28/09/17

Afterwork-podcast: kehopositiivisuus ja keskustelua ulkonäköpaineista

4 72

Viikon podcast-jakso on taas julkaistu ja tällä kertaa Afterwork-porukalla keskustellaan kehopositiivisuudesta ja ulkonäköpaineista. Kehopositiivisuus on terminä jakanut ihmisiä kahteen leiriin: osa ihmisistä kuvittelee sen kannustavan epäterveellisiin elämäntapoihin, vaikka kysehän on itsensä hyväksymisestä. Millaisia epävarmuuksia AW-mimmit ovat kokeneet omien kroppiensa suhteen ja miksi termiä laihaläski ei kenenkään pitäisi koskaan käyttää? Kuuntele tämän viikon jakso ja kerro, mitä mietteitä keskustelumme herätti. :)

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa.

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Erika

  Hello! Ei liity tähän aiheeseen, mutta jossain podcast jaksossa ohimennen puhuitte kansalaisopisto kursseista. Minä olen yrittänyt etsiä jotain ihanaa kurssia (tämän syksyn uus juttu ;) ), muttei mitään kovin mielenkiintoista ole ollut.

  Tulipa vaan tässä mieleen että bloggaus kurssi olis niin siisti. Itse haaveillut bloggaamisesta eikä vaan alkuun meinaa päästä (suurin syy siihen on se että ahdistaa kun on ei osaa). Kurssin vetäjäksi varmasti kävisi menestynyt bloggaja ;)

 • Kaisa

  Nämä teidän keskustelut on ihania kuunnella! Ihan parasta näin perjantai-iltana, kun tekee kotona vielä töitä ja taustalla hyvä keskustelu, ihan samanlainen kuin kavereiden kanssa – jotka kaukana täältä Brysselistä! Muuten, olisipa kiva lukea sun muistoja/vinkkejä tänne Brysseliin. Terveisiä!

  • Onpa ihana kuulla, kiitos Kaisa! :) Brysselin ajoista on jo 10 vuotta, joten mitään konkreettisia vinkkejä ei oikein taida olla antaa, mutta pistetään muistelotoivepostaus korvan taakse! Olisipa ihana päästä käymään siellä kaikkien näiden vuosien jälkeen uudelleen…

 • Mua koulukiusattiin koko yläasteaika. Se vaikutti muhun niin, että kun pääsin ripille, painoin 70 kg. Olin samanpituinen kuin nyt, 161 cm. Nyt, 14 v myöhemmin, painan n. 61 kg.

Related posts