30/08/17

Asusteinspiraatio ja syksyn ihanimmat hatut (+ kilpailu)

149 92

Kilpailun  palkinnon tarjoaa KN Collection.

On sellainen varma syksyn merkki, kun on aika kurkistaa rakkaan ystäväni Katin hattu- ja asustemerkin KN Collectionin syysmallistoa. Kaulahuivit olen jo kiltisti kaivellut naftaliinista ja pian on myös syyshattujen ja hansikkaiden vuoro. Jos hattuhylly tai huivikavalkadi kaipaa tässä syksyn kynnyksellä täydennystä tai tyyli lämpöistä inspiraatiota, niin suosittelen kurkkaamaan läpi nämä KN Collectionin ihanat lookbook-kuvat.

Olen itse päässyt läheltä seuraamaan Katin työskentelyä ja malliston syntyä ja on pakko nostaa hattua (pun intended, hehhee) siitä, millä pieteetillä ystäväni mallistoonsa joka vuosi paneutuu. Hän haistelee jatkuvasti uusia trendejä ja yrittää keksiä jotakin kiinnostavaa kulmaa tuttuihin toimiviin tuotteisiin. Lisäksi Kati on uskomattoman tarkka tuotteidensa laadusta ja materiaaleista, ja tänäkin syksynä mallisto on täynnä toinen toistaan upeampia materiaaleja kuten kashmiria, neitsytvillaa ja vintage-samettia.

Moni arastelee hattujen käyttöä ja olen itsekin oppinut pitämään hattuja vasta muutama vuosi sitten, mutta hattu on niin ihana tapa piristää arkista tyyliä ja viimeistellä asu, että pitäisi vain muistaa pukea se päähän useamminkin. Ihan vielä eivät ehkä ole käsillä pipokelit, mutta kaikenlaisia lierihattuja ja muita vähän kevyempiä päähineitä voi mainiosti jo käyttää. Ainoa miinus hattujen käyttäjälle on täällä Helsingissä tuo vimmaisesti puhaltava merituuli, joka meinaa aina lennättää lierihatut päästä. Ja ei, edelleenkään en ole valmis vetämään kuminauhaa leuan ali, vaikka se pelastaisikin tältä ongelmalta. :D

Haastattelin hieman perheyritysen puikkoihin muutamia vuosia sitten hypännyttä Katia KN Collectionin syysmallistosta, trendien ennakoimisesta sekä yrittäjyydestä yleensäkin.

Mitä tuttua ja mitä uutta näkyy KN Collectionin tämän syksyn mallistossa?

KN Collectionin ydinidea on mallistosta toiseen se, että jokaiseen tyyliin löytyy kokoelmastamme sopiva hattu tai pipo. Pidän tärkeänä, että hattumme istuvat ”kuin hanska” ja materiaalit ovat ylellisen pehmeitä, eivätkä kutita. Mietinkin nimenomaan materiaaleja joka vuosi hyvin tarkkaan. 

Tällä hetkellä muodissa ovat erityisesti isot ja muhkeat pipot – niitä näkyy myös KN Collectionin syksyssä. Materiaaleissa sametti on ollut nouseva trendi vaatteissa jo jonkin aikaa ja nyt se tekee uutta tulemista myös hattuihin. Tämän syksyn mallistossa ihan uusia juttuja KN Collectionilla ovat 100% kashmirista valmistettu ihanan pehmeä shaali ja pipo, joita on myynnissä esimerkiksi Sokoksella.

Syysmalliston Armi-hattu on puolestaan valmistettu todella laadukkaasta vintage-sametista, joka löytyi yllättäen perheyrityksemme varastosta – se on jäänyt sinne jemmaan joskus vuosikymmeniä sitten. Tämän hatun formu eli malli on ollut mallistossamme mukana jo ainakin 15 vuotta erilaisia versioina, mutta se näyttää aina ajankohtaiselta ja tuoreelta materiaaleja ja yksityiskohtia päivittämällä. Olen nimennyt Armi-hatun meidän mallistomme Suomi 100 -hatuksi juhlavuoden mukaan ja samalla hattu juhlistaa oman yrityksemme miltei 40-vuotista taivalta.

Mistä ammennat inspiraatiota uutta mallistoa suunnitellessasi?

Omat ajatukseni ovat jo ensi kevään mallistossa, joka alkaa vähitellen näyttää siltä, että alan olla siihen tyytyväinen. Aina on parantamisen varaa ja itsestä tuntuu aina siltä, että mallisto on ikuisesti vähän keskeneräinen, mutta se on toisaalta myös eteenpäin ajava voima ja tavallaan muotialan ”suola”. Ikinä ei voi pysähtyä paikoilleen, vaan aina pitää pystyä luomaan jotakin uutta ja aistimaan erilaisia trendejä.

On ihmeellistä seurata muodin kiertokulkua ja yllättyä aina siitä, miten samat trendit palaavat tauon jälkeen takaisin muotiin. Tämän syksyn mallistossa on mukana esimerkiksi Sansa-pipo (alla kuvassa), joka on hyvin trendikkään mallinen jälleen. Kyseinen hattu on ollut todellisuudessa kokoelmassamme lähes identtisenä jo 80-luvulta lähtien – ja nyt tuo malli on jälleen kovasti pinnalla. 

Kiinnitin huomiota, että tänä vuonna uutta lookbookissa ovat myös miesten hatut…

Kyllä, miesten hatuthan ovat aina kuuluneet KN Collectionin mallistoon, mutta tänä vuonna halusin nostaa vaihteeksi enemmän esille myös miesten valikoimaa. Se oli oikeastaan mieheni idea ja olen hurjan tyytyväinen siihen, että päätimme tuoda myös miesten hatut mukaan lookbookiin. Miesten mallistossa on menty todella paljon eteenpäin laadullisesti ja mallistomme miesten hattuja myyvät Suomessa Stockmann, Sokos ja Halonen. 

Olet uskaltanut tarttua rohkeasti haasteeseen ryhtyä vetämään perheyritystä ja vienyt sitä upealla tavalla eteenpäin. Mitä yrittäjyys on opettanut sinulle?

Olen tehnyt tätä hommaa nyt 10 vuotta ja tunnen, että alan pikkuhiljaa jo osata työni. Olen kasvanut yrityksen mukana ja oppinut monet asiat vuosien varrella kantapään kautta. En silti myöskään pelkää tehdä virheitä, sillä ajattelen aina positiivisesti: virheistä oppii aina jotakin uutta. Tie tähän pisteeseen ei ole ollut helppo, mutta nyt kun oman kädenjälki alkaa näkyä työn tuloksissa niin se tuntuu ihan älyttömän hyvältä ja antaa energiaa aivan valtavasti.

Minulle on todella tärkeää, että taustallani on hyvä tiimi ja olenkin todella kiitollinen siitä, että nyt takanani seisoo sellainen pieni joukko ihmisiä, joka tekee omasta työstäni paljon helpompaa. En ehkä tajunnut sitä aiemmin, mutta myös tiimin jäsenten positiivinen asenne työtä kohtaan on todella tärkeää omankin motivaation kannalta. Negatiivisuus tarttuu, vaikka olisi kuinka elämänmyönteinen, joten siksi yritän etsiä ympärilleni ihmisiä, joilla on samanlainen positiivinen draivi elämää ja työntekoa kohtaan.

Tuntuu, että olen tehnyt tätä työtä nyt jo riittävän kauan, että uskallan ajatuksiani tekemiseni takaa myös muille. Olen halunnut aina pysytellä yrityksessä taustalla ja keskittyä siihen, mikä minusta tässä työssä on tärkeintä: auttaa ihmisiä löytämään se oikea hattu heidän omaan tyyliinsä sekä luoda mallisto, joka on todella laadukas ja kaupallisen hintainen. Nyt kuitenkin tuntuu, että olen viimein valmis astumaan myös itse esiin merkin takaa. Tuntuu, että nyt tässä viime vuosina on tapahtunut jotakin ihmeellistä ja mallisto on jatkuvasti kasvattanut suosiotaan. Se tuntuu hetkittäin tällaisen pienen yrityksen näkökulmasta suorastaan epätodelliselta, että olemme omin avuin päässeet tähän pisteeseen.

On aika hassua, että osaan ottaa paljon paremmin vastaan negatiivista ja rakentavaa palautetta kuin positiivista. Ehkä se on osa tätä suomalaista dna:ta, että ajatellaan vaatimattomuuden kaunistavan, mutta yritän itse pyristellä siitä irti ja olla rohkeasti ylpeä omista onnistumisistani. 

Olen itse ihan super-innoissani tästä syysmallistosta, enkä malta odottaa, että pääsen pian sovittelemaan kaikkia näitä ihanuuksia. Kati halusi ilahduttaa teitä lukijoita pienellä yllätyksellä ja saan arpoa kahdelle onnelliselle vapaavalintaisen hatun tai asusteen tässä syksyn lookbookissa nähdyistä tuotteista. Pääsette näkemään koko lookbookin KN Collectionin sivuilla tuotenimien ja materiaalitietojen kera. Useimmista tuotteista on olemassa muitakin värejä lookbookissa nähtyjen ohella.

Osallistu kisaan näin: katso koko lookbook KN Collectionin nettisivuilta ja kerro, mikä tuotteista kiinnostaisi sinua eniten, jos voitto osuisi kohdalle. Kilpailu on voimassa maanantaihin 4.9.2017 asti ja muistathan jättää kommenttisi yhteyteen toimivan sähköpostiosoitteen.

Photos: Vuokko Salo for KN Collection

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

149 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Maisa Z.

  Hups, meni kommentti väärään postaukseen. Siis suosikkini on Armi Suomi velvet – aivan ihana! Kyllä piristäisi syksyä ja talvea!

 • Armi Suomi 100 Hat on niin herkullisen värinen, ettei vastaus suosikista voi olla mikään muu! ❤

 • Tiia

  Armi -hattu on ihana. Ehdoton suosikkini! :) Täydellinen hattu syksyn asujen viimeistelyyn.

 • Lea

  Iisa hattu! :) Hatun ajaton muotoilu ja materaali vetoavat!

 • Sancho

  Vaikea olisi valinta; Anna, Carla tai Iisa.
  Mutta uskoisin selviäväni tästä haasteesta ;)

 • Pirjo

  Essi on ihana, voisi sopia minulle ja näyttää lämpimältä

 • Johanna

  Armi Suomi 100 hat on aivan upea!

 • Pii

  Onpas paljon ihania vaihtoehtoja. Ehkäpä tuo Edis Beanie olisi suosikki :)

 • Annika

  Ihania kaikki, jälleen kerran, niin kuin aikaisemmissakin mallistoissa. Suosikiksi valikoitui tällä kertaa Essi.

 • Aino

  Armi Suomi 100 Velvet on söpö!

 • Maiju

  Kyllä se olisi tuo yksinkertaisen kaunis ja muhkea Sansa

 • neitim

  Samettinen Armi lähtee kyllä hankitaan jos ei voitto osu kohdalle, aivan ihana!!

 • Siriii

  Yleensä olen lierihattujen perään mutta nyt tuo Anna hattu päätyi lemppariksi, aivan ihana!

 • Inger

  Ihana Armi ja viininpunainen vintage-sametti! ❤ Täydellinen ❤

 • sannikukkanen

  Kaikki ovat ihania ja punnitsin pitkään Iisan ja Danielan välillä, mutta tällä kertaa vaaka kallistui Danielan puoleen :)

 • VI

  Vaikea päätös – sekä Carla että Sansa houkuttavat! Päätyisin ehkä kuitenkin Sansaan, koska se olisi helppo rennommassakin talvityylissä. Hatut ylipäätään olen löytänyt vasta viime aikoina, uusin tulokas vasta odottelee vielä ensikäyttöään kunhan kelit vähän viilenevät :)

 • Maijai

  Sansa Beanie :):)

 • sinis

  Armi on ihana!

 • Oi miten ihania hattuja ja pipoja löytyikään :)

  Kyllä se minullakin kallistuu Armi Suomi 100 -hattuun. Niin ihanan näköinen jonka uskoisin sopivan tyyliini. Uutta piristystä omaan pukeutumiseen kaipailen nyt tulevan syksyn tuntumassa :) inspiraatio on nyt vahvasti mukana :)

 • Mimu

  Hmm, vaikea valinta, mutta varmaan ottaisin tuon Celia huivin.

 • Sari

  Sansa beanie olisi ihana !

 • helmipihlaja

  Ihana tunnelma noissa kuvissa! Mun valinnat olisivat syksyksi Armi-hattu ja talveksi Sansa-pipo.

 • Netta

  Iisa hattu ehdottomasti! :)

 • Heidi

  Essi! Täydellinen! Ihana ❤️

 • En kestä! Ihania hattuja on ihan liikaa! :-) Jos täytyy valita, niin ehkä Carla. Olisi erilainen hattu, mitä mulla yleensä on .

 • Pirjo

  Armi hattu on minun valintani

 • Jezz

  Sansa beanie näyttää ihanan lämpimältä, joten pakko valita se!

 • Villis

  Edis Beanie tai Essi Hat, kaunita ihan jokaikinen!

 • Saruinkeri

  Edis beanie olisi ihana. Myös lämmin Celia huivi kashmerea lämmittäisi syksyllä.

 • Erika

  Armi ja Iisa näyttävät ihanilta! Muodot on todella ajattomat ja näyttää pelkästään kuvien kautta todella yksityiskohtia myöten mietityiltä, upeilta hatuilta Ovat lisäksi myös hattuja joita en välttämättä sattuisi edes kokeilemaan, elleivät näyttäsi niin upeilta mallin päässä.

 • Anni A.

  Iisa-hattu, aivan ihana!

 • Emmap

  Armi Suomi 100 hattu on upea!

 • pippanen

  Armissa on juuri minun väri ja materiaali aivan huikea!

 • Anu

  Anna Hat on aivan super söpö. Olisi juuri sopiva pipotytön ensimmäiseksi oikeaksi hatuksi :)

 • Anne-Marie

  Carla Hat.

 • Henna

  Armi-hattu on ihana! <3 sopisi täydellisesti viileneviin iltoihin

 • Pörhelö

  Yhden ainoan valinta tuosta joukosta aiheutti hieman päänrapsutuksia, mutta kyllä Armi tällä kertaa vie voiton :D Aivan ihana!

 • Piia

  Oi, tämän syksyn mallisto miellytti omaa silmää vielä enemmän kuin aiemmat mallistot! :) Itse kallistuisin Edis beanien suuntaan varmaankin, toisaalta tuo Carla hat olis kyllä myös upee!

 • Anna123

  Armi Suomi velvet -hattu kiehtoo, ihana tarinakin löytyy hatun takaa!

 • Nti

  Essi Hat näyttää hyvin kauniilta! Harmi ettei mustavalkoinen kuva välitä tarkempaa värisävyä.

 • millaaa

  Vegaanina valitsisin itse samettisen Armi-hatun, joka näytti olevan malliston ainoa villaton asuste; ja se onkin kaunis!

 • SallaM

  Anna Hat piristäisi syksyä :)

 • Aikku

  WAU!

  Todella upea mallisto! Itse himoitsen eniten Carla Hat -päähinettä.

 • Päivikki

  Piiu Hat on suosikkini, tyylikäs malli.

 • -Selma-

  Voi kuinka ihastuttavia hattuja! Löysin joukosta montakin suosikkia, mm. Anna, Edis Beanie, Piiu ja Armi. Jos onnetar olisi puolellani, niin valinta olisi kyllä vaikea, mutta ei kuitenkaan mahdoton tehtävä. :)

 • vappubanaani

  Sansa Beanie <3

 • ullak

  Sansa-pipo ois söpö!

 • Iida

  Omaksi suosikikseni nousi kaunis beige lierihattu ”Daniela hat”.

 • Anniinav

  Iisa-hattu on suosikkini!

 • Julia

  Kaikki ovat kyllä todella kauniita, mutta nyt houkuttelee eniten pehmeän muhkea Sansa Beanie <3

 • Arja

  Kauniita! EssiAnnaEssiAnna..no kun on pakko valita niin Anna.

 • Karkkinen

  Vaikea valinta.. Piiu tai Iisa -mallit tuntuvat eniten omilta vaikka kaikki mallit ovatkin upeita!

 • Saara

  Aivan ihania vaihtoehtoja taas. Oma suosikkini on Iisa ❤

 • Kaisanen

  Essi hattu! Tyylikäs, varmasti lämmin ja sopii erilaisiin tilanteisiin.

 • Iiris

  Oma lempparini on Iisa Hat!

 • Yosue

  Ehdottomasti Iisa, klassisen kaunis päähine!

 • Henna

  Vitsi miten ihania! Armi -hattu olis kyllä munkin valinta!

 • Saana

  Iisa hattu, ja harmaana, ihana!

 • L

  Kauniita ovat kaikki mutta omaa silmää miellyttivät eniten Anna hat ja IIsa hat. Näistä itselle monikäyttöisin olisi ehkä lopulta IIsa hat :)

 • L

  Siis Iisa hat :)

 • Kripe

  Oihhh, ihania! Sansa beanie tuntui tällä hetkellä eniten mieluisalta.

 • Mirka Könnö

  Näistä lookbookin kuvista eniten huomioni kiinnitti ihana samettinen tupsukkalakki Armi Suomi 100! Niin suloinen ja varmasti lämmin.

 • Qjs

  Vaikea valinta, taas monta hienoa! Käytännöllisesti sanoisin Sansa tai sitten ihana ihana Carla!

 • Sara

  Hattuasiat ovat hyvällä mallilla, mutta tarvitsisin toimistolle ponchon. Ania-Poncho sopisi loistavasti. Vaaleanharmaa väri olisi varmasti paras.

 • Katja

  Iisa, Piiu tai Essi hat – monta aivan ihanaa, pitäisi päästä sovittelemaan! :))

 • Adalmiina

  Ihania! Anna hat on ehdoton lemppari:)

 • Sonja

  Olen jo pari vuotta haaveillut Hanna-hatusta ja käynyt sitä joskus hiplaamassa :) Ehkä tämä syksy olisi nyt aika käydä vihdoin hankkimassa lierihattu. Lookbookista ei käynyt ilmi onko Hannaa edelleen valikoimassa, mutta Daniela-hattu näytti oikein hyvältä vaihtoehdolta!

 • KatriHo

  Armi Suomi 100 -hattu on saatava! Jos voitto ei osu kohdalle, kuulisinkin mielelläni vinkkejä, mille jälleenmyyjistä hattu tulee myyntiin, jotta varmasti saisin hankittua sen itselleni <3

 • Virve

  Suosikkini on Milla-beanie.

 • Aurora Borealis

  Oijoi! Omistankin Jenni jo nimikkohattusi ♡ Iisa, Piiu tai Stella olisivat mieluisimmat.

 • Satumar

  Celia scarf, vaikka myös pipot houkuttavat!

 • Sonja

  Kuten monella muullakin, myös mun ehdoton lemppari on Armi Suomi 100 – tollaista hattua tekis mieli vaan silitellä!

 • Kiti

  Oi, Armi-hattu vei sydämeni <3 kumpa se kulkeutuisi minulle!

 • jenni

  Minun voittohattu menisikin veljelleni ja uskoisin, että miesten lierikko kiehtoisi häntä eniten.

 • N

  Edis beanie on upea!! :)

 • Linda

  Iisa-hattu on aivan ihana!

 • Nipsu

  Iisa ja Armi ovat ihania!! Armi olisi aivan supersuloinen ja syksyyn sopiva väritykseltään.

 • Pirjo

  Anna on kaunis, uudenlainen. Armi on myös ihana. Vaikea päättää sovittamatta. Ehkä pitää mennä etsiskelemään niitä kaupasta.

 • Veera

  Eniten kiinnostaa ihana tupsullinen Armi!

 • Tia

  Ah, rakastan hattuja! :D Nämä olivat kaikki ihania! Bongasinkin KN hattuja sokoksesta ja tykästyin. Lemppariksi nousi nyt kuitenkin Anna.

 • Sannna

  Kaikki näyttää ihanilta, mutta erityisesti kiinnostaa tämän postauksen viimeisessä kuvassa oleva pipo. Onko se sitten Iisa vai Milla vai mikä nimeltään.

 • Hanna M

  Suosikkini on Anna!

 • ZaZa

  Carla on ihana <3

 • Rittimaa

  Oi mitä hattuja! Anna mennä Anna on minun valintani…

 • Susa

  Suosikki ehdottomasti Iisa sekä materiaalin että muotoilun takia ☺

 • Emilia

  Sansa beanie! Viime vuonna syntynyt palo isoihin paksuihin pipoihin jatkuu vielä tänä vuonna. Harmillisesti ne on myös vaikea löytöisiä

 • Anya

  Anna Hat, suosikkihattu!
  Ihana.

 • Annika

  Suosikkejani ovat Carla ja Essi. :)

 • JJ

  Edis beanie tai sitten Danieala hat! En osaa päättää kumpi on ihanampi. Beanie olisi varma valinta mutta hattu olisi ihan uusi tyylikokeilu ja houkuttaisi kovasti 8)

 • Voi että niin ihania kuvia! Anna Hat on mun suosikkini.

 • Lellu

  Suosikkini on Sansa Beanie. Ihanan pehmeän ja lämpimän näköinen, joka sopisi talveksi. :)

 • Karoliina

  Tupsubaskeri nimeltä Anna!

 • JenniHakala

  Sansa beanie <3

 • Sari

  Matilda huivi!

 • Emilia

  Olavi hat kiinnostaisi eniten. Se olisi hieno lahja hattuja käyttävälle miehelleni tulevana isänpäivänä.

 • Nia

  Ihastuin Sansa ja Edis pipoihin ensi silmäyksellä.

 • Piritta

  Pakko alkuun todeta, että aivan mielettömät nämä lookbook-kuvat!

  En tiedä sopisiko päähäni tämä malli, mutta Armi Suomi 100 -hattu on niin valloittava, että pakko saada syksyksi sellainen. <3

 • Kyllä se tuo upea Armi on! <3

 • Katareena

  Iisa, Piiu tai Armi sais mun luota kodin, jos arpaonni suosisi!

 • Mari E.

  Aivan ihania. Nyt valitsisin Iisan!

 • Tiina Tuominen

  Tahtoo Liisan! Tai siis ottaisin nää kaikki jos voisin…Halosella 15 vuotta hattuja myyneenä modistina tiedän kuinka upeita nämä tuotteet ovat sekä laadullisesti että mallillisesti. Mut jos Liisan saisin…punasävyisenä…tai mustana..tai harmaana…no kaikki käy! Hankin sitten siihen sopivan huivin! Oli kiva juttu ja mukavasti kirjoitettu!

 • Olga

  Sansa-pipa olis ihana talven tuiskuissa!

 • Mirka

  Essi hat on ihana!

 • maria

  Olavi tai Aleksi on mun suosikit.

 • Maijju

  Tavallisia pipoja hyllystä löytyy jo pari, joten tällä kertaa valkkaisin villinä korttina Carla -tekoturkishatun! Vaikea valinta kyllä sen ja Armin välillä.

 • Vilma

  Essi, aivan ihana! <3

 • Hanna

  Mua houkutteli yksinkertaisuudellaan lopulta eniten tuo Edis beanie!

 • Lotta Jokinen

  Armi tai Carla ovat suosikkejani.

 • Nina

  Suosikkini on Edis Beanie :)

 • Sanna

  Pitkän harkinnan jälkeen se on Armi!

 • Tulinak

  Iisa-hattu olisi ihana!

 • Ilona Toljamo

  Ihania hattuja ja myyssyjä. Hattuihmisen vaikea valita niin monesta upeasta. Armi Suomi 100 ja upea viininpunainen sametti vie nyt voiton. Olisi erilainen hattu.

 • Silli

  Suosikkini oli Anna, mutta eihän tupsu ole turkista? Myös tupsuton Essi miellytti silmää…

 • Myy

  Samettinen Armi on suosikkini!

 • Laurs

  Milla Beanie tai Iisa hat :)

 • LaurLaurLaur

  Iisa sopisi päähäni kuin i:n piste iille :)

 • Hanna

  Iisa Hat valikoitui suosikiksi kauniin värin ja yksinkertaisen muotoilun vuoksi, sopisi yhteen vaatekaappini muun sisällön kanssa.

  Armi (Suomi 100) hattu on todella söpö, mutta väri ja tyyli ei ehkä ihan sovi omaan tyyliini. Ihastelen sitä siis vain kuvissa :)

 • Henna

  Armi Suomi 100 Hat on suosikki.

 • Elina

  Edis Beanie

 • Jenni-Mari

  Lookbookista suosikki on Anna. Mutta esiteltyjen ulkopuolelta ihastukseni on Stella-hattu, jota juuri kokeilin Tallinnan Stockmannilla. Hankintaan meni.

 • Rea

  Anna hat on minun mielestäni kaunein hattu

 • Syksystä intoutuneena

  Anna hattu olisi täydellinen alkavaan syksyyn. :-)

 • Katri K

  Armi Suomi 100 -hattu on IHANA. Itselleni en sitä kuitenkaan osaa päässäni nähdä, joten vastaan Milla Beanie.

 • M

  Iisa hat on ihana! :)

 • HM

  Kauniita kaikki. Vaikeaa valita mieluisinta. Anna-hattu taitaa kuitenkin olla suosikkini.

 • Laura

  Upea mallisto! Itse ottaisin hatuista Edis Beanien tai Iisa Hatun, vaaleanharmaana. Myös cashmere kaulahuivit kuten Celia-malli tulisi varmasti käyttöön.

 • Kaisu

  Hei, minun silmääni miellyttävät 1. Essi, 2. Armi Jos vain yksi suosikki niin Essi.

 • Armi Suomi 100 kyllä hyppäs niin silmille, hyvällä tavalla, joten se on kyllä pakko valita :D

 • anna s.

  Milla Beanie <3

 • Mimosa

  Ehdottomasti tuo varsin kaunis Anna hat! Harmaa väri on utuisen syksyinen mutta samalla raikas. Peukkuja vain että arpaonni suosii <3

 • Anna on suosikkini. Miellyttää sekä väri että malli.

 • Airiska

  Ehdottomasti Armi tai Iisa! Molemmat hurmaavia <3

 • -Hannis--

  Edis Beanie ja Anna Hat ovat superihania :)

 • Elisa

  Valintani olisi Piiu, tuli jotenkin mummon nuoruuskuvat mieleen kun näin sen, en tiedä miksi. Ja jo ajasta ikuisuuteen siirtynyt mummoni oli siis syntynyt vuonna 1914. :)

 • AQ

  Oma suosikkini on samettinen Armi-hattu. Kaunis ja käytännöllinen!

 • tt3

  Matilda-huivi.

 • hilkka

  Milla Beanie vaikutti kivalta :)

 • Salli

  Armi suomi minun mielestä upea.mukaan arvontaan.

 • Saana

  Essi hat on suosikkini.

 • klaara

  Essi Hat on IHANA!

 • Haiha

  Ihania kuvia! Essi-hattu on suosikkini kuvien perusteella.

 • minttu47

  Essi hat olisi ehkäpä valintani – monta kivaa!

 • Hiisukas

  Essi-hattu!

 • anki

  Onpa ihania, täytyy mennä sovittelemaan ainakin Iisaa, Annaa ja Armia. Annasta tulee mieleen Vihervaaran Anna, onkohan se tarkoituskin? Suosikiksi nimeän kuitenkin omaksikin yllätyksekseni Armin.

 • Josefiina

  Iisa itselle tai olavi miehelle :)

 • Leena

  Myssyt viehättää. Edis beanie tai sansa.

 • Tarja Vilmi

  Armi ❤️

Related posts