12/10/17

Uusi kiinnostava 2nd hand -tapahtuma Helsinkiin: Kellohallin kirpputori la 14.10.

3 97

Hohoi kaikki second hand -muodin ystävät! Viikonloppuna Helsingissä starttaa kiinnostava kirpparitulokas, kun Teurastamon Kellohallissa järjestetään historiansa ensimmäistä kertaa kirppistapahtuma. Kellohallin lauantaikirppiksen tavoitteena on tarjota kaupunkilaisille uutta ja hyväkuntoista tavaraa notkuva tori, joten uskoisin, että luvassa on varsin kiinnostava tulokas Helsingin kirpparitapahtumien joukossa.

Tapahtuma järjestetään siis lauantana 14.10.2017 klo 11-16 Teurastamon Kellohallissa ja mukana myymässä olen myös minä. Viimekeväisen muuton jäljiltä minulla on myytävänä melkoisen runsas kokoelma syys- ja talvisesonkiin sopivia aarteita, joten tervetuloa tekemään löytöjä lauantaina sekä minun että muiden kirppismyyjien pöydistä! Maksutapana minulle käy käteinen sekä MobilePay.

Café Kellohallissa on tapahtuman aikaan tarjolla virvokkeita, kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa ja lisäksi Teurastamon piha-alueella päivystävästä ruokarekasta voi ostaa perinteisiä brasilialaisia herkkuja. Kirpparin lisäksi Teurastamolla järjestetään lauantaina myös suuren suosion saavuttanut Polkupyörätori, jonne kuka tahansa on tervetullut myymään pyöräilyyn liittyviä varusteita ja tavaraa. Lisäksi paikan päällä voi tutustua retkipyöräilyyn, huoltaa ja pestä oman pyöränsä sekä tutustua esim. Pelagon tai pyöräilyvaatteita valmistavan Keli Clothingin myyntitelttaan. 

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • ”…tavoitteena on tarjota kaupunkilaisille uutta ja hyväkuntoista tavaraa…” Eli viitataanko sanalla ’uutta’ juuri esim. Kelin myyntitelttaan? Vai mihin?

    Kuulostaa kivan monipuoliselta tapahtumalta! :)

    • Nytpä en ole ihan varma, sillä nappasin tuon kuvauksen kirpparin omasta FB-eventistä. Kuulemani perusteella luulen, että ”uudella” viitataan tässä tapauksessa enemmänkin siihen, että pyrkivät saamaan paikalle myyjiä, joilla on myynnissä hyväkuntoista, laadukasta sekä ajankohtaista tavaraa, eikä niinkään täysin käyttämätöntä. Mutta olet oikeassa, tässä kohtaa ilmaisu on aika hämäävä ja vähän huolimaton, sillä trokareita sinne tuskin kaivataan. :)

      • Nyt kirpparin kokeneena sellaista raporttia, että mukana oli jonkin verran myös ihan uuden tavaran myyjiä, sillä paikalla oli varsinaisten kirpparimyyjien lisäksi joitakin käsityöläisiä myymässä omia tuotteitaan. :) Mutta siis ihan todella kiva tapahtuma, ihmisiä oli paljon (ei kuitenkaan liikaa eli ei tullut ahdistusta tai tungeksintaa) ja kauppa kävi aivan todella hyvin. Voin kokemuksen perusteella suositella sekä myyjälle että ostajalle. :)

Related posts