7/09/17

Ensimmäinen oma podcast on julkaistu!

4 98

Ihan ensinnäkin, terkkuja New Yorkista, jonne ehdin eilen lennähtää! Nykin kuulumisia luvassa vähän myöhemmin, kun olen ehtinyt nähdä kaupungista muutakin kuin pimeän ja sateisen katukuvan taksin ikkunasta sekä hotellin sängyn. Ajattelin, että nyt ihan ensimmäiseksi laitetaan jakoon sen uuden podcastimme ensimmäinen jakso, joka siis julkaistiin virallisesti eilen.

Afterwork-podcastia vedämme siis yhdessä minä, Petra ja Riina – ja lasillisten äärellä on tarkoitus keskustella ihan kaikenlaisesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä kepeässä (ja joskus ehkä vakavammassakin) hengessä. Naurua, vertaistukea, jaettuja kokemuksia, tarinoita ja pohdintoja luvassa kaikenlaisista kolmekymppisen elämää koskettavista teemoista. Ensimmäinen jakso on omistettu esittelyille ja itsestä tuntui ainakin vielä vähän kankealta jutustella nauhalle, mutta lupaan teille, että seuraavassa jaksossa ensi viikolla sitten pärähtää ja meikäläinenkin pääsee irti…

Voit siis kuunnella podcastimme ensimmäisen jakson joko tästä alta tai iTunesin taikka Acast-sovelluksen avulla. :) Tervetuloa mukaan arterworkeille meidän tyttöjen seuraan!

Photo: Wecast.fi / Sanni Riihimäki

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Roosa

    Hei, voinko kysyä, että missä ja kenellä käyt ottamassa geelilakkauksen? Miten kauan lakkaus kestää? Minulla olisi hyvä tekijä hakusessa. :-) Kiitos paljon!

  • Onnistunut ensimmäinen jakso, oli mukava kuunnella samalla kun puuhaili kotihommia!

    Seuraavaa jaksoa odotellessa, aihe ainakin näin sinkun korviin kuulosti erittäin mielenkiintoiselta. :D

  • A

    Tämä oli eka podcast, jonka kuuntelin! Kuuntelen jatkossakin.

  • Oh wow, did you just start your podcast now? Greetings from Switzerland //Sofia (…visit my blog http://sofiacm.com for interior and style tips)

Related posts