22/06/17

Mustanpuhuva kesäpäivä

1 96

Terkkuja Portugalista! Ensimmäinen päivä meni aikaisen aamuherätyksen ja noin 9 tunnin mittaisen matkustusrupeaman seurauksena vähän väsyneissä tunnelmissa, mutta tänään olisi tarkoitus suunnata uusin energioin tutkailemaan kaupunkia. Kuvasatoa Lissabonista on siis luvassa viimeistään huomenna, mutta sitä odotellessa kaivelin arkistojen kätköjä ja huomasin, että tällainen kesätyyli on jäänyt julkaisematta taannoiselta Madridin reissulta. Juuri nyt ei pitkiä mustia housuja voisi kuvitella jalkaansa vetävänsä, mutta ehkä siellä Suomen keleissä pitkät housut ovat tänäänkin ihan paikallaan…

Yksi kesäihastuksistani on ollut Gina Tricot’n röyhelöinen paita, jota voi käyttää joko ihan tavallisen t-paidan tapaan tai vetäistä olkapäät paljaiksi kuminauhalla varustettua pääntietä laskemalla. Paita on vilahtanut Instagramin ja snäpin puolella jo aiemminkin ja se tuntuu aina saavan osakseen kovasti kyselyitä. Peukkua siis tälle kivalle simppelille puserolle, joka näyttäisi sopivan tosi monenlaisten alaosien pariksi: olen käyttänyt sitä niin siistimmässä hametyylissä, pitkien housujen kanssa kuin shortsienkin parina. Kiinnostuneille tiedoksi, että ihan tuota samaa puseroa ei enää näytä olevan myynnissä, mutta vastaavan tyyppinen kylläkin. :)

Ensifiilikset yksin reissaamisesta ovat huiput ja kertoilen tunnelmia paremmin sitten, kun matkaa on taitettu hieman pidempään. Ajantasaisempia kuulumisia voi tsekkailla Snapchatin (jennipupulandia) ja Instagramin puolelta. :) Kuulin, että siellä Suomessa sataa vettä ja rakeita, joten lähetän lämpöisiä terkkuja täältä Portugalista ja toivon, että säät sielläkin paranevat vielä ennen juhannusta!

Translation: Greetings from sunny Lisbon – although these photos are actually from Madrid. :D

paita // shirt Gina Tricot*

housut // pants COS

sandaalit // sandals Maryam Nassir Zadeh (Minimal Nordic)*

aurinkolasit // sunglasses A+more (Stockmann)*

* saatu blogin kautta / gifted

Tags: , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Yksin reissaaminen on mahtavaa!
    Itse pyöräytin vuosia sitten yksin maapallon ympäri (Eurooppa->Aasia->Oceania->jenkit-kotiin)
    Nauti matkasta ja vapaudesta tehdä mitä ikinä haluat :)
    Lissabon on mahtava kaupunki, jossa on paljon nähtävää. Suosittelen piipahtamaan myös Sintran puolella jos on aikaa.

    https://faijahommia.fi/

Related posts