22/08/17

Röyhelöitä siellä ja täällä

2 102

Olen jotenkin viimeisen vuoden aikana tykästynyt kaikenlaisiin röyhelöihin ja hauskoihin kerrostuksiin puseroissa ja paidoissa. Tuollainen pieni yksityiskohta piristää kummasti muuten yksinkertaista asua. Yksi loppukesän lempparivaatteistani on ollut tämä röyhelöinen paita, joka jättää toisen olkapään paljaaksi. Tuulisella säällä se ei tosin ole maailman käytännöllisin, kun röyhelöt lentelevät naamalle… Mutta hei, on sitä tyylin ja kauneuden takia pahempaakin kärsitty.

Paidan röyhelöteema toistui tässä tyylissä myös kenkävalinnassa, kun sujautin jalkaan nuo Terhi Pölkin röyhelöiset pistokkaat. Tuumin, että röyhelöissä more is more. ;)

Tämä elokuu on jotenkin tyylillisesti ristiriitaista aikaa… Ajatukset ovat jo syksyssä ja tekisi mieli pukea päälle neuleita ja pitkiä housuja. Samanaikaisesti tuntuu, että nyt jos koskaan, kuuluu nauttia vielä näistä lämpimistä päivistä, kun niitä riittää. Siksi olen viilettänyt menemään hameissa ja mekoissa sääret paljaina, ihan vain koska voi. Mutta odottakaahan, kun maltan pukea ylleni housut, niin tämä paita saa parikseen mutsifarkut. Ai mitenniin 80-luku-inspis? :D

Pari päivää sitten nauratti bussissa, kun olin menossa sporttailemaan shortseissa, urheilutopissa ja ohuen ohuessa lämmittelypaidassa ja bussissa istui tyttö, jolla oli valtaisan muhkea kaulahuivi kaulassaan. Ja ulkona oli siis lämpöasteita +20. Veikkaan, että hän ei vain ole malttanut odottaa syksyä…

Translation: Ruffles here and ruffles there. This is my favourite shirt right now, combined to the ruffled sandals, of course. 

paita // shirt H&M*

farkkuhame // denim skirt H&M*

kengät // shoes Terhi Pölkki

laukku // bag Topshop (Zalando)*

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Martina Martiala

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts