7/10/17

Vihreää glitteriä

3 87

Lempivärini on jo vuosikausia ollut vihreä, kaikenlaisissa eri sävyissään. Nyt ehkä viimeisten 4-5 vuoden aikana suosikkisävyksi on vakiintuntu tummanvihreä, joka näkyy myös vaatekaapissani ja sisustuksessani – sekä kännykkäni kimaltelevissa kuorissa. Siitä huolimatta minulla ei ole tainnut olla kuin kerran tummanvihreät kynnet. Nyt sain kuitenkin inspiksen kokeilla jälleen tummaa vihreää, mutta höystin sävyä aimo annoksella kimallusta ja säihkettä – niiden nimenomaiset kännykkäkuorien inspiroimana. Enpä muuten arvannut, miten täydellinen värimatch Bio Sculpturen geeleillä saataisiinkaan aikaiseksi. :D

Ja ai että, kuinka tykkään näistä vihreinä kimmeltävistä hyppysistäni! Kiitos jälleen Mariannelle visioni toteuttamisesta. Minkäs tuomion annatte te muut?

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: Sometimes a girl needs a little bit of glitter in her life! This time I matched my nails to my phone. A pretty fantastic match, isn’t it? :D

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts