21/07/17

Vaatekaapin mustat luottolöydöt

1 106

Löysin hiljattain arkistojeni kätköistä muutamia asukuvia, jotka jäivät kevään muuttokiireiden keskellä unholaan ja tupsahtivat esiin vasta nyt, kun järjestelin tietokoneen kuvakansioita. Tämä tyyli on nimittäin ikuistettu ja huhtikuussa Pariisissa. Toisaalta, sen julkaisu sopii paremmin tähän sesonkiin, koska Pariisin kevään lämpimät ja aurinkoiset säät vastasivat enemmänkin Suomen kesää.

Tämän kevään ykköslöytö on ehdottomasti ollut espanjalaistyylinen, röyhelöinen musta paita lasketuilla olkapäillä, sillä kuten jo pari viikkoa sitten tuumailin, se tuntuu todella sopivan ihan kaiken kanssa yhteen. Paidan helppous piilee siinä, että se on tavallaan riittävän erityinen sopiakseen vähän hienompaan tilaisuuteen, mutta samanaikaisesti sen voi helposti stailata ihan arkiseenkin asuun, kun yhdistää alaosaksi rennosti farkut tai shortsit.

Minua melkein naurattaa, kun mietin, miten moneen tyyliin ja kuvaan tässä kevään ja kesän aikana tämä röyhelöinen paita onkaan löytänyt tiensä. Mutta ehkä se on hyvä asia – ainakin näette, miten eri tavoin samaa vaatetta voi yhdistellä. Ja miten erilaiselta se voi eri tyyleissä näyttääkään. :)

Tykkään tällaisista yksivärisistä hame-toppi-yhdistelmistä, koska ne ovat niin monikäyttöisiä. Julkaisin tästä tyylistä jokin aika sitten kuvan Instagramissa ja moni luuli tämän kokonaisuuden olevan mekko, mutta se on siis koottu paidasta ja hameesta. Ja tuo hame on ihan supervanha kirpparilöytö. Mietin, että olen tainnut ostaa sen Brysselistä kirpparilta aikana ennen kuin Pupulandiaa oli olemassakaan. Ja hyvin on kaikki nämä vuodet palvellut.

toppi // top Gina Tricot*

hame // skirt vintage

kengät // shoes Bimba y Lola

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Vesa Silver

Tags: , , ,

Categorised in: Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts