7/08/17

Maanantain piristysbiisi

69

Tuntuu, että kaiken muun hyvän lisäksi kesäloma onnistui saamaan minut jopa musiikillisesti vähän uuteen vireeseen. Kun Marokon roadtripillä oli matkaseurana hyvällä musiikkimaulla varustettu reissukaveri, tuli matkan varrella tutustuttua liutaan uusia artisteja ja biisejä sekä palauteltua mieleen vanhoja suosikkeja. Ja ennen kaikkea tuli kuunneltua ihan erilaista musiikkia kuin pitkään aikaan. Se teki jotenkin todella hyvää! Olen nyt matkan jälkeen kuunnellut paljon monipuolisempaa musiikkia ja se tuntuu hurjan virkistävältä.

Pitänee jakaa tämän musiikillisen herätyksen hedelmiä jossain vaiheessa myös täällä blogin puolella, mutta sitä ennen on laitettava jakoon kappale, joka on vetänyt suupieliä hymyyn viime päivinä. Bloog Orangen biisi Best to you ei poikkea tavallisesta linjastani mitenkään kamalasti, mutta on pirteydessään ilahduttanut nyt soittolistoilla reilut viikon päivät, laulattanut suihkussa ja nostattanut jalkaa lenkkipolulla eikä kyllästymisen merkkejä ole nähtävissä. Tästä tulee vain niin hyvä mieli – täydellistä maanantaimusaa siis!

Translation: This song just makes me so happy. 

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts