30/06/17

Perjantaibiisi

1 67

Terkkuja kauniista ja lämpimästä Alicantesta! Vähän kuten arvelinkin, eilinen päivä hujahti hyvin pitkälti kongressisalin seiniä tuijotellessa, mutta sentään käsittelemämme aiheet olivat hyvin mielenkiintoisia. :) Tänään päivä hujahtaa samoissa merkeissä, mutta ennen kotiinpaluuta on onneksi pieni hetki aikaa nähdä myös itse kaupunkia.

Ajattelin, että voisi olla hyvä hetki laittaa jakoon biisisuositus. Bongasin tämän kappaleen aiemmin keväällä joltain snoukkavideolta (joilla muuten usein on ihan hitsin hyvät musiikit) ja tuli heti tarve tsekata Shazamilla, että mikä biisi mahtaa olla kyseessä. Shazam on varmaankin teistä jokaiselle jo tuttu, mutta siltä varalta, että joku nyt ei sattuisi tuntemaan, niin kyseinen sovellus siis tunnistaa soimassa olevia biisejä. Olen monet kerrat jossain vaatekaupassa, baarissa tai missä lie lennosta tarkistanut jonkun kappaleen, kun taustamusiikki on kuulostanut hyvältä. Ihan nerokas keksintö!

Tällä kertaa snoukkaleffasta bongaamani biisi oli Roman Flügelin Wilkie, jonka 80-lukua henkivät syntikkasoundit ja tanssittava biitti jäivät päähän soimaan vielä leffan jälkeenkin. Tämä on vähän kuin astuisi aikakoneeseen, vaikka kappale todellisuudessa on ihan parin vuoden takaa. 90-luvun alusta asti Saksan tuotteliaimpiin elektroartisteihin kuuluva Roman Flügel on tehnyt musiikkia vuosien varrella monellakin eri nimellä, mutta nykyään hän on hylännyt pseudonyymit ja käyttää lähinnä omaa nimeään. Mutta tsekatkaa siis biisi, kerrassaan mainio elektropläjäys. :)

Translation: Happy Friday with some 80s style electro tunes by Roman Flügel!

Tags:

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts