4/07/17

OHOY – kauniita uimapukuja kierrätysmateriaaleista

8 106

Onpa ollut virkistävää huomata, että kokouikkarit ovat tulleet ryminällä pitkästä aikaa bikinien rinnalle rantamuotiin. Muistelen itse käyttäneeni kokouimapukua viimeksi joskus teininä ja lähinnä sporttaillessani uimahallissa, mutta kokouikkaritrendin myötä uimapuku-osastojen valikoimat ovat nykyään ihan mahtavat. Värejä ja malleja on joka lähtöön, joten sieltä löytää kyllä jokainen mieleisensä.

Bongasin hiljattain kaverini FB-seinältä kiinnostavan tulokkaan pohjoismaisen designin saralla: suomalaisen Hennan ja tanskalaisen Annan merkki OHOY tekee kauniita kokouimapukuja kierrätysmateriaaleista. Uimapukujen ylellinen materiaali on siis ollut edellisessä elämässään mereen kertynyttä muovijätettä ja kalaverkkoja – uuden elämän mereen kertynyt roska saa italialaisessa tehtaassa, jossa siitä työstetään laadukasta uikkarikangasta. Valmiiksi uimapuvuiksi kierrätyskankaat ommellaan Dubaissa valvotuissa ja reiluissa työoloissa. Ja mikä parasta, kertoman mukaan nämä uikkarit kestävät vielä huomattavasti perinteistä paremmin klooria, aurinkovoiteita ja öljyjä eli ne säilyvät kauniina pidempään.

Ihan nerokas idea kierrättää mereen kertyvää jätettä tällä tavoin ja tykkään ainakin itse kovasti OHOYn simppelistä designista yhdistettynä herkullisiin väreihin. Hintaa uimapuvulla on 90€ ja sitä saa ostaa esimerkiksi OHOYn omasta verkkokaupasta sekä TRE-putiikista Helsingistä. Oli niin suunnattomia vaikeuksia valita lemppareita näistä OHOYn kauniista lookbook-kuvista, että saatte nyt aimo annoksen uikkaritunnelmia Suomen koleaan kesään etelän lämmöstä. :)

Translation: I bumped into this lovely Scandinavian swimwear brand OHOY on Facebook and found out that not only is it super stylish but it is also sustainably produced. The material of the swimsuits has been made of plastic waste and fish nets found from the sea. Such cute designs and delicious colours – check it out!

Photos: OHOY Swim

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Saaara

  Ihania. Isorintaisena ei vaan tulisi nuo mallit kuuloonkaan. Ei yhtään tukea ja rinnat ulkona humps vaan
  Kuvat herättävät kysymyksen, että eikös nyt ole 4.7 eli kuumin kesä… märkäpuvun tarvii luonnonvesiin.nyyh

  • Minitisseillä varustettuna ei tule tällaista edes ajatelleeksi! Nämä taitavat tosiaan olla enemmän pienirintaisille sopivia uikkareita.

   Ja siis tosiaan, Suomen kesä… Onneksi on sentään maauimaloita ja lämmitettyjä uimapaikkoja – sekä tietysti lomareissuja lämpimämmissä vesissä. Tuonne luonnonvesiin ei meikäläistä saisi hytisemään varmaan Suomessa edes märkäpuku päällä. :D

   • Ai. Minä ainakin kävin sunnuntaina järvessä heittämässä talviturkkini. :D Voin sanoa, että ainakin virkisti. :D

    Ihania uikkareita! :)

 • Katariina

  Sofia Ruudun nuorimmalla siskolle on syntynyt vauva.

 • Oi, oi, oi! Tuo hazy green taitaa olla oma suosikkiväri, onpa hienoja! Kiitos vinkistä, itse tosin ostin juuri kuukausi sitten ensimmäinen uimapukuni sitten ala-asteen – olen myös innoissani niiden paluusta!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Wow! Toivottavasti näiden saatavuus on parempia kuin HallaXHalla, joita olen koettanut ostaa jo monta KUUKAUTTA. Turhauttaa, kun tahtoisi tukea hyvää bisnesideaa! :D

 • maria

  Jotenkin toi takamuksen leikkaus on ihan kammottavan epäimarteleva :(
  Muuten tosi kivoja ja bonukset kierrtäyksestä.
  Ootko Jenni jo julistanut Minimal Nordic -arvonnan voittajan? (oonko missanut koko jutun, yltiöoptimistina toivon tietty, että se olis mä! :D)

Related posts