27/07/17

Maksamakkaratakki

4 104

Yksi kesän suosikkityyleistä on ollut tämä: kokomustaa alle ja vaaleanpunaista päälle. En ole aikoihin pukeutunut klassisiin pillifarkkuihin, kun mutsimalli on jyrännyt vaatekaapissani, mutta kylläpä vain on mukavaa vetää välillä joustavaa stretchiä jalkaan elastaanittoman denimin sijaan. Klassikkoyhdistelmä korkeavyötäröiset mustat pillifarkut ja simppeli musta toppi toimii aina.

Kesän ylivoimainen lempparitakki on puolestaan tämä vaaleanpunainen liehu, jonka olen seksikkäästi ristinyt maksamakkaratakiksi, for obvious reasons. Eikö vain olekin justiinsa sellainen maksamakkaran värinen vaaleanpunaisen sävy – livenä ehkä vieläkin enemmän. :D Mutta ei nimi takkia pahenna.

Tiesittekö muuten, että Vero Moda tekee nykyään myös kenkiä? Ja muutamat kyseisen merkin kengät omistavana on vielä kehaistava, että ihan hitsin hyviä kenkiä. Lesti istuu hyvin, kengät ovat aitoa nahkaa ja en ole moniakaan sellaisia korkkareita sovittanut, jotka olisivat samanaikaisesti yhtä imartelevat ja mukavat jalassa kuin nämä nimenomaiset. Tekisi mieli pukea ne jalkaan vaikka joka päivä ihan vain siksi, että ne saavat sääret näyttämään ihan hemmetin hyvältä.

Translation: My favourite look this summer. I named this jacket ”the sausage jacket”, for obvious reasons. :D

takki // jacket Lindex*

toppi // top Theory

farkut // jeans KappAhl*

kengät // shoes Vero Moda*

aurinkolasit // sunglasses A+more (Stockmann)*

korvakorut // earrings Linda Toye*

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Vesa Silver

Tags: , ,

Categorised in: Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts