15/08/17

Vihreää glitteriä ja pinkkiä mokkaa

1 87

Jutun vaatteet on saatu blogin kautta.

Olipahan Flow! Elokuinen Flow Festival on aina yksi kesän odotetuimpia juttuja ja kuten joku muukin pohdiskeli, siihen liittyy aina tietynlaista haikeutta, kun festareiden käynnistyessä kesä yleensä lähenee jo loppuaan. Tänä vuonna on kuitenkin ihanasti saatu nauttia kesäisestä kelistä myös vielä Flown jälkitunnelmissa, joten ehkä ei ole ihan vielä syytä vaipua haikeuteen.

Kunnollinen Flow-raportti on luvassa huomenna, mutta kurkataan ensin, minkä näköisissä vermeissä tällä kertaa suunnattiin festaroimaan. Flow Festival tunnetaan tyylikkäiden ihmisten tapahtumana, jonne moni suunnittelee asuaan pitkäänkin ennen h-hetkeä, mutta itse en ole koskaan osannut kauheasti miettiä asuvalintojani ennakkoon. Olen sellainen hetkessä eläjä enkä muutenkaan ole koskaan ollut taipuvainen asukriiseilyyn. Tänä vuonna olin kuitenkin poikkeuksellisesti kerrankin päättänyt jo etukäteen, mitä haluaisin pukea, eikä tarvinnut festaripäivinä kuin vetäistä ennalta valitut kamppeet ylle.

Festaripukeutumiseen liittyy vähän sellainen automaattinen lupa hullutella, pukea ylle jotakin värikästä tai kreisiä, heittäytyä karnevaalitunnelmaan. No tänä vuonna minä en kyllä yhtään heittäytynyt. Kreiseintä, mitä puin ylleni, oli vihreä glitterpaita, johon voisin kyllä pukeutua vaikka arkenakin. Mutta tärkeintä lienee, että itsellä on tyylissä mukava olla. Kokeilin kyllä paitaan matchaavia vihreitä glitter-housujakin, mutta ne tuntuivat olevan omaan makuun vähän liikaa, ainakin minun päälläni.

Vihreät glitterhousut saivat jäädä ja sen sijaan kimaltava pusero sai kaverikseen farkkuhameen ja suloiset pinkit kengät. Mietin juuri, milloin olen viimeksi pukeutunut tuollaiseen kapeaan farkkuhameeseen ja muistikuvat ovat jostakin 2000-luvun alkuvuosilta. :D Mutta nyt hame näyttää itse asiassa tosi kivalta ja pituuskin on passeli – ei liian lyhyt eikä liian pitkä. Vaaleanpunaiset mokkakengät olivat ehkä vähän riskivalinta festariolosuhteisiin, mutta hämmästyttävää kyllä, ne pysyivät perjantain sateettomassa festarisäässä hyvinkin puhtaina.

Olin muuten jotenkin tänä vuonan huomaavinani, että ihmisten yleinen Flow-pukeutuminen oli entistä rennompaa. Festarialueella näkyi paljon ihania tyylejä, mutta sellainen yliyrittäminen tai kaikkein överein karnevaalimeininki loisti poissaolollaan. Olen aina tykännyt Flowssa kovasti siitä, että se on myös tyylillisesti hurjan inspiroiva tapahtuma, mutta jotenkin tämänvuotinen rennompi tyyli-ilmapiiri oli silti todella kiva yllätys. Huomasitteko muut samaa?

Jos muuten nuo asun vaatteet kiinnostavat, etsin ne valmiiksi jo verkkokaupasta ja linkkasin tuohon alle. Ihan samaa farkkuhametta en verkkokaupasta löytänyt, mutta bongasin aika vastaavan. Ainakin tuo glitter-pusero on jo sopivasti alessa. :)

Translation: My Flow Festival look from the Friday. I really love that green glitter shirt, especially combined with the pink shoes. 

pusero // shirt H&M

farkkuhame // denim skirt H&M

kengät // shoes H&M

Koko asu saatu blogin kautta. / All the items gifted via my blog.

Photos: Martina Martiala

Tags: ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts