17/06/17

Miltä tuntuu hyvien yöunien jälkeen?

5 104

Kevään ja alkukesän duunisuma alkaa vähitellen hellittää ja pikkuhiljaa tuntuu, että se lamauttava väsymyskin alkaa väistyä yöunet kerrallaan. Viime yönä sain taas nukuttua kunnolla pitkät unet ja fiilis on sanoinkuvaamaton – hyvin pitkälti sellainen kuin näissä kuvissa. :D Oikeasti nämä hölmöilykuvat on napattu Barcelonassa muutama viikko sitten ja niissä tiivistyy täydellisesti matkamme henki, joka oli yhtä naurua ja iloa.

Olen kuullut toisinaan, että blogin perusteella minusta saa kamalan hillityn, hallitun ja tylsän mielikuvan ja sitten kasvotusten saattaakin tulla shokkina, miten eläväinen ja nauravainen olen. En ole kirjoittajana mitenkään erityisen hauska ja minulle ominaisempaa on sellainen pohdiskeleva ja asiallinen kirjoitustyyli. Se hömelö ja vauhdikas persoona kuivakkaan asiallisten tekstien taustalla saattaa jäädä täällä vähän pimentoon.

Olen viime aikoina miettinyt paljon blogien ammattimaistumista ja sitä, kuinka esimerkiksi tosi monella bloggaajalla kuvat ovat nykyään ihan ammattilaistasoa ja asukuvatkin muistuttavat enemmän muotilehtien editoriaaleja. Nautin suunnattomasti katsella sitä täydellisyyteen hiottua kuvastoa muiden blogeissa, mutta jotenkin en koe sitä ihan omakseni silti itse.

Jotenkin haluan, että omissa kuvissani näkyy edelleen se bloggaamisen henki, mistä kaikki on saanut alkunsa. Vaikka välillä seassa on ammattilaisten ottamia ja editoimia otoksia, tänne mahtuu edelleen kaikenlaista täydellisyydestä kaukana olevaa kuvasatoa ja heilahtaneita tunnelmakuvia, jos ne sattuvat tuntumaan juuri siihen hetkeen sopivalta. Olen oikeastaan toisinaan ihan kiitollinen olemattomista kuvanmuokkaustaidoistani, koska siihen näpertämiseen ja täydellisyyden tavoitteluun jää helposti koukkuun ja saa tuhraantumaan valtavasti aikaa.

Blogien asukuvat ovat yleensä sellaista pönötystä ja poseerausta, mutta tuolla Barcelonassa ei oikein malttanut olla asiallisesti, kun fiilis oli riehakas ja iloinen. Se näkyy näissä kuvissa ja tuntuu tämän aamupäivän hyvin levänneessä fiiliksessä.

Translation: The feeling after a really good night sleep when you’ve suffered from sleep deprivation for months. 

Photos: Liisa Kivi

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kauan lukenut

  Erityiskiitos tämän blogin hyvästä ja kauniista suomen kielestä!

 • Katariina

  Ihana olet ja ihania kuvia <3 Itsekin rakastan katsella hienoja kuvia joihin on panostettu, mutta en koe sitä myöskään omakseni. Arvostan todella sellaista aitoutta, että ei näytetä asioita liian pinnallisina ja kaunisteltuina vaan tuodaan mukaan sitä epätäydellisyyttä ja just sitä että kaikki ei mene aina niinkun strömssössä. Vaikka nää on toki makuasioita ja jokainen tehköön tyylillään. Joka tapauksessa aivan ihana teksti. <3

 • Vilma

  Musta on nykyään jopa älyttömän freesiä et joku julkaisee tälläisiä kuvia, joissa näkyy aito hauskanpito. Muotiblogit ja somet tuntuvat olevan nykyään niin täynnä viimeisen päälle muokattuja kuvia, että huomaan usein skippaavani kuvat täysin tämän irrottelun puutteen vuoksi. Enkä nyt siis tarkoita, että omaa ammattitaitoa ei saisi käyttää hyödykseen esim kuvien viimeistelyssä vaan juurikin sitä, että kuvista välittyisi edes hitusen persoonaa/persoonallisuutta.

 • Nina

  Lisää vain tällaisia! Ihanan raikas meininki!
  Mistä muuten on tuo ihana pusero?

Related posts