25/10/17

Afterwork-podcast: Mistä sinä olet kiitollinen?

79

Kuinka helposti sitä unohtuukaan kiireen keskellä pysähtyä pohtimaan, mitkä kaikki asiat elämässä ovat oikeastaan aika hyvin. Amerikassa vietetään pian kiitospäivää ja niinpä me päätimme myös Afterwork-kolmikolla rauhoittua hetkeksi antamaan arvoa niille asioille, mitkä elämässä ovat tärkeitä. Tämän viikon jaksossa jutellaan siis siitä, mitä on tapahtunut kuluneen vuoden aikana sekä siitä, miten helposti unohtaa, kuinka onnellinen voikaan olla arjen pienistä asioista. Useammin kiireen ja arjen myllerryksessä tulee vain mietittyä niitä juttuja, jotka ovat pielessä ja harmittavat, mutta mistä sinä olet kiitollinen juuri tänään?

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa.

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts