13/06/17

Glitterpäivä

2 98

Olen miettinyt välillä, että pitäisi aloittaa farkkulakko. Farkkuihin tulee arjen hulinoissa turvaudutttua niin usein, että muut housut ja alaosat jäävät ihan paitsioon. Muuton jälkeen olin tosin hetken niin totuttautunut leggingsien mukavuuteen, että ei tehnyt tippaakaan mieli kiskoa jäykkiä farkkuja jalkaan. Silloin tuli hetken verran etsittyä farkuille vaihtoehtoja, mutta nyt olen taas luisunut samaan jumiin.

Yhtenä aamuna päätin, että olisi pakko valita kaapista ylle jotakin muuta kuin farkut. Tartuin glitterisinä hohteleviin pöksyihin, jotka ovat tuntuvat päällä enemmän kalsareilta kuin housuilta. Täydellinen kombinaatio: housujen glitterkuosi on kuin 70-luvun diskoillasta mutta käyttömukavuus kuin lököttävillä kotihousuilla. (Voi olla, että koon olisi pitänyt olla yhtä pienempi, koska käytössä nuokin vähän löystyivät lörppänöiksi, mutta olivatpahan ainakin mukavat päällä.)

Ylipäänsä pitäisi enemmän arjessa vain valita harvemmin käytettyjä vaatekappaleita ja tiukasti vain päättää rakentavansa asun jonkun tietyn vaatteen ympärille. Oma arkinen pukeutumissyntini on vain urautua niihin samoihin tyyleihin päivästä toiseen niin, että itseäkin jo kyllästyttää. Ja usein vaatekaapilla aamun kiireessä käy juuri niin, että vaikka olisikin suunnitellut pukevansa päälle jotain uutta ja erilaista, viime hetkellä tulee hätäpäissään vaihdettua takaisin siihen tuttuun ja turvalliseen – ja tylsään.

Kesähelteillä on helppo pukeutua muuhunkin kuin farkkuihin, kun lämpimillä keleillä voi viilettää menemään paljain säärin mekoissa ja hameissa. Mutta nyt usein paljain säärin tulee vielä vähän liian vilu ja pitkät housut tuntuvat vain helpoimmalta vaihtoehdolta. Mutta otanpa silti nyt projektikseni haastaa aamuisin itseäni vaatekaapilla hiukan enemmän. Onkos siellä ruudun toisella puolen muitakin, joille farkkukielto olisi paikallaan?

Translation: Every girl needs a little bit of glitter sometimes.

nahkatakki // leather jacket Samsøe & Samsøe*

silkkipusero // silk shirt Twist & Tango

housut // pants Gina Tricot*

silkkihuivi // silk scarf Balmuir*

kengät // shoes & Other Stories

aurinkolasit // sunglasses A+more (Stockmann)*

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Johanna Piispa

Tags: ,

Categorised in: Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts