14/06/17

Keskiviikon kotibileet

92

Viime aikoina olen luukuttanut täällä kotioloissa jotenkin ihan innoissani deep housea ja kaikkea muutakin tanssijalkaa nostattavaa minimalistista jytinää. Jos pääsisi kärpäseksi kattoon (no, Kake hetkeksi pääsikin), voisivat nämä yhden naisen teknobailut naurattaa. Tässä megaväsymyksessäni en vain ole jaksanut lähteä ulos, joten olen sen sijaan tuonut bileet kotiin – toimii!

Viime aikoina yksi bailuhimoja herättänyt kappale on esimerkiksi tämä mahtavan pelkistetty remix CHVRCHESin Leave A Trace -biisistä. Totta puhuen originaalia ei juuri tunnista remixistä Four Tetin käsittelyn jälkeen, mutta sehän ei haittaa tipan vertaa. Ja Four Tet nyt on meikäläisen silmissä yks niistä artisteista, joiden käsissä melkein mikä tahansa muuttuu kullaksi, joten pieleen ei voi mennä. Biisi toimii ainakin, jos ei tunne alkuperäistä (kuten minä ennen tätä aamua ja koekuuntelua), sillä mitään ei voi kokea menneen pilalle remix-myllyssä. :D Suosittelen muillekin pientä nostetta keskiviikkoaamuun kaipaaville!

Translation: The Four Tet Remix of the CHVRCHES song Leave a Trace is pure gold. You barely recognize the original but in my opinion the best remixes basically are completely new songs of their own like this one. But you might be a little shocked if you know the original, haha. Anyhow, a perfect pick me up tune for a sleepy Wednesday morning – it makes your feet wanna dance at the tram stop. It happened to me.

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts