26/09/17

Syksy tuli kynsiin

5 78

Se on kuin jokin maaginen voima, että aina syksyn tullen alkavat kiinnostaa kaikki tummat ja kohtalokkaat värit. Tuntuu, että toistan itseäni autuaasti joka syksy, kun himoitsen tummia sinisiä, metsänvihreitä ja kohtalokkaita viininpunaisia sävyjä. Olen joskus yrittänyt rikkoa kaavaa ja pukea ylle noita värejä kesällä ja talvella taas verhoutua pastelleihin ja kirkkaisiin sävyihin. Omien arkisten tottumusten haastaminen piristää kivasti mieltä, mutta tällä kertaa en kynsihuollossa jaksanut taistella vastaan, kun mieli vain teki niin kovin burgundinpunaista. Kynnet laitettiin kuntoon jo ennen reissua, mutta nyt vasta ehdin ne esitellä.

Viininpunainen on vain sellainen ihana klassikkosävy, johon ei oikein kyllästy koskaan. Se sopii kauniisti vaaleiden harmaiden neuleiden, sinisten farkkujen ja pariksi ja tuo mustan rinnalle häivähdyksen väriä. On hauskaa, miten sitä on tapojensa orja näissä sävyvalinnoissa – aika monta kertaa aiemminkin on nimittäin tullut kallistuttua juuri tähän samaiseen sävyyn. Seitsenkymppisellä tädilläni on puolestaan tapana lakata kynnet aina talvisin punaisiksi ja kesäisin sinisiksi. Onko teillä jotain tiettyä väriteemaa vuodenaikojen mukaan? Tunnustuksia kehiin, minkä väristä lakkaa kynsissä on juuri nyt?

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: Autumn nails. Must. Have. Burgundy. 

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Mulla on tällä hetkellä väritöntä kynsilakkaa. Vitsit, miten makeilta nuo kynnet näyttää! :) Viininpunainen on yksi lempiväreistäni.

 • Siirirosmariini

  Vaikea määritellä sävyä kynsissäni juuri nyt. Sininen vihreä? Petrooli on aika lähellä, mutta ei kuitenkaan. Selvästi kuitenkin syksy täälläkin! ;)

 • Hanna

  Ruskehtavaan suuntaan, mutta sanoisin että tämä on kuin tumma vanha roosa joka taittaa ruskeaan mutta jossa on myös hipaus violettia :D Kyseessä Essien sävy Clothing optional, joka ei minun kynsissäni näytä niin punertavanruskealta kuin mitä voisi nettikuvien perusteella luulla. Tämä sävy sopii myös todella hyvin yhteen mustien ja harmaiden vaatteiden kanssa. Ja joo, on tämäkin aika syksyinen väri.

  Kesällä käytän enemmän kultaisia kirkkaita sävyjä. Sellaisia jotka näyttävät hyvältä ruskettunutta ihoa vasten mutta näin syksyllä ei niinkään kun hipiä on taas jo melko valkoinen….

 • Sävy on lähes täsmälleen sama kuin sinulla :D

 • Anna

  Kyllä täällä mennään ihan viikoittain eri lakoilla. Kun ei ole kestolakkausta, niin en halua samaa väriä pitää viikkoa pidempään, eikä ne kyllä kestäisikään. Kesällä on yleensä kirkasta fuksian punaista tai muuta pinkkiä sävyä sormissa. Syksyä ja talvea varten lakkaan ruskean sävyillä, tai tumman liilaa, jopa mustaa välillä. Varpaissa on yleensä vain kahta väriä, kesäisin fuksiaa ja talvella tummempaa vispipuuron väristä lakkaa. Nyt on poikkeuksena väritöntä lakkaa, kun ei ollut aikaa pidemmälle lakkaukselle.

Related posts