaa arjessa. Siinä on jotakin todella rauhoittavaa ja maagista kun nouset kylmästä vedestä rauhallisesti ylös viileään ilmaan ja hengittelet hetken rauhassa ennen kuin kipität kuumaan saunaan. Mielestäni on ihan loistavaa, että turvetta ja pakuria hyödynnetään kosmetiikassa tällä tavalla. Tykkään ajatuksesta, että hyödynnämme rikkaan luontomme moninaisuutta myös tällä tavalla!

 • Tanja

  Minulle on tärkeää, että minulla on hyvä tasa-arvoinen parisuhde. Luonnon keskellä asuminen on täydellistä harmoniaa. Haluan myös, että työn ja vapaa-ajan suhde on tasapainossa. Arjessa pienet valinnat tuovat elämään seesteisyyttä ja harmoniaa.

 • Emi

  syys- ja talvi-iltoina kynttilänvalossa rentoutuminen <3 myös ulkoileminen ja terveellisesti syöminen tuovat hyvää mieltä ja sitäkin parempaa oloa.

 • Tansku

  Rauhallinen aamupalahetki starttaa päivän hyvin käyntiin. Lukeminen, kutominen ja luonnossa oleskelu myös hyväksi koettuja keinoja.
  Sarja vaikuttaa oikein hyvältä, ihanat purkit, olisi ihana päästä testailemaan näitä uutuuksia

 • Varpu

  Juoksemisesta.

 • Heidi

  Kyllä se riittävä uni on se juttu, 8h yöllä plus päikkärit!

 • Hanna

  Parhaiten harmoniaa saa ylläpidettyä arkirutiineilla, joka on helpommin sanottu kuin tehty. Varsinainen henkireikä itselleni on kuitenkin musiikki, jota ilman olisi hyvin vaikea kuvitella jaksavansa eteenpäin päivästä toiseen.
  Harmonia-tuotteita en ole testaillut, koska tämänhetkiseen opiskelijabudjettiin ne eivät aivan sovi, mutta hypistelin kyllä jo kauniita pakkauksia kaupassa!

 • Ronjamiranda

  Harmoniaa omaan elämääni tuo siisti koti ja kynttilöiden polttelu. Ihanaa on myös herätä aikaisin aamulla, ja juoda aamukahvia kaikessa rauhassa.

 • Rebekka

  Miten ihania nämä uutuudet! Yritän löytää harmoniaa heräämällä aikaisin, jotta ehdin aamulla nauttia aamukahvini rauhassa, kirjaa tai blogeja lukien. Tästä tavastani en suostu luopumaan, sillä se on päivän paras osuus. Kiitos ihanasta blogista Jenni! <3

 • Rea

  Lepo & rentoutuminen tv.n ääressä tuo minulle harmoniaa elämään.

 • sari

  Olen alkanut ottaa enemmän aikaa itselleni. Liikun luonnossa entistä enemmän ja olen vähentänyt paljon sosiaalisen median selaamista varsinkin iltaisin. Uneni laatu on parantunut enkä ole enää niin väsynyt.

 • Henna

  Harmoniaa elämääni tuo työn ja vapaa-ajan tasapaino, ystävien kanssa vietetyt kallisarvoiset hetket sekä liikunta.

 • Fanny

  Elän tällä hetkellä kovin kiireistä aikaa elämässäni opiskelujen ja töiden välillä tasapainoillessa. Oman ajan ottaminen on kuitenkin mulle tosi tärkeää, että pää pysyy kasassa. Se onnistuu ihan perusjutuilla: syömällä hyvin, urheilemalla muutaman kerran viikossa ja nukkumalla yhdeksän tunnin unet joka yö. Jos joku näistä jää toteutumatta, niin sen huomaa kyllä heti omassa jaksamisessa. Yritän myös parhaani mukaan pitää viikonloppuisin sen kaksi päivää, jolloin en ajattele mitään työ- tai koulujuttuja, vaan nautin hitaista, päivän puolelle venyvistä aamuista ja käyn pitkillä kävelyillä niin kauan kun ulkona vielä riittää valoa.

 • Emilii

  Metsä, sauna & meditaatio. Ehdoton kärki, kun kaipaan sisäistä harmoniaa. Toisaalta haen harmoniaan elämääni myös ulkoisesti; pohjoismainen estetiikka, minimalismi, siisteys. Ah, sielu lepää jo mielikuvista!.

  Tuo Harmonia-sarjan ulkoasu on kyllä hurmaava ja onnistuu luomaan mielikuvan ripauksesta ylellisyyttä yhdistettynä puhtaaseen luonnollisuuteen. Houkuttelee kokeilemaan.

 • Ayda

  Harmoniaa tuovat riittävä lepo, rauhallinen ja maukas aamupala, sopivasti liikuntaa ja musiikkia ja viimeiseksi vielä pitkät kuumat suihkut.

 • Katariina

  Harmoniaa saan juuri samoista asioista kuin sinäkin :) Riittävä lepo, liikunta, ravinnerikas ruoka, vesi ja tasapaino henkilökohtaisessa elämässä. Kohta meille syntyy vauva,ja koitan pitää mielessäni nämä harmoniaa minulle tuottavat asiat- se ei välttämättä tule olemaan helppoa aina ;)

 • Jaana.R

  Riittävä uni, ulkoilu ja aika perheen kanssa yhdessä puuhaillen.

 • Cilla

  Löydän harmoniaa elämääni joogasta, ulkoilusta ja ruoanlaitosta! Minullakin on atooppinen ihottuma ja käytän lähinnä perusvoiteita ja muita apteekkituotteita, mutta tämä sarja kuulostaa sopivan hellävaraiselta ja mielenkiintoiselta!

 • Toivo

  Hyvät yöunet ja tarvittaessa päiväunet ovat yksi tärkeimmistä asioissa omassa hyvinvoinnissani. Lisäksi ulkoilu, liikunta, ruoka ja riittävä veden juonti auttavat pitämään kropan ja kopan balanssissa.

 • Lau

  Minunkin arkeen harmoniaa ja tasapainoa tuo riittävät ja hyvät yöunet, ihana oma koti ja joogaharrastus, jonka olen nyt löytänyt uudelleen. Tuo tuotelinja kiinnostaa kovasti ja ainakin vartalovoidetta on ollut aikomuksena kokeilla! Ihana että Lumenekin tehnyt oman luonnonmukaisen tuotesarjan!

 • Juulia

  Arkeeni harmoniaa tuo asioiden tekeminen hyvissä ajoin, teehetket, jooga ja rentouttavat koti-illat. Olen innoissani siitä, että Lumene on vihdoin alkanut menemään kohti luonnonkosmetiikkaa. Erityisesti minua kiinnostaa sarjan turvenaamio.

 • Merja

  Harmonia ollut hieman hakusessa tänä syksynä uuden vastasyntyneen perheenjäsenen myötä. Vauvaperheessä totuttuun aina siistiin ja kauniiseen kotiin ja rauhalliseen elämänmenoon on tullut hieman muutoksia. Myös omaan ulkonäköön mitä ennen vaalin kaikenmaailman konstein ei aina jaksaisi kiinnittää huomiota. Pimenneiden iltojen myötä kynttilät ympäri kotia ja teemuki kädessä ja omat rakkaat vieressä sohvalla onneksi auttavat tuomaan hyvää oloa vaikka väsyttäisikin.

 • Tuisku

  Hengitykseen keskittyminen tuo harmoniaa, ja joogaa parempaa lääkettä en ole vielä löytänyt <3 Musta on ihan huippua että Lumene pyrkii luonnolliseen, natural is the new black!

 • Maria T

  Harmonia löytyy itseään kuuntelemalla : balanssilla energian ja rauhoittumisen välillä, sopivalla määrällä liikuntaa, ravintoa, unta ja läheisiä ihmisiä. On uskomatonta, kuinka paljon sauna, hyvä kirja ja syvään hengittäminen voivat muuttaa päivän rytmiä.

 • J

  Saan harmoniaa pitkistä yöunista ja monipuolisesta liikunnasta. Lumenen uusi sarja vaikuttaa upealta, hienoa että Lumene on alkanut panostaa luonnollisuuteen. Sokoksella testailin tuotteita ja hyviltä vaikuttivat.

 • Heidi

  Harmoniaa tuovat eteeriset tuoksut ja rauhoittava musiikki.:)

 • Maarit

  Kynttilät,musiikki, aamukahvin nauttiminen rauhallisessa tahdissa. Lumenen tuotteita on paljon käytössä, erityisesti kasvojen kosteusvoiteisiin olen tykästynyt, sekä silmänympärysvoiteisiin. Tuohon uuteen sarjaan en valitettavasti ole ehtinyt tutustua.

 • Laura

  Harmonia elämääni saan aamulla hiljaisesta hetkestä kynttilöiden ja aamupalan kans. Lapsiperhe arkea kun elää niin pitää ottaa pienistä asioista ilo irti.

 • Mervi P

  Harmoniaa omaan elämään koitan aina löytää tasapainoisella elämällä. Vaikka suruja on mahtunut nyt vähän ajan sisällä liikaa elämään,niin koitan saada elämästä pieniä iloja irti silti joka päivä. Ikkunasta näkyvä maisema,kun lunta sataa hiljakselleen, toiselle tuotettu ilo,kun on voinut auttaa, kissojen rapsutus, pieni hetki itselle joogan parissa,että saa itsensä harmonisen tilaan. Tai vaikkapa höyryävä kupillinen kahvia pitkän päivän jälkeen ja pelkkä rauhallinen tunnelma kotona. Aina elämä ei ole ruusuilla tanssimista ja balanssissa. Sen olen tänä vuonna huomannut liiankin usein. Mutta arjen pienimmät ilot tuo sen harmonian. Toivottavasti jokainen meistä löytää sellaisen arjesta. Surullisina ja raskainakin aikoina.

 • Pin

  Metsä ja luonto ovat suurin henkireikäni ja oikestaan ainut paikka, jossa täysin rentoudun. Lumenen Harmonia sarjan tuotteet kiinnostavat kovasti sekä sisältönsä että ulkonäkönsä puolesta – Sisu on entuudestaan tuttu ja pidin siitäkin.

 • Kati Mikkonen

  Näin hoitovapaalla ollessa harmonian löydän päivän aikana joko ulkoilemalla, tai harrastuksen parista tai joskus jopa lukemalla omassa rauhassa lapsen nukkuessa.

 • Iitu

  Omaan elämään ja arkeen löydän harmoniaa yksinkertaisista asioista esim. kauniista säästä, luonnosta ja lenkkeilystä. Itsestä huolehtiminen ja hallinnan tunne omaan elämään tuovat myös tietynlaista harmoniaa.
  Tätä sarjaa olisi mahtava kokeilla!

 • Miia Lilja

  Löydän harmoniaa omaan elämääni ottamalla sitä kuuluisaa omaa aikaa tarpeeksi usein. Hektisessä elämässä työn ja vähäisen vapaa-ajan kanssa oman ajan ottaminen tuntuu välillä haastavalta, mutta yritän ainakin perjantai-illat pyhittää täysin vain rentoutumiselle. Tähän kuuluu aina elokuva, viini ja naamio naamaan ja avot

 • Pinja

  Harmooniaa löydän säännöllisen rytmin, hyvän unen, kynttilöiden ja joogan avulla

 • Jonna

  Itse löydän sitä rauhallisilla aamulla, musiikilla. Kynttilät palamaan ja venyttelen<3

 • Riikka

  Jätän kalenteriin tilaa elämälle. Olen tajunnut että työ ei saa olla motivaattori elämälle vaan muuta täytyy mahtua mukaan. Silloin tekee paremmin myös työnsä. Ne asiat jotka täytyy tehdä,tulee tehtyä.

 • Maria

  Löydän harmoniaa musiikista, ystävistä ja etsimällä kiitollisuuden aiheita jokapäiväisestä elämästä.

 • Kat

  Löydän harmoniaa luonnossa liikkumisesta, riittävästä unen saannista, harrastuksista ja rentouttavista koti-illoista. Kuppi teetä ja kirjan lukeminen ennen nukkumaan menoa on jokapäiväinen rutiini. En ole päässyt vielä testaamaan näitä Lumenen uutuus tuotteita, mutta vaikuttavat ihanilta. Pakkauskin on niin houkutteleva! :)

 • Iiris

  Rutiinit ja aikatauluissa pysyminen! Ja ehdottomasti se, ettei sinne aikatauluihin ahnehdi liikaa töitä vaan huolehtii siitä, että myös rentoa ennalta suunnittelematonta aikaa löytyy sopivasti :)

 • Rea

  Harmonia tulee siitä, että elämän osa-alueet on tasapainossa. En ole vielä Lumenen harmonia tuotteita testannut, joten olisi mukava voittaa paketti.

 • Sara

  Harmoniaa elämääni tuovat mm. rauhalliset aamut hyvin nukutun yön jälkeen, syys- ja talvi-illat kynttilänvalossa, metsässä kävely ja miehen kanssa kaksin vietetty aika.

  Nämä Lumenen uudet kauneudenhoitosarjan pakkaukset ovat toinen toistaan kauniimpia. Se saa, minut ainakin, kiinnostumaan entisestään tuotteesta.

 • Saana

  Harmoniaa saan sekä liikkumalla, varsinkin kauniina päivinä luonnossa, että rentoutumalla ja lepäämällä kiireisten viikkojen jälkeisinä vapaapäivinä.

 • Minna

  Vaikuttaa todella hyvältä, olisipa kyllä kiva päästä kokeilemaan :)

 • Hottentotti

  Tuotteet vaikuttavat todella mielenkiintoisilta ja uudistus on erittäin onnistunut. Lisää luonnollisuutta Lumenen tuotteisiin. Itse yritän löytää harmoniaa joogaamalla sekä rentoutumalla. Yritän myös olla stressaamatta liikaa.

 • Oona

  Kuten mainitsit kirjoituksessa, minä myös löydän harmoniaa hiljaisuudesta. Se on palauttavaa.

 • Pinja

  Minulle arjen harmoniaa suo suomalaiseen tapaan metsä. Pitkät metsälenkit koirien seurassa antavat todella paljon voimaa ja on ihana nähdä, kuinka koiratkin nauttivat. Tää Lumenen uutuussarja puolestaan on todella mielenkiintoisen oloinen! Kovasti tekisi mieli testailla.

 • Maailman laidalla

  Löydän harmoniaa luonnosta ja sen hiljaisuudesta. Parhaita hetkiäni Suomessa ovat yksin mökillä laiturilla istuen ja katsoen tyyntä Saimaata kuunnellen luonnon ääniä. Siellä sielu lepää. Miun lemppari mindfulness hetket. Harvassa paikassa maailmalla on niin hiljaista kuin Suomen luonnossa, puhumattakaan ilman puhtaudesta.

 • Minna

  Ulkoilu koirien kanssa,kahvi ja pala tummaa suklaata. Pakurikääpää keittelen itse ja nautin päivittäin. Hienoa olisi kokeilla sitä ihonhoito tuotteissa!

 • Anna

  Minulle harmoniaa on tuonut hyppy tuntemattomaan ja vanhan työn jättäminen taakse. Työ oli henkisesti uuvuttava ja rohkeus jättää se taakse toi harmonian elämääni takaisin. Tasapaino, on se joka kantaa eteenpäin.

  Lumenen uutuussarja vaikuttaa upealta. En ole vielä löytänyt kaikkia tuotteita täältä Ruotsista, mutta toivotaan että ennen Joulua valikoima kasvaa täälläkin ja pääsisi tutustumaan tähän sarjaan.

 • Sohvi

  Oma seura, pimeät illat, tuoksukynttilä, kuppi teetä ja kirja, parhautta!

 • Mari Pieniniemi

  Harmoniaa löydän itsekseen olemisen ja ystävien kanssa vietetyn ajan tasapainosta, sekä ahkeran työnteon ja rentoutumisen tasapainosta. Myös puhtaasti syöminen on mulle tosi tärkeää, mutta harmonian luo just ne pienet hemmotteluhetket viinillä ja sipsillä höystettynä!

 • Rrrosa

  Tosi kiinnostavalta vaikuttaa, mielelläni testaisin!

  Harmoniaa löydän läheisten/lähimmäisten seurassa – perheen kanssa rauhoittuen ja toisaalta uusilta tuttavuuksilta ideoita ja vaikutteita imien!

 • Laura

  Välillä uuvuttavan ja puuduttavan lapsiarjen vastapaino ja harmonia löytyy joogasta. Kynttilöin valaistu joogasali, hiljaisuus ja tunti aikaa O’Malley keholle ja mielelle.

 • Teija Svala

  Tämä vaikuttaisi kyllä niin ihanalta! Omalla kohdallani harmoniaa tuovat rauhalliset illat töiden jälkeen ulkoilun ja saunan merkeissä. Sen jälkeen kynttilät palamaan,villasukat jalkaan,kääriytyä viltin mutkaan,teetä ja hyvää lukemista!

 • Katriina

  Ihanan näköiset tuotteet! Harmoniaa ja rauhaa elämääni tuo jooga, jossa voi unohtaa arjen kiireet ja paineet. Pidän pieniä rauhoittumishetkiä musiikin avulla muutenkin pitkin päivää. Kun saa hetken hengähtää, sujuu vaativakin ajatustyö helpommin.

 • Anni

  Minulle harmoniaa tuo luonto, musiikki ja hyvät yöunet. Olen paljon lueskellut tästä uudesta sarjasta, mutta en ole päässyt vielä testaamaan.

 • Monika

  Huomaan löytäväni harmoniaa päiviini rutiineista – tylsää ehkä, mutta tuo minulle jonkinlaista turvallisuuden tunnetta. En ole ehtinyt Harmonia-sarjaa vielä ostaa itselleni, kiinnostaisi kovasti :)

 • Anni

  Omasta uudesta kodista ❤️

 • Martina

  Pyrin tuomaan elämääni palan harmoniaa sytyttämällä kynttilöitä tuomaan valoa pimeään, rentouttavilla hetkillä rakkaani kanssa sekä näin talvisin kääriytymällä lämpimään peittoon teekupin kanssa.

 • Tiina Leinonen

  Sopivassa suhteessa lepoa ja mielekästä työtä, rauhoittumista liikkumalla tanssin ja ulkoilun muodossa, luonto ja hyviä ihmisiä ypärillä, monipuolinen ruokavalio.

 • Katri

  Harmoniaa löydän omasta elämästäni tällä hetkellä syksyisestä luonnosta ja pimenevien iltojen fiilistelystä kahden koirani kanssa lenkkeillessä pitkin metsäpolkuja. Töitä minulla on mahdollista tehdä juuri sopivasti niin, etten tällä hetkellä tunne eläväni jatkuvan kiireen alla.
  Olen kokeillut Lumenen Harmonia -sarjan puhdistusvaahtoa ja naamiota. Naamiolle erityispisteet siitä, ettei se aiheuttanut kuumotusta eikä punotusta herkällä sekaihollani! Puhdistusvaahdolla sain meikin poistetuksi hyvin ja sitä oli miellyttävä käyttää. Silmänympärysiholle en tuotetta uskaltanut hieroa enkä jokapäiväiseen käyttöön sitä näin talviaikana tohtisi ottaa, sen verran pesevää se on. Testaisin mieluusti sarjan seerumin sekä vartalonhoitotuotteet edellä mainittujen lisäksi!

 • Nina

  Harmonian ja tasapainon elämään löydän hyvin nukutuista yöunista ja omasta rauhasta.

 • Rosa

  Löydän harmoniaa elämääni ulkoilemalla ja kutomalla

 • Maarit

  Harmonia muodostuu pienistä seikoista, kuten selkeästä sisustuksesta ja klassisesta musiikista. Saunan hiljaisuudesta ja hämäryydestä. Marrakuu on kuuna harmoninen harmaine sävyineen. Luonto vaipuu lepoo, niin myös ihmisen tulisi levätä.

 • Marja

  Harmoniaa ja rauhoittumista on toisinaan vaikea löytää! Mutta pyrin useampana aamuna viikossa ottamaan aikaa sille, että syön aamupalan rauhassa hesaria lukiessa :) yleensä rauhallisuus ja harmoniaa tarjoilee luonto, etenkin metsä, ah siellä mieli lepää. En ole vielä testannut uuden sarjan tuotteita, mutta varmasti pian. Vaikuttaa laadukkaalta sarjalta ja erityisesti plussaa luonnonmukaisista ja vegaanisista ainesosista.

 • Anne-Mari

  Harmonian saavuttaa aamutakki päällä nauttien tummapaahtoista kahvia, joka ikinen aamu.

 • Sofia

  Minä löydän harmoniaa luonnosta <3

 • Satsumas

  Sarja on mielenkiintoinen uutuus Lumenelta, voisin kyllä kokeilla vaikka luulenkin että tämä on turhan hintava jäädäkseen vakikäyttöön. Itse löydän harmoniaa luonnossa liikkumisesta.

 • Villa

  Arjen harmoniaa on jumppa työpäivän jälkeen ja sitten pitkä lämmin suihku. Illalla vielä kuppi teetä ja ajoissa nukkumaan <3

 • Niina

  Harmonia löytyy pienistä hetkistä, kuten kävelylenkistä raittiissa ilmassa ja kupposesta teetä.

  Minulle harmonia on myös sisäinen tunne siitä että ei ole hätää ja kaikki on hyvin.

  En ole vielä päässyt näitä ihanuuksia testaamaan, olen vain ihastellut niitä ostosreissulla.

 • Selkku

  Harmoniaa tuo minulle arjen keskellä pitkät lenkit koiran kanssa ja erityisesti läheisen järven seuraaminen eri vuodenaikoina. Aallot ja niiden liplatus tai pauhu saavat mielen tyhjentymään. Kun haluan harmoniaa, menen järven rannalle ja vedän syvään henkeä. Siellä on tilaa hengittää.

 • Linda W

  Löydän harmoniaa elämääni talven auringonpaisteesta, hitaasti leijailevista lumihiutaleista ja lämpimästä kaakaosta, kevään kukista ja linnun laulusta, kesän vihreästä luonnosta, sinisestä vedestä ja taivaasta sekä syksyn väriloistokkaasta metsästä ja ihanista sadepäivistä. <3

 • Satu

  Olen ottanut tavaksi käydä vähintään kerran viikossa metsässä kävelyllä, siellä saa ihanan ja kaivatun rauhan. <3

 • Sanna Maunu

  Harmoniaa elämään saan kirjoista,rauhallisesta musasta, taiteesta, sekä sen tekemisestä että katsomisesta. Oma uskon elämä tuo mukanaan sen että kirkon penkistä se rauha ja harmonia usein löytyy.

 • Riikka

  Itse löydän harmoniaa elämään pyrkimällä joka päivä ”vain olemaan” viitisentoista minuuttia. Joskus sytytän kynttilän, pistän kasvonaamion tai vain makoilen hiljaisuudessa

 • Venla

  Saan harmonisen olon luonnossa. Luonto rauhoittaa ja antaa levollisen fiiliksen.

 • Katjamaria

  Minulle harmoniaa tuottavat puhdas ja siisti koti, luonnon kukat ja kasvit, luova tekeminen ja kristittynä erityistä rauhaa saan rukouselämän kautta. ☺️

 • Sanni

  Ihan superisti pisteitä Lumenelle luonnonmukaisemmista tuotteista, en oo testannut vielä, mutta hyvältä vaikuttaa :)

  Minun elämääni harmoniaa tuovat kiireettömät hetket. Joskus niitä ovat lenkit luonnossa, joskus sohvannurkkasn käpertyminen suklaan ja hyvän kirjan ääreen, joskus sauna ja jalkakylpy.

 • Anna

  Aamulenkki on ihan ykkönen! :) Pyrin myös mahdollisimman usein laittamaan itse ruokaa ja varaamaan ruoanlaittoon aikaa. Samalla mielikin rentoutuu ja tulee syötyä terveellisesti.

 • Riina

  Olen kuluneen vuoden aikana vihdoinkin oppinut kuuntelemaan kehoani ja antamaan sille juuri sitä mitä se on tuntunut sillä hetkellä kaipaavan. Liikun kehontahtisesti ja syön sitä mitä ruumis ja sielu halajavat. Olen karsinut turhia menoja ja opetellut sanomaan ei. Kaiken tämän tuloksena elämä on kokonaisvaltaisemmin harmonista, kuin aiemmin. En ole zen, enkä siihen tilaan koskaan tule pääsemäänkäön, mutta ainakin nyt on hyvä olla.

 • Anna

  Nukkumalla ja ulkoilemalla riittävästi.

 • Amanda

  Löydän harmoniaa luonnosta ja ulkoilmasta. Olen vasta lähiaikoina oppinut arvostamaan Suomen luontoa ja raikasta ulkoilmaa. Siellä unohtuu kaikki murheet ja elää vain hetkessä <3

 • Anna R.

  Tärkeä harmonian tuoja on hetken rauhoittuminen työpäivän jälkeen. Kauniit valot ja kynttilät hyvään taustamusiikin yhdistettynä on rauhoittavaa. :) Mielekäs tekeminen työn vastapainoksi.

 • Satu

  Harmoniaa saan joinain päivinä siitä yhdestä hetkestä kun kaikki muut jo nukkuvat ja on ihanan hiljaista. Joinain päivinä harmonia syntyykin kovaa soitetusta hyvästä musiikista :)

 • Eveliina

  Uni ja aika läheisen kanssa. Oman kodin Rauha. Hemmotteluhetket

 • Eveliina

  Uni ja aika läheisen kanssa. Oman kodin Rauha. Hemmotteluhetket en ole ehtinyt kokeilla sarjaa, mutta se kyllä kiinnostaa ja on ostoslistalla :)

 • Janette

  Harmoniaa elämääni saan sillä, että en stressaa mistään,nukun ja syön hyvin ja kuuntelen hyvää musiikkia.
  Uutuus sarja vaikuttaa todella hyvältä

 • Venla Heikkinen

  Harmonia löytyy mulla siten että joogaan kerran viikossa kaiken kiireen keskellä ja luen kirjaa kerran päivässä,nämä tasapainottaa mun elämää :)

 • Jenni

  Harmoniaa arkeen koitan luoda miettiimällä joka päivä asioita, mistä olen kiitollinen ja onnellinen. Se nostattaa meilialaa ja rauhoittaa. Myös asioiden järjestäminen ja hoitaminen ajallaan, tuovat rauhaa keskittyä läheisiin, läheisyyteen, läsnäolemiseen ja itsensä hoitamiseen. Arjen balanssia

 • Elisa

  Harmoniaa löydän luonnossa liikkumisesta. Näin pimeään vuodenaikaan myös kotiin on kiva rakentaa kynttilöillä ja valoilla ihana harmoninen tunnelma :)

 • Kiira

  Ensinnäkin, olen tosi iloinen, että Lumene tekee luonnonkosmetiikkaa. Olen vasta ehtinyt tutustua tuotteisiin lukemalla.

  Pyrin pitämään harmoniaa yllä lepäämällä riittävästi. Silloin jaksan arjen kiemuroissa paremmin, kun tunnen oloni virkeäksi. Lepoa on se, kun voin nauttia kupillisen kahvia korvapuustin kera kotitakkiin kääriytyneenä. Kädessä inspiroiva kirja tai kuulokkeissa mielenkiintoinen podkast. Oman kodin harmonia on tärkeää. Valo ja värit ovat pääosassa!

 • Sari

  Vielä en ole ehtinyt testaamaan. :) Minulle arjen harmoniaa merkitsee rauhallinen liikunta, kuten juoksu ja uiminen. Erityisesti luonnossa liikkuminen puhdistaa tehokkaasti mieltä. Välillä tulee harrastettua myös meditaatiota.

 • Ella

  Minä löydän arjen keskeltä harmoniani iltaisin hiljaisessa hetkessä, hämärässä jouluvaloilla valaistusta huoneessa teekupin kanssa kirjaa lukien. En ole vielä kokeillut tuotesarja mutta ehdottomasti kokeilen!

 • Julia

  Kun opinnot ja täyspäiväinen työ ovat samaan aikaan meneillään, on hirmu vaikeaa löytää aikaa rentoutumiselle ja sille ihanalle harmonialle. Täten se on etsittävä arjen pienistä, mutta tärkeistä, jutuista – hoitavista ihonhoitotuotteista, kupillisesta teetä ja hyvästä kirjasta, jolle yrittää löytää energiaa iltaisin edes aukeaman verran.

 • Maikkis

  Kävelylenkeillä luonnon keskellä, sekä kynttilän valaistuksessa rentoutuen sohvalla.

 • Haiha

  Tämähän on kiinnostava arvonta! Käytän tätä nykyä pääosin luonnonkosmetiikkaa, joten en ole vähään aikaan enää käyttänyt Lumenen tuotteita. Näitä voisi kuitenkin hyvinkin harkita!

  Suurin harmonia tuoja on itselleni ehdottomasti riittävä uni. Koska sen kanssa on ollut ongelmia pitkittyneen stressin takia, panostan siihen tätä nykyä entistä enemmän. Hyvin nukutun yön jälkeen olo on vain niin ihana! Sellaisia öitä toivoisin itselleni taas enemmän.

 • Haiha

  Tämähän on kiinnostava arvonta! Käytän tätä nykyä pääosin luonnonkosmetiikkaa, joten en ole vähään aikaan enää käyttänyt Lumenen tuotteita. Näitä voisi kuitenkin hyvinkin harkita!

  Suurin harmonian tuoja on itselleni ehdottomasti riittävä uni. Koska sen kanssa on ollut ongelmia pitkittyneen stressin takia, panostan siihen tätä nykyä entistä enemmän. Hyvin nukutun yön jälkeen olo on vain niin ihana! Sellaisia öitä toivoisin itselleni taas enemmän.

 • Eeva Gustafsson

  Harmoniaa tuovat läheiset ja itselle pyhitetyt illat :)

 • Rebekka

  Riittävä lepo, harrastukset, hyvä ruoka, ihmissuhteet ja itsensä hemmottelu on mulle tärkeitä harmonian löytämisessä. Toivottavasti pääsen hemmottelemaan itseäni näillä uusilla lumenen tuotteilla ❤

 • Alina

  Oma harmoniani löytyy, kun pääsen ulkoilemaan yksin omien ajatusteni kanssa! Parhaiten se onnistuu metsälenkillä :)

 • Taija

  Harmoniaa tuo elämääni luonnossa ratsastaminen.

 • -Selma-

  Vaikuttaa hyviltä ja laadukkailta tuotteilta.
  Oma harmoninen olotila löytyy rauhoittumalla saunan lämmössä ja tekemällä esim. jalka- tai kasvohoidot. Tai sitten samoilemalla luonnossa, jonka jälkeen lämmintä juomaa nautiskellaan viltin mutkassa. :)

 • Oona

  Täydellinen harmonia löytyy luonnon keskeltä vanhempien mökiltä tai saunasta, mutta koska opiskelun ja työssäkäynnin jälkeen harvoin on aikaa lähteä niin kauas, täytyy harmonia löytää lähempää. Pitkän päivän jälkeen kotona oleilu, kuppi kuumaa ja TV tai kirja toimii hyvin! Ystävien kanssa illanvietto tai joogassa käyminen saa myös mielen ja kehon rentoutumaan loistavasti.

 • Ihanaa, että Lumene on ottanut askeleen kohti luonnollisuutta!
  Harmoniaa elämääni saan kuuntelemalla Abraham Hicksiä Youtubesta ja soveltamalla oppeja omaan elämääni :)

 • Janita

  Arjen pienistä asioista. Pitkät yöunet ja musiikki auttavat luomaan harmoniaa. :)

 • Elisabet

  Nykyään on ollut melkoisen hankala löytää harmoniaa elämästä. Mielen ongelmat ovat ajaneet melko lailla siihen, että ylösnouseminen sängystä on yhtä taistelua. Kuitenkin niinä hetkinä, kun saan jostain energiaa muuhun kuin pakollisiin menoihin, lähden ulos, mahdollisimman metsäiseen paikkaan (kaupungissa se on hankalaa). Joka kerta kun näen tyynen lammen tai edessäni aukeutuvan monipuolisen metsämaiseman, pystyn tuntemaan harmonian. Kaikki pienet äänet, oksien rauhallinen liike ja pysähtäneisyys muistuttaa siitä, että kaikki on hyvin ja tulen voimaan joskus hyvin. Sitä se harmonia on.

  Olen kovin kiinnostunut Harmonia-sarjasta. Heti kun näin mainoksia kyseisestä tuotteesta, mielenkiinto heräsi. Toivon mukaan viimeistään jouluna pääsisi testailemaan edes jotain näistä. Lähde-sarja ainakin on vaikuttanut seerumillaan.

 • Jutta

  Omaan elämään tuo harmoniaa hyvät yöunet, urheilu, kirjan lukeminen, ystävät myös oma aika on tärkeää ja kun löytään blanssi kaikkille niin se myös tuo harmoniaa elämään

 • neitim

  Onpa kauniita purkkeja!

  Oma harmoniani löytyy toisen lämpimästä sylistä, koiran kanssa lenkkeilemisestä ja vuosi sitten aloittamastani psykoterapiasta myöskin.

 • Emmi

  Rankkojen opintojen keskellä arkipäivän harmonia on jonkin verran vaikea löytää. Kuitenkin pienillä teoilla, kuten lämpimän teen juonnilla kynttilänvalossa, tai luonnossa kävelyllä yritän luoda edes hetken harmoniaa jokaiseen päivään. Nyt joulunajan kolkutellessa ovella sunnittelen jo pian vaihtavani teen glögiin, ja voivani luoda harmoniaa glögin, joulumusiikin, ja kynttilöiden avulla!

 • Innej

  Harmoniaa löydän hyvin yksinkertaisistakin arjen asioista. Kaunis ja etenkin siisti koti tuo harmoniaa jokaiseen päivään (Okei, ei se koti nyt ihan joka päivä siisti ole..). Rauhoitan arkisin iltahetken ennen nukkumaan menoa kirjan lukemiselle sohvan nurkassa viltin alla. Usein syliini kömpii kissani, ja sen silittäminen jos mikä tuo rauhaa, hyvää oloa ja tyyneyttä mielellni.

 • maijis_

  Yritän joka päivä löytää harmoniaa kiireiseen elämääni, välillä se on yksin nautittu iltatee lasten mentyä nukkumaan ja toisena päivänä rauhassa nautittu aamupala.

 • Anna

  Testasin välittömästi kun sain Stockmannin näytteet kotiin postitettu. Tykkään erityisesti seerumista! Harmoniaa elämään tuo hyvin nukuttu yö, hiljainen lumisade sunnuntai aamuna. Mutta joka päiväisessä käytössä se on ehdottomasti arjen hallinta, sitä ilman ei ole harmoniaa! ;)

 • Nannni

  Ulkoilu kauniissa järvenrantamaisemissa tuo itselleni aina rauhaa ja harmoniaa niin mieleen kuin kroppaankin. En ole ehtinyt vielä tutustua näihin uutuustuotteisiin, mutta vaikuttavat kovin mielenkiintoisilta.

 • Minna

  Minulle harmoniaa arkeen tuo hyvien treenien tai metsälenkin jälkeen pääsy saunaan. Iltaisin sytytän kynttilät ja nautin niiden tuikkeesta. Myös ystävien kanssa vietetty aika tuo hyvän mielen.
  Testasin Harmonia-sarjan seerumia ja se on ostoslistalla. Hienoa että luontomme antia hyödynnetään noin täysipainoisesti.

 • Katja

  Harmoniaa löydän liikunnan, ravinnon ja levon kautta. Tärkeässä roolissa on myös tietenkin ihonhoito, johon kiinnostaisi tätä Lumenen sarjaa kokeilla ♥️

 • Sanna-Mari

  Harmonia on löytymässä vuosien sinkoilun jälkeen kuuri niistä asioista, jotka kiireessä sivuutin vuosien ajan ”kun ei vaan ole aikaa millekkään turhalle kun tehokaskin voi olla”. Arvatenkin meno päättyi eteen nousseeseen seinään ja harmonia löytyi just siitä että herään vähän aiemmin ja juon kahvin kynttilän valossa. Liikun ajatuksella enkä jumppaa hiit-tahdissa koska pakko.raivasin tilaa minulle, joogalle ja lorvailuun kirppareilla ja kas kummaa, syke laski, tyytyväisyys nousi ja ehdin nukkuakin. Pienestä kii❤

 • Anna K.

  Harmoniaa tuo elämään liikunta, erityisesti kävely luonnossa metsässä. Pieni oma hetki sohvalla neule kädessä. Kuppi kaakaota tai teetä.

 • Maria

  Mä saan harmoniaa elämääni sillä ajatuksella, että ainoa tie onneen on muiden ihmisten onnelliseksi tekeminen. Olen partiolainen ja tuon opetuksen on opettanut meille partion perustaja Lord Robert Baden-Powell. Pyrin toteuttamaan ajatusta vetämällä partioryhmääni mahdollisimman hyvin. Koen suurta iloa, kun näen lasten kehittyvän ja oppivan sekä ryhmähengen kasvavan. :–)

 • Lulle

  Mulla on ollut tapana rauhoittua uidessa. On rentouttavaa keskittyä vain hengittämään ja vetoihin ja kuunnella ääniä veden alla. Tää sarja kiinnostaa mua tosi paljon, koska lumenen vanha turvenaamio oli pitkään mun suosikki naamio.

 • Johanna

  Harmoniaa ja tarpeellista rauhoittumista elämään tuo saunominen ja sen jälkeen elokuvan katselu kynttilöiden loisteessa ja viltin alla :)

 • Ninna

  Harmonia löytyy täällä arjen pienistä hetkistä: kahvihetki ystävän kanssa, päiväunet taaperon vieressä tuhinaa kuunnellen, höpöttelyä isompien lasten kanssa koko perhe sohvalle ahtautuen ja päivän tapahtumia läpikäyden, iltatee miehen kanssa lasten jo nukkuessa.. ❤️

  Ihanalta vaikuttaa tämä Lumenen uutukainen! Kiitos myös kauniista blogistasi ☺️

 • E

  Harmoniaa saan armollisuudesta itseä kohtaan, hemmottelusta, sekä toisten ilostuttamisesta <3

 • Janna

  lähi metsässä meren äärellä parasta siellä sielu lepää sinne menen aina lähes päivittäin jotain niin parasta rakastan. ❤️

 • Mirka

  Viime päivinä tuntuu että tuo aurinko, luonto ja pakkanen on kyllä suonut harmoniaa. Olen kävellyt monta tuntia päivästä metsässä, fiilistellyt, ottanut kuvia ja ihan vain ollut :)
  Kyllä se on siisti koti, lepo, oma rakas ja rentoutuminen se kaiken a ja o :)

 • Minulle harmoniaa tuovat kuvaaminen, piirtäminen ja musiikin kuuntelu.

 • Piia

  Mun koulumatkalla on lyhyt metsäinen oikopolku, sen astelen hitaasti katsellen metsän värejä ja kuuntelen lintujen laulua. Huomaan selvästi miten rentoudun tuolla lyhyelläkin matkalla ja olen hymyhuulin koulun ovella.

 • Metsässä kävely koiran kanssa rauhoittaa minua. Jopa 15-20 min riittää. Myös viikonloppu yksin tyhjässä kodissa on ihan parasta.

 • Miia

  Riittävä uni ja terveellinen ruoka ovat ehdottomasti oman harmoniani lähteet. Yksikin yö valveilla tai nukkuen huonosti tai yksikin poikkeava päivä ruokavaliossa ja harmoniaa pitää alkaa taas etsimällä etsimään. Jooga, rentoutumisharjoitukset sekä omasta itsestä huolehtiminen ovat tärkeitä harmonian ylläpitämiseksi. Huolehdi itsestäsi, jotta voit myöhemmin huolehtia myös muista.

 • Annie

  Juu kyllä se on niin että nukkumisesta ja levosta on tullut harvinaista herkkua! Tylsä koti-ilta ja aikaisin petiin – ihanaa, rauhoittavaa ja luksusta!

 • Kolme asiaa: riittävä määrä unta, tarpeeksi hiljaisuutta ja joogaa. Nuo kolme asiaa kun toteutuu, voin hyvin <3

  Pakko kysyä, onko tuo ihana huopasi Balmuirin? Kutittaako se? Mulla on etsinnässä iso, lämmin ja kutittamaton viltti ja tuo sinun on ainakin hurjan kaunis :)

 • Aurora Johansson

  Se, että sallin itselleni aika ajoin luvan olla tekemättä yhtään mitään. Saatan vain istua ja seurata rauhassa ympäristöiäni. Luonnossa liikkuminen myös tuo rauhaa ja raikkautta kehooni. ✨

 • Helsssunen

  Itselle harmoniaa löytyy metsälenkeistä luonnon ääniä kuunnellen tai kirjaa lukien sohvalle käpertyneenä.

 • Harmonia ja tasapaino löytyy hetkessä läsnäololla. Keskityn aistimaan asioita, katselen valoja ja varjoja, värejä, heijastuksia, siluetteja ja ihmisten olemuksia. Varsinkin kesällä tuoksuihin keskittyminen ja niistä nauttimaan pysähtyminen on tärkeää; merituuli, kukkaan puhjennut tuomi, metsä. Talvella taas juuri sataneen lumen tuoksu on ainutlaatuinen. Katselen aina taivaalle ja pysähdyn usein ihastelemaan sen värinäytöstä. Harmoniaa keholle antaa lepo ja liikunta, punttien nostelu voi olla lähes meditatiivinen kokemus, joogasta ja venyttelystä puhumattakaan.

 • Nipnaps

  Tarvitsen paljon omaa aikaa että löydän harmonian ja pysyn rauhallisena, joskus myös kylpy auttaa

 • Kristiina

  Löydän harmoniaa elämääni soitto- ja tanssiharrastuksieni kautta. Niihin keskittyessä en ajattele muuta kuin käsillä olevaa hetkeä. Lisäksi metsässä kävely tuo minulle aina levollisen mielen.

 • Suski

  Olen aloittanut käymään jooga tunneilla rauhoittamassa kiireen keskellä. Parasta on jooga tunneilla,Se rauhallisuus. Minulla on samankaltainen iho . Eli hyvin kuiva ja atooppinen. Käytän ainoastaa Lumenen tuotteita. Muiden merkkien tuotteet jota kokeilin eivät sopineet iholleni. Aion silti kokeilla tätä uutta sarjaa jos en voita

 • Lelluu

  Mulle harmoniaa tuo se, että ottaa omaa aikaa säännöllisesti. Näin syksyisin on ihanaa laittaa villasukat jalkaan, koti täyteen kynttilöitä ja katsella sarjoja/lukea kirjaa ja vaan olla ja rauhoittua. :)

  Kiinnostaa tämä uusi sarja paljonkin. Juuri tuon luonnollisuuden taki. Pakkauksetkin saa jo esteettisen silmän katsomaan tarkemmin, että mitä nämä on, kun näyttävät niin kauniilta. :D

 • Emsi

  Harmoniaa elämään tulee ulkoilusta raikkaassa ulkoilmassa sekä säännöllisestä rauhoittumisesta arjen keskellä.

 • NiinaK

  Oma harmonia on löytynyt kiireiseen opiskelun ja töiden täyttämään arkeen joogan ja lukemisen avulla. Aiemmin luulin että kaunokirjalisuuden lukeminen on jollain tavalla pois opiskelusta mutta väärin – sen avulla saa tyhjennettyä mielen ja uni tulee paremmin. Pyrin laittamaan kaiken elektroniikan pois tuntia ennen nukkumaan menoa ja otan kirjan käteeni. Joogata voi myös ennen nukkumista: pari kertaa toistettu aurinkotervehdys ja loppurentoutus riittää hyvin iltaisin :) Lumenen Harmonia -sarja kiinnostaa, erityisesti tuo kosteusbalsami! Lumenella on ollut mahtava potentiaali alkaa panostamaan luonnonkosmetiikkaan ja toivon että se jatkaa tällä samalla luonnollisella linjalla.

 • Ulla-Maija

  Rutiinien ja elämästä nautiskelun hyvä kombinaatio.

 • Annukka

  Jos lähellä on metsä, on harmonian löytäminen helppoa. Kotona pitää etsiä se hiljainen kohta ja lämmin kuppi ja vain hengittää.

 • Heidi

  Harmoniaa mun elämään tuo kuuma kylpy ja lasillinen hyvää viiniä pitkän viikon jälkeen.Hyvät yöunet ja aamukahvi vuoteessa.Ulkoilu ja nauttiminen arjen pienistä iloista.

 • Annuli767874

  Luonnosta

 • Johanna

  Juoksemalla. Äänikirja soimaan taustalle ja sitten en keskity muuhun kuin tarinaan ja hengityksen rytmiin. Tunnin kuluttua kotiin palaa huomattavasti mukavampi tyyppi kuin lähtiessä.

 • Riitta Ahola

  Itselle harmonia löytyy ulkoilusta ja hyvästä kirjasta.Uutuussarja vaikuttaa mielenkiintoiselta ja kokeilemisen arvoiselta.

 • Eija

  Sauna, kynttilät ja takkatuli. Takkatulta katsellessa torkkupeiton lämmössä sielu rauhoittuu ja harmoninen olo tulee koko kehoon.

 • mmagic

  Varsinkin nyt syksyllä kun on jo pimeää laitan kynttilöitä palamaan, muuten valot pois ja ikkuna hieman rakoselleen. Sitten makaamaan ja kuuntelemaan tuulen huminaa, hengittämään kirpeää ulkoilmaa ja katselemaan kynttilöiden lepatusta. Antaa vain ajatusten harhailla eikä takerru mihinkään stressaavaan.

 • Outi

  Harmonia tulee hyvästä unesta ja terveellisestä ruoasta. Kunnon siivous tuo myös tyytyväisen mielen.

 • Noora

  Harmoniaa löytää kaaoksestakin kun vain etsii: itselle rauhallinen teehetki hektisen ja kaoottisen arjen keskellä on ehdoton. Koti saattaa olla sotkun vallassa ja pitäisi siivota, käydä kaupassa ja lukea työmeilit niin pitää pysähtyä ja siivota tulla ja aikaa harmoniselle teehetkelle.

  Tähän samaan voi yhdistää vaikka ihanan kasvonaamion ja laittaa soimaan hyvää musiikkia, käydä hetkeksi pitkälleen sohvalle ja sulkea silmät.

  Olisi ihana voittaa kokeiluun noita uusia Lumenen tuotteita <3

 • Päivi

  Harmoniaa elämääni tuo ihanat ystävät,luonnossa liikkuminen,riittävä uni,rauhalliset illat kynttilän valossa musiikkia kuunnellen.
  Lumenen tuotteet ovat olleet käytössä. Näitä uusia en ole vielä kokeillut.

 • Miia

  Hyvät yöunet ja rahoitetut illat :) Näitä tuotteita täytyy kyllä ehdottomasti testata

 • Anne B.

  Nukkuminen, hiljaisuus ja eläimet.
  En ole vielä testannut näitä tuotteita.

 • tyttis

  Kotiini olen saanut tasapainoa heittämällä surutta pois kaikki tavarat joista en ole enää välittänyt tai jotka vain lojuvat nurkissa.Muutenkin olen alkanut kallistua yksinkertaisen elämisen suuntaan ilman turhia ryntäilyjä paikasta toiseen, rentoutumiseen tarvitaan vain teekupponen ja hyvä kirja.

 • aniiR

  Tää on varmaa vähä outo, mutta jos haluan rauhallisuutta tai harmoniaa mielelle yms. lähden kissani kanssa kävelylle! Niin huvittavalta kun se saattaa kuulostaa, mutta puen toiselle kissalleni(sille joka rakastaa lunta ja ei haittaa pikku pakkanenkaan) valjaat päälle, flexi kiinni ja tallustelemaan..:D siinä unohtuu kaikki muu ja mieli piristyy kun kävelee raittiissa ilmassa, katselee luontoa ja seuraa kissan uteliasta touhuamista; kun kaikki on niiiin kiinnostavaa ja tutkimisen arvoista!:) Eläimet muutenkin on mulle todella tärkeitä.
  Toinen näin talvisin on ihan vaan joku mieluisa sarja pyörimään, kynttilät palamaan ja miehen kanssa rentoutua,varsinkin jos kiireiltä ei olla paljon ehditty olla toistemme kanssa, rauhassa<3 koti on muutenkin tärkeä paikka rauhoittumiseen ja hyvän olon lähde, sillä kun kotona kaikilla on hyvä olla, sujuu muutkin asiat paljon paremmin. :)
  Uutta Lumenen sarjaa katselin vähän netistä ja marketissa käydessä, mutta en vielä ainakaan ostanut mitään. Vaikuttaa kyllä ihan lukemieni kokeilujen perusteella hyvältä tuotesarjalta. Toivottavasti vaikka osuis voitto itselle niin pääsis testaamaan, sillä etsinnässä ollut ainakin joku hyvä kasvovoide ja puhdistusaine. ✌

 • Omasta ajasta ja?pitkistä kävelylenkeistä saan voimaa ja ajatukseni järjestykseen.

  Pääsin kurkkimaan tätä sarjaa Hygge2017-messuilla ja ihastuin!
  Mukana arvonnassa siis :)

 • Laura

  Harmoniaa yritän ylläpitää ulkoilemalla ja urheilemalla päivittäin, viime vuosina olen vaihtanut osan rankoista treeneistä joogaan ja pitkiin kävelyihin :) Kun nykyiset kosmetiikkatuotteet loppuvat, aion kokeilla näitä Lumenen uutuuksia tilalle!

 • Veeeeeerra

  Arkisista rutiinista syntyy harmoniaa ☺️

 • Johanna Kandolin

  Sauna,lukeminen,ulkoilu, siinä rentouttavia asioita,joilla saa harmoniaa elämään.
  Olen kokeillut kasvojen puhdistusainetta ja todennut sen oikein hyväksi!

 • Tiina

  Hyvät yöunet, harrastukset, ulkoilu

 • Ilona

  Harmoniaa saan kynttilänvalosta ja rentoutumisesta.

 • Milla

  Rentoutumalla kirjojen parissa, liikkumalla luonnossa jne. Ihanalta vaikuttaa :)

 • Anni

  Kun kiire nappaa kantapäistä kiinni, harmonia löytyy työmatkalla kuuntelemalla musiikkia ja katselemalla maisemia kiinnittäen huomion kauneuteen yllättävissä paikoissa. Samoin työpaikalla katse hetkeksi ikkunasta ulos – pasilan betoniseinissä on rujoa vetovoimaa. Kauneusenhoitoon kelpuutan.vain tuotteita, jotka hellivät kaikkia aisteja.

 • Linnea

  Harmoniaa on…
  Yhteiset hetket perheen kanssa.
  Kaunis ja tunnelmallinen koti.
  Oma aika ja itsensä hemmottelu.

  Luonnonkosmetiikkaan siirtyneenä ei entinen lempparini Lumene ole aikoihin kuulunut omaan kaappiini, mutta tämä uusi tuotesarja todella houkuttelee kokeilemaan Lumenea taas pitkästä aikaa. Ihan superhienoa mihin suuntaan Lumene on menossa! Ehkä vielä joskus saan palata Lumeneen kaiken kosmetiikkani saralla…

 • OutiJ

  Rauhallisesta kahvihetkestä ja luonnon katselemisesta.

 • Aino

  Harmonian löytäminen elämääni on ollut vähän hukassa parin viime vuoden aikana. Todellisuus on iskenyt yllättäen, vaikka prosessin edetessä huomaa, ettei sen olisi pitänyt olla yllätys. Masennus, uupumus, useamman kuukauden sairasloma töistä, sekä psykoterapiaa. Harmoniaa elämääni olen saanut nyt siivun verran ymmärtämällä oman rajallisuuteni ja suorittajaluonteeni negatiivisen puolen sekä olemalla itselleni armollinen. Perusasioita siis, mutta monella meistä taitaa mennä liian pitkälle ennen kuin älyää tämän.

 • Sannamarianna

  Musiikin kuuntelulla, siisteyden ylläpitämisellä ja yritän aina kattaa nätisti, vaikka olisin yksin.

 • Hanna1

  Harmoniaa löydän luonnosta, kauniista sisustuksesta ja hemmottelusta hyvällä ruoalla tai kosmetiikalla. Kesäisin parasta on mökkisauna!

 • Mari Mäkinen

  Pysähtyminen, takkatuli ja kuuma juoma sekä luonnossa kävely ovat marraskuisen harmonian elementtejä.

 • Petra

  Mulle harmoniaa on kiireettömyys, se et saan esimerkiksi rauhassa käydä lenkillä ja nauttii raikkaasta talvi-illasta. Harmoniaa saan kyllä elämään erityisesti siitä, et pääsen käymään kaupungista maalla vanhempieni kodissa.

 • Outi

  Stressin ollessa kovimmillaan, ja myös normaalissa arjessa kävelyretket luonnossa ovat minulle henkireikä. Meren äärellä vaeltaminen, metsässä kävely ja sienestys antavat mielettömästi energiaa! :)

  Lumenen uudelleen brändätty ilme on uponnut minuun täysillä, kotimaisuudesta ja luonnonmukaisuudesta peukkuja. Toivottavasti ovat yhtä hyviä tuotteita kuin miltä näyttävät.

 • Karo

  Mulle harmoniaa tuo rauhalliset koti-illat miehen kanssa. Lisäksi joka viikkoinen uinti harrastus nollaa pään ja saa jaksamaan arjessa ja gradun kirjoittamisen parissa. :) Harminia tuotteet vaikuttaa ihanilta, hypistelin niitä jo yksi päivä kaupassa. <3

 • Tuija Lampinen

  Harmoniaan pyrin ottamalla omaa aikaa: rentoutudun lukemalla naistenlehtiä ja tekemällä käsitöitä.

  Lumene on ollut pitkään suosikkini kosmetiikkasarjoista ja nuo uutuudet kuulostavat todellakin kokeilemisen arvoisilta!

 • Karoliina mattsson

  Lämmitän takkaa, käyn koiran kanssa pienillä kävelyillä ja menen ajoissa sänkyyn lueskelemaan ennen unen tuloa :)

 • Päivi

  Harmonia löytyy elämänasenteesta, ettei murehdi liikaa menneitä eikä sure tulevaa. Elää hetkessä. Harmonia-sarjan näytepakkaukset jo testattu. Ihania tuotteita!

 • Anniina N

  Hyvällä ruualla, arjen järjestyksellä ja mielen pitäminen kirkkaana :)

 • -Hannis--

  Hyvä ja harmoninen olotila koostuu pienistä asioista;hyvästä unesta, ruoasta ja läheisten seurasta.

 • Anna

  Nauttimalla pienistä hetkistä.

 • Jossu

  Ulkoinen ja sammutan radion. Työskentelen ihmisten kanssa ja päivinä, jolloin olen saattanut tavata 50 ihmistä on ihanaa kiristää lenkkarit jalkaan ja lähteä metsään – koiran kanssa tai ilman. Muita harmonian metsästys-hetkiä arjessani ovat aamut: en koskaan katso kännykkää tai tietokonetta aamulla. Ruokapöytään en ota teknistä vempelettä ellen ole yksin kotona. Pyrin halimaan ja silittelemään koiraa vähintään kerran pari oikein kunnolla päivässä. Iltaisin laitan silmät kiinni ja nauti hetken ennenkun käännän kylkeä ja nukahdan.

 • Pirjo

  Harmonia löytyy pienistä asioista ……luonnosta ja näin syksyllä sen väreistä . Musiikki ja kynttilät kuuluvat myös syksyn harmoniaan, unohtamatta hyvää ruokaa ja viiniä

 • Jenna

  Yritän löytää harmoniaa elämääni pitämällä asiat tasapainossa. Yritän esimerkiksi nukkua riittävästi, opiskella, syödä ja liikkua tasaisesti, jotta pysyisin terveenä ja hyvinvoivana. Täytyy kuunnella omaa kehoa, jotta huomaa sen kaipaavan esimerkiksi lisää lepoa ja rentoutumista. Joskus on ihan okei jättää opiskelu sinä iltana vähemmälle ja katsoa hyvä elokuva, lukea kirjaa tai tavata ystäviä. Aina harmonian löytäminen ei ole helppoa mutta pitää vain ajatella, että kyllä se joskus tulee takaisin.

 • Outi

  Harmoniaa elämääni saan riittävästä unesta, laiskottelusta suorittamisen sijaan ja salitreeneistä.

 • Anni

  Harmonia löytyy yllättävistä vapaapäivistä (jonka joustava työ mahdollistaa), aamuhämärästä metsästä, sitrushedelmien tuoksusta leikkuulaudalla ennen mehukoneeseen menoa.

 • Olppa

  Liikunta ja ulkoilu tuovat harmoniaa, ja saavat hektisenkin työpäivän jälkeen rauhoitettua ajatukseni. Saunassa myös rentoudun, mutta tulee saunottua aivan liian harvoin… :)

 • Henkku

  Löydän harmoniaa pysähtymisestä. Oli se sitten pari syvää hengitystä, kirjan lukemista, joogahetki tai lapsen kanssa päiväunet.

 • Eeva

  Luonto ja erityisesti mökkeily tuovat rauhaa elämääni. Arjessa löydän harmoniaa oman kodin rauhasta ja hiljaisuudesta.

 • Peppis

  Harmoniaa saan elämääni pienillä hetkillä. Mieluiten kävelylenkillä luonnossa, jossa on aikaa kuunneella kuinka askeleet narisevat juurakoiden päällä ja tuoksutella raikasta ilmaa. Silloin on hyvä koota ajatuksia.

 • Eerika

  Löydän itse harmoniaa musiikista. En pelkästään sound-maailmallisesti, vaan juuri, kuten itse asiaa kuvailit – se rauhoittaa ja tuo ajatukseni takaisin maanpinalle, kun ne uhkaavat karata ulkoavaruuteen ja viedä rauhan mukanaan. Kun laulan tai soitan pianoa, en voi kuvitella mitään paikkaa, jossa mieluummin olisin tai mitään asiaa, jota mieluummin tekisin.

 • Anselmi

  Löydän harmoniaa elämääni metsässä liikkumisesta. Raikkaan metsäkävelyn jälkeen asiat selkenevät ja on uutta energiaa kohdata tekemättömät hommat. :)

 • Sani

  Mulla toimii metsälenkki, onneksi lempireitti löytyy ihan kodin läheltä

 • Minttu

  Metsälenkit koiran kanssa ovat parasta mielenterveyslääkettä :)

 • Norppis

  Tällä hetkellä saan harmoniaa nukkumalla hyvin ja riittävästi sekä viikonloppuaamuista, jolloin voi makoilla sängyssä pitkään tekemättä mitään. Myös viikottainen joogatunti tuo hyvää oloa. Parhaimpia hetkiä on se kun työpäivän jälkeen tulee kotiin ja tietää ettei tarvitse tehdä mitään, voi vaan olla :)

 • Miima

  Harmoniaa luovat tehdyt koulutyöt ja lomat.
  Ja tuosta paketista vielä. Tulee ihan mieleen rituals. Erityisesti tuo paketointi muistuttaa ritualsin kesän limited editionia. Liekö sieltä kopioitu.

 • Sirpa Lehtojuuri

  Pyrin kiireen keskellä löytämään aikaa itselleni ja yleensä olenkin varannut jo aikoja kalenterista itselle, vaikka en olekaan suunnitellut siihen mitään varsinaista tekemistä. Näin ollen katson ajan koittaessa onko se vain hiljaa itsekseen olemista vai jumpaa tai mitä milloinkin.
  Uutuus sarjaa en ole vielä kokeillut, mutta pakkaukset ainakin ovat ihan nimensä mukaisia, pidän todella niiden ulkonäöstä.

 • Ripi

  Näin syksyn pimeinä iltoina harmonian löytäminen tuntuu helpommalta: voi rauhoittua, sytyttää kynttilät ja vain olla. Kesällä on jotenkin vaikea hellittää rytmiä: tuntuu siltä, että koko ajan tapahtuu ja pitäisi olla menossa.

 • Elise

  Harmoniaa elämään tuo se, että tietää asioiden kotona olevan kunnossa, pyykki ja tiskit eivät kasaudu ja tavaran määrä pysyy hallinnassa. Harmoniaa tuo myös se, että perheellä on kaikki hyvin :)
  Tuo Lumenen uusi tuotesarja vaikuttaa todella ihanalta, pakkauksetkin ovat kauniit :)

 • Pirkko

  Luonnosta ja kaikesta rauhoittumisesta. Olisi mukava päästä kokeilemaan näitä tuotteia.

 • Lilleroinen

  Mistä on harmonia tehty…Luonnosta, kävelystä kirpsakassa syyssäässä, sateen ropinasta, kynttilänvalosta, kaakaosta, suklaasta, käpertymisestä viltin alle, rauhallisista koti-illoista, musiikista ja kissan kehräyksestä…niistä on harmonia tehty.

 • Sanna Kaartinaho

  Kahden alle kouluikäisen äitinä jolle myös työ on tärkeää, tuntuu että harmonia on kaukainen haave. Silti pyrin löytämään tilaa ajatuksille – jos ei harmoniaa – muutaman kerran viikossa. Käytän meditointi appiä 5-15 min. kerrallaan ja tyttären uimakoulun aikana kellun ja uiskentelen hiljakseen.

 • Regs

  Minulle tulee erityisen harmoninen fiilis vahvoista luontoelämyksistä, kuten meren rannalla kävelystä, kaatosateesta ja lumituiskusta. Muita harmonista oloa edistäviä juttuja ovat ainakin hyvä ruoka, kirjat, musiikki, sauna ja takkatuli.

 • Laurannele

  Neulomalla. Ihanan rauhoittavaa, kun vaan antaa mielen levätä ja samalla valmistuu jotain uutta ja lämmittävää.

 • Hanna

  Kunnon yöunet ja muutenkin riittävä lepo ovat minulle ehkä tärkeimpiä keinoja saada harmoniaa elämääni. Silloin selviää arjen kiireistä ja stressistä helpommin ja toisaalta osaa myös nauttia paremmin pienemmistä asioista, kuten esim. kynttilänvalosta, kukkasista ruokapöydällä tai mistä ikinä, sellaisista asioista, jotka väsyneenä kiireessä jäävät helposti huomaamatta tai huomioimatta. :) Näiden lisäksi siisti koti ja se, että saa tehdä hommia sellaisen asian parissa, joka on intohimo, ovat myös ehdottoman tärkeitä harmonian löytymiseen.

  Ja tuo uusi Lumenen Harmonia -sarja vaikuttaa mielenkiintoiselta. Olen hypistellyt sitä kaupoissa, mutta en ole vielä päässyt sen enempää kokeilemaan.

 • Sari

  Arkipäiviini harmoniaa saan jo pelkästään sillä että otan kupillisen hyvää teetä ja vajoan sohvan nurkkaan kuuntelemaan musiikkia.
  Uutta sarjaa en ole vielä kokeillut, mutta kun näin sarjan Sokoksen hyllyllä huomasin palaavani samalle hyllylle ihailemaan tuotteita useamman kerran. Vaikuttaa ihan äärettömän lupaavalta, ja pakkausten ulkoinen habitus on erittäin mieluinen!

 • Johanna L.

  Itselleni lukeminen on tärkeää ja pyrin joka päivä löytämään hetken, jolloin luen edes vähän. Jo 15 minuuttia tekee ihan erilaisen olon, kun pääsee uppoutumaan hetkeksi hyvään kirjaan. Sitähän sanotaan, että jos jotain asiaa haluaa oikeasti tehdä, siihen löytää kyllä ajan.

 • Jenni

  Pienen palan harmoniaa löydän joogahetkestä, kupillisesta yrttiteetä ja hyvästä kirjasta, hiljaisesta kävelystä metsän suojissa sekä saunomisesta.

 • Noora

  Kynttilät erityisesti pimeänä vuodenaikana tuovat harmoniaa arkeen. Erityisen mukavaa on käpertyä neulomaan kynttilän valossa! Toisaalta myös rapsakassa, joskus jopa aurinkoisessa, syyssäässä käppäily tuo harmoniaa. :) Lumenen uusissa tuotteissa miellyttävät kauniit pakkaukset ja luonnollinen sisältö!

 • Essi

  Erityisesti tämä syksy on ollut hektinen uuden opiskelun, töiden, perheen ja koiraharrastuksen välillä tasapainoillessa joten metsälenkit ovat nousseet ihan uudella tavalla arvoonsa. Metsässä samoillessa kaikki kiire ja melu unohtuu ja on vain se hetki.

  Lumenen uutta sarjaa en ole vielä päässyt testaamaan, joskin innolla odotan sen testaamista. Olen pikkuhiljaa pyrkinyt siirtymään luonnonkosmetiikan pariin ja upeaa, että jo vuosien ajan luottokosmetiikkani valmistajana ollut lumene menee samaan suuntaan :)

 • Katri

  Harmonia-sarja vaikuttaa todella lupaavalta! Arjen pienet asiat tuovat itselleni harmoniaa; iltatee ja hetki kirjan tai hyvän tv-sarjan parissa nollaa stressin.

 • Nannil

  Harmoniaa elämääni antaa raitis ilma, iltojen rauhoittaminen ja oma aika aamulla, tyttären kanssa oleilu tässä hetkessä (eikä vasta kotitöiden yms yms jälkeen), metsän tuoksu.

 • LauraHoo

  Harmonia löytyy arjen pienistä asioista: päiväunista vauvan kanssa, metsälenkeistä koiran kanssa, rauhassa nautitusta teestä.

 • Riitta

  Löydän harmoniaa elämääni omasta perheestä mökillä ollessamme. Ihan parasta lepoa!

 • Anna

  Luonnossa liikkuminen harmonisoi kiireisenkin päiväni!

 • Hanna

  Harmoniaa löytyy arjen pienistä asioista, kynttilöistä,siististä kodista,hyvästä treenistä, kun voi nollata ajatuksia, hyvästä ruuasta, inkivääriteestä, läheisten läsnäolosta. Tämä tuotesarja kiinnostaa kovasti, etenkin sen luonnollisuuden vuoksi.

 • Tuija Weisell

  Rauha ja harmonia löytyy metsästä, poluilta ja mättäitä. Sielu lepää ja mieli herää huomaamaan luonnon kauneuden ja hiljaisuuden keskeisellä kuulet metsän kuiskauksen.

 • Anneli Kaikkonen

  Harmoniaa saan tällä hetkellä luonnossa liikkumisesta sekä koiran kanssa ulkoilusta.Tykkään myös huolehtia ihostani.Teen saunan jälkeen lauantaisin kuorinnan, naamion ja sitten silmänympärysvoide, seerumi ja yövoide kasvoille. Harmonia syntyy myös itsessään jo elämässä,sillä jokainen päivä on uusi mahdollisuus.Sairastuin rintasyöpään keväällä ja leikkasivat ja sen jälkeen oli sytostaatit.Kannan myös geenimutaatiota,joka aiheutti nuo.Rinnat poistettiin sitten kokonaan.Arvostan tässä Lumenen harmonia sarjassa sitä,että voi sanoa sen olevan luonnon kosmetiikkaa ja haluaisin todella kokeilla sitä ihonhoitorituaalissani. Korkit ovat vielä puuta ja väri niin kauniin vihreä. Kokonaisuudessaan voi sanoa,että on laatusarja kyseessä.

 • jenna

  Musiikin kuuntelemisella on iso vaikutus kun voi vain laittaa kuulokkeet korvaan ja uppoutua:)

Related posts