18/10/17

Afterwork-podcast: Millaista on aikuinen ystävyys?

4 89

Tänään julkaistun Afterwork-podcastin jaksossa jutellaan ystävyyssuhteista. Miten ystävyyssuhteet ovat muuttuneet lapsuudesta aikuisuuteen? Millaisia ”vaatimuksia” ystävyyssuhteelle on sopivaa asettaa ja voiko tosiystävyyskin joskus päättyä? Pääset kuuntelemaan tuoreimman jakson alta. :)

Ja muistattehan, että otamme mielellämme vastaan myös toiveita keskustelun aiheeksi, jos kiinnostavia teemoja tulee mieleen!

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa.

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tykkään teidän podcastista todella paljon! Kuuntelen jakson yleensä junamatkalla ja usein saa oikein kunnolla keskittyä etten ala yksikseni hihittämään teidän juttuja kuunnellessa.

  • Lämmin kiitos Emma! :) Olen muutaman kerran raakaversioita läpi kuunnellessa ollut itsekin revetä nauruun hömelöille jutuillemme jossain julkisella paikalla. Oma juttu, paras juttu. :D

 • Riina

  Teidän podcast on hauskaa ja miellyttävää kuunneltavaa, tykkään teidän kemiasta! Tähän mennessä kivoin jakso on ollut se lisääntymisteemainen. Toivoisin vain, että aihekirjo hieman laajentuisi – tähän asti aihekirjo on pyörinyt blogimaisesti ”oman navan ympärillä”, mikä ehkä puhuttelee muita kuuntelijoita mutten itse ole niin kiinnostunut vieraiden ihmisten kaveri- ja sukulaissuhteista.

  Olisi mielenkiintoista kuulla esimerkiksi pohdintojanne omilta osaamisalueiltanne (taidatte kaikki olla viestinnän asiantuntijoita?), uutisaiheista tai vaikka vaihtuvia vieraita, joilta voisi tulla mielenkiintoisia asiateemoja.

  • Kiitos palautteesta Riina! Kivaa saada tällaisia rakentavia kehitysideoita. :) Näissä kaveri- ja sukulaisuuspohdinnoissakin toki on ollut ajatuksena, että kokemuksia jakamalla saa valotettua erilaisia maailmankuvia ja ehkä tarinoiden kautta joku muu voi löytää samaistumispintaa tai vertaistukea, mutta olet oikeassa, ehkä joitakin teemoja voisi käsitellä myös yleisemmällä tasolla.

   Tällä kaudella on tulossa vielä ainakin juttua työelämästä ja rahasta. Toivotaan, että saat niistä enemmän irti. :)

Related posts