3/08/17

Pikapiipahdus telkkarissa

1 116

Jos viimeksi vierailin podcastissa, niin eilen oli sitten tv-lähetyksen vuoro! Unohdin täysin mainita asiasta etukäteen, mutta olin siis eilen Kesäterassi-ohjelman vieraana MTV3:lla jutustelemassa bloggaamisesta Tuija Pehkosen ja Lorenz Backmanin kanssa. Samassa jaksossa nähtiin myös koomikko Ali Jahangiri, jonka kanssa keskusteltiin huumorista sekä pohdittiin sitä, mistä saa tai uskaltaa vitsailla.

Osa teistä ehkä ehtikin jo nähdä ohjelman telkkarissa eilen, mutta mikäli missasit, niin ei hätää, sillä se on katsottavissa myös netissä Katsomo.fi-palvelussa. Oma osuuteni on heti ohjelman alussa ja kestää noin 10 minuuttia. Huomasin, että jos video ei automaattisesti käynnisty alun mainoksen jälkeen, kannattaa klikata hiirellä sitä videon kohtaa merkkaavaa palleroa vähän eteenpäin, niin lähtee käyntiin. :) Pääset siis katsomaan ohjelman TÄSTÄ.

Translation: Mom, I’m on TV. ;)

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Veera

    Loistava haastattelu kaiken kyseenalaistavista juontajista huolimatta. Mieleen jäi sun kysymys siitä, että miksi aito ei voisi olla myös kaunista? Kiitos oivalluksesta! Olis kivaa kuulla/lukea lisää sun ajatuksista arjen kauneuteen liittyen.

Related posts