30/09/17

Musiikkia syksyiseen lauantaihin

1 72

Hoksasin eilen, etten ole pieneen ikuisuuteen jakanut mitään musiikkijuttuja, joten nyt voisi olla hyvä hetki pistää taas hyvää kiertoon. Tämä kappale on itse asiassa lymyillyt soittolistoillani jo iät ja ajat, mutta jotenkin muistin sen yhtäkkiä pitkästä aikaa, kun se pärähti soimaan pienen ikuisuuden mittaisella lentomatkallani Seattlesta Helsinkiin. Still Paraden Actors sopii jotenkin täydellisesti sellaiseen lempeän haikeaan syksyiseen tunnelmaan. Hassua, miten tuo levynkansikin tuo Seattlen mieleen… Jos tykkäät Bon Iverista, tykkäät todennäköisesti myös tästä. :)

Vaikka sitä ei soundista ehkä hoksaisi, niin Still Parade on itse asiassa yhden miehen bändi. Berliiniläismuusikko Niklas Kramer hoitelee siis käytännössä itse sekä soittimet että lauluosuudet – ei hassumpaa. Actors-biisi on julkaistu jo 2013 sinkkuna ja vuotta myöhemmin Fields-nimeä kantavalla ep:llä. Vaikka tästä nimenomaisesta kappaleesta tuleekin vahvoja Bon Iver -viboja, 2016 julkaistu debyyttialbumi Concrete Vision tuo puolestaan vahvasti mieleen Tame Impalan. Molempi parempi, joten suosittelen tsekkaamaan myös tuon albumin!

Translation: If you like Bon Iver, you will probably like Actors by Still Parade. And if you like Tame Impala, you will like his album Concrete Vision. Check it out!
Tags:

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts