9/08/17

Haaveita syksystä

1 99

Näin kesän lopulla sitä seilaa aina vähän ristiriitaisissa tunnelmissa. Toisaalta kesästä haluaisi vielä pitää kynsin ja hampain, ja toisaalta taas mieli haaveilee jo syksystä. Vaikka alkusyksy on lempivuodenaikani, sen jälkeen häämöttää näköpiirissä niin pitkä talvi, että kesää mieluusti pitkittäisi niin pitkälle syksyyn kuin vain mahdollista. Juuri nyt on sellainen olo, että tekee mieli viettää jokainen aurinkoinen päivä ulkona säästä nauttien ja imeä itseensä joka ainoa auringonsäde talven varalle, kun tietää, mitä tulossa on… Samanaikaisesti ajatukset ajelehtivat aina jo tässä elokuun päivinä syyshaaveissa.

On muodostunut jo jonkinlaiseksi perinteeksi, että niin kevät- kuin syyssesonginkin kynnyksellä haen pukeutumisinspiraatiota ranskalaisen Sessùn-merkin lookbookista. Vuodesta toiseen merkki osaa stailata kataloginsa siihen malliin, että päässä alkaa välittömästi hyrrätä inspiraation siemen. Ja mikä parasta, Sessùnin lookbookeista saa aina ideoita myös jo olemassaolevien vaatteiden yhdistelyyn. Viime vuosien 70-luku-retroilu näyttää jatkuvan edelleen, mutta mikäs siinä, kun hyvältä näyttää.

On oikeastaan aika hauskaa, miten yhtenäisen tyylin Sessùn on tässä muutaman viime vuoden aikana säilyttänyt. Muistan fiilistelleeni jo vuosi-pari sitten lookbookin Annie Hall -viboja ja edelleenkin tyylissä on vahvaa poikatyttö-fiilistä sekä maskuliinisen ja feminiinisen rajoilla leikittelyä.

Tämän syksyn mallistosta päällimmäiseksi jäivät päähän pyörimään ruudulliset takit, lyhyet hameet, kinuskinruskea ja harmaa väri yhdessä, haalarit, muhkeat neulepuserot sekä liituraidan ja kukkakuosin herkullinen yhdistelmä. Etenkin viimeksi mainittua tekisi mieli kokeilla!

Photos: Sessùn AW17

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Related posts