22/07/17

Lempeää musiikkia lauantaihin

77

Iloitsin jokin aika sitten, että onnistuin Alicanten reissulla löytämään musiikillisen sielunveljeni ja sen jälkeen onkin ollut aivan mahtavaa jakaa musiikkivinkkejä ihmisen kanssa, joka tuntuu vain tajuavan omaa makua niin täydellisesti. Joka ikinen biisisuositus osuu mieltymyksiin täydellisesti puolin ja toisin.

Yksi sielunveljen musiikkivinkkauksista on ollut Brasstronautin Bounce. Sekä bändin että kappaleen nimi (ja varsinkin ne molemmat yhdessä) antavat odottaa jotakin aivan muuta kuin mitä kaiuttimista kajahtaa soimaan: lempeää, sympaattista ja rauhallista indie-musiikkia trumpeteilla ja pehmeillä soundeilla ja marssin tavoin rullaavalla rumpukompilla varustettuna. Pyöräyttäkää soimaan, niin ymmärrätte mitä tarkoitan. :)

Translation: Thank you, my recently found music twin, for this recommendation. Such gentle, calm and beautiful music. 

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts