18/08/17

Kesän suosikkibiisi

1 79

Tänä kesänä yksi kappale on Marokon matkan jälkeen soinut levylautasella erityisen ahkeraan. Tame Impalan The Less I Know The Better -biisi on todellisuudessa ilmestynyt jo pari vuotta sitten, mutta loistokappale oli mukana roadtrip-soittolistalla Marokon rannikkomaisemissa huristellessamme ja jumahti armotta päähän. Mutta eipä haittaa, koska kappale tosiaankin on ihana – kerrankin miellyttävä korvamato (vihaan tuota sanaa muuten).

Monelle tämä kappale on varmaan tuttukin, mutta näin ihanasta biisistä voi aina muistutella. Itsehän tekisi mieli kuunnella tätä juuri nyt noin 24 tuntia vuorokaudessa. Nauratti muuten, kun ryhdyin lukemaan biisin lyriikoita ajatuksella – ei ihan sitä, mitä kappaleen fiiliksen perusteella odotin… Jos haluatte huvittaa itseänne, niin tuossa musavideollakin ne näkyvät. :D

Translation: I love love love this song. The Less I Know The Better  by Tame Impala was already published a couple of years ago but as we listened to it on our Morocco roadtrip, now it is stuck in my head again. But for once, I am not sorry, because the song is amazing!

Tags:

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts