6/10/17

Perjantaibiisi

1 69

Oletteko kuunnelleet Spotifyssa niitä henkilökohtaisia viikon suositukset -listoja? Spotify siis etsii kuuntelemasi musiikin perusteella sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyn setin kappaleita joka viikko ja lista päivittyy aina maanantaisin uusilla kappaleilla. Olen tehnyt tuolta suosituslistalta niin hyviä musiikkilöytöjä välillä, että olen jo oppinut odottamaan maanantaita ja uutta soittolistaa. Joinakin viikkoina kappaleista ei kolahda yksikään, toisina taas tallennan joukosta useammankin muistiin omille soittolistoilleni. Mieluisat biisit kannattaa tosiaankin tallentaa jonnekin omalle listalle, koska suositukset vaihtuvat aina viikoittain eli lista ei pysy samana viikosta toiseen. Mutta siis, jos et ole vielä tutustunut omiin viikon suosituksiisi, suosittelen kokeilemaan! :)

Tällä viikolla omalta suosituslistaltani löytyi hollantilaiskaksikko Weval, jonka soljuvat elektrosoundit erottuivat heti biisikattauksen joukosta. Ensi-ihastuksen sai aikaan jo vuonna 2014 julkaistu biisi Easier, mutta olen nyt sitä viikon kuulosteltuani testaillut myös muita Wevalin kappaleita ja ei yhtään hullumman kuuloista musaa noin muutenkaan. Mutta tässä nyt teillekin maistiaiseksi tämä Easier, jonka lauluraidasta tulee mieleen ainakin minulle vähän SOHN.

Translation: The song of the day: Weval – Easier. 

Tags:

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Viikon suositukset -listalta löytyy aina silloin tällöin todellisia helmiä ja niiden innostamana saa taas uusia artistituttavuuksia. Välillä meneekin sitten taas niin oman maun vierestä, ettei voi kun ihmetellä, että mitä hittoa on edellisen viikon aikana kuunnellut.

    Kaikkein parasta Spotifyssä on tällä hetkellä kuitenkin Jonnet ei muista -lista! Vahva suositus! :D

Related posts