22/10/17

Lying Has To Stop

2 118

Kuulin viime kesänä ja nyt syksylläkin pari kertaa erään biisin, joka jäi aluksi vähän kummallisella mutta positiivisella tavalla mieleen. Lempeän tunkkaiset, vähän 70-lukua henkivät soundit soljuivat korvissa pehmeinä ja hassulla tavalla digitaalisesti muunneltu lauluääni syöpyi ajatuksiin. Mutta jotenkin biisi pääsi aina unohtumaan, kunnes viime viikolla tunnistin tuon hassun ja persoonallisen äänimaailman istuessani Helsingissä ravintolassa. Laitoin Shazamin kiireesti tulille ja sieltähän se vastaus löytyi. Kyllä vain, kyseessä oli se unholaan joutunut ihanan kummallinen Soft Hair.

Totta puhuen, kun olen nyt kuunnellut tätä Lying Has To Stop -biisiä, voisin jopa julistaa sen olevan yksi lempiasioista, joita olen koko menneenä vuotena kuullut ja kuunnellut. Biisi ja sen omintakeinen äänimaailma on vaatinut hieman toistoja ennen kuin olen lämmennyt sille tässä mittakaavassa, mutta ai hitto, että tykkään tästä! Soft Hair on siis uusiseelantilaisen ”psych artistin” (mitenköhän tuo nyt sitten kääntyisi suomeksi) Connan Mockasinin ja brittimuusikko Sam Dustin yhteisprojekti, joka huipentui viime syksynä ensimmäiseen yhteiseen albumiin, jolla tämä jonkinasteiseksi hitiksikin noussut Lying Has To Stop on julkaistu.

Kappaleen musiikkivideo on aika omituinen sekin. :D Jos menee yli hilseen, niin suosittelen kuuntelemaan pelkkää ääniraitaa sellaisenaan, mutta jo pelkästään musavideon kommentit saivat ainakin minut hihittelemään itsekseni. Noin 1,5 miljoonaa katselua kerännyt video on saanut osakseen muun muassa nämä kommentit: ”At least 100k of these views are from me” ja ”Is it ok for a straight man to be aroused?” Haha.

Mutta siis, ihan helposti yksi parhaista aikoihin kuulemistani biiseistä. I rest my case.

Tags:

Categorised in: Musiikki

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts