30/07/17

Marokko mielessä ja iholla

8 90

Päivät reissusta paluun jälkeen ovat hujahtaneet ohi niin nopeasti. Matka tuntuu samanaikaisesti jo kovin kaukaiselta tästä kotikaupungin todellisuudesta ja silti reissufiilis sekä Marokon tunnelmat, lämpö, muistot ja tuoksut viipyilevät yhä ajatuksissa – ja iholla. Kuten kuvista näkyy, niin näköjään edes sitkeän kalpeana tunnettu hipiäni ei selvinnyt Marokon paahtavasta auringosta päivettymättä.

Olen hämmentyneenä tutkinut auringossa vielä entistäkin vaaleammiksi palaneita kutrejani ja uuden, tummemman sävyn saanutta ihoani. Minä nimittäin kuulun niihin ihmisiin, jotka eivät oikeasti rusketu käytännössä koskaan. Nautitaan tästä ihmeestä nyt vielä hetki, ennen kuin se haalistuu pois.

Jotenkin tuo mielen ajelehtiminen yhä Marokon maisemissa on tuntunut vaikuttavan pukeutumiseenikin. Pidin tätä mekkoa paljon matkallani ja jotenkin on tehnyt mieli pukeutua siihen vielä täällä koto-Suomessakin. Mekko on alelöytö jostain viiden vuoden takaa ja olen aina rakastanut sitä, vaikka en aina olekaan oikein osannut pukeutua siihen täällä Suomen oloissa. Ehkä pitäisi kokeilla sitä viileämmillä keleillä myös vaikkapa kapeiden farkkujen parina.

Nyt kotiin päästyäni tähän samaan mekkoon verhoutuminen on tarjonnut kuin jonkinlaisen pehmeän laskun lomalta paluuseen. Puin mekkoni seuraksi vielä nuo Marokko-fiilistä huokuvat korviksetkin (jotka tosin ovat ihan muualta kuin Marokosta) ja voin leikkiä vielä hetken olevani lomalla… :)

Translation: Believe it or not, but the pale girl’s got a tan! Thank you Morocco for this miracle. :D

mekko // dress Zara

sandaalit // sandals ATP Atelier (Minimal Nordic)*

laukku // bag Topshop*

korvakorut // earrings  Ivy Revel*

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Vesa Silver

Tags: , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts