2/09/17

Punaisia röyhelöitä ja ilta Esmeraldana

1 89

Tänä viikonloppuna oli taas aika juhlistaa Glorian vuotuista muotinäytöstä, joka järjestettiin eilen kutsuvieraille ja tänään yleisölle, ja samalla kohotettiin malja Gloria-lehden 30-vuotisen taipaleen kunniaksi. Olin itse eilen mukana Kaapelitehtaalla seuraamassa näytöstä ja sain ikuistettua illan asun ihanassa ilta-auringossa ennen juhlan alkua.

Sattui nii sopivasti, että minulla oli juuri eilen kampaaja-aika päivällä, joten kampaajani Mikko sitten laittoi samalla näppärästi myös tukan kuntoon iltaa varten. Kauniista meikistä puolestaan käy kiittäminen Armani Beautyn osaavaa Sannaa Stockmannilta – sen naisen käsittelyn jälkeen on aina ilo katsoa peiliin. Lämmin kiitos!

Olen aiemmin kertonutkin, että punainen oli teinivuosina suosikkivärini, mutta tympäännyin siihen jossain vaiheessa niin täysin, etten käyttänyt mitään punaista varmaankaan yli 10 vuoteen. Nyt punainen on taas tullut ryminällä vaatekaappiini ja vietin myös eilen iltaa punaiseen verhoutuneena. Lindexin hauska röyhelömekko on kivalla tavalla erilainen ja yllättävän monikäyttöinen – mekko sopii eri tavoin asustettuna niin arkeen kuin juhlaankin.

Tällä kertaa inspiroiduin mekkoni röyhelöistä ja siitä punaisessa mekossa bailaavasta emojista, ja lähdin Esmeraldana liikenteeseen. :D Laitoin siis ehkä vähän yllättävänä valintana korviini nuo kilisevät boheemikorvikset, joita ei välttämättä normaalioloissa ensimmäisenä tulisi mieleen yhdistää juuri tähän mekkoon, mutta minusta kokonaisuus toimi kumman hyvin.

mekko // dress Lindex

korvakorut // earrings Ivy Revel

kengät // shoes KMB (Zalando)

Kaikki vaatteet on saatu blogin kautta.

Photos: Vesa Silver

Tags: ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts