5/08/17

Festarisormet

2 125

Viimekertaiset kesäiset värisuora-kynnet taisivat olla yhdet kaikkien aikojen suosituimmista saamani palautteen perusteella. No nyt sitten oli aika loikata aivan toisenlaiseen tyyliin, kun päätin ensi viikolla koittavien Flow-festareiden kunniaksi kokeilla kynsiin jotain astetta päräyttävämpää. Bongasin kesällä Konadin kynsileimoista hauskan sarjakuva-henkisen voitonmerkki-kuvion ja päätin, että jossain vaiheessa haluaisin kokeilla sitä. Ja festareiden aikakausi tuntui jotenkin sopivalta tälle kokeilulle.

Nyt kynsiä sitten koristavat nuo hassut kuviot ja myönnän lopputuloksen nähtyäni hihitelleeni vähän, että tulipahan vähän näyttävämmät kuin ehkä etukäteen ajattelin. Taustaväri sentään on hillitty nudesävy, joten eivät ihan hypi silmille. Veikkaan, että nyt on taas kyseessä sellainen staili, joka jakaa mielipiteitä. Että mikähän mahtaa olla kansan tuomio? :D

Ja hei, Bio Sculpture -salongista huikattiin, että jos joku muu vielä mielii itselleen festarikynsiä ennen Flowta, niin vapaita aikoja löytyy vielä ensi viikollekin.

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: My festival nails for the Flow Festival next week. It was an experiment! :D

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts