11/06/17

3 x juhannusneito

7 145

Kaupallinen yhteistyö: Zalando

Okei, myönnetään se nyt heti kättelyssä. En ole koskaan tykännyt juhannuksesta. Tai ehkä joskus lapsena tykkäsin, kun sitä vietettiin perheen ja sukulaisten kanssa isolla porukalla mökillä. Uitiin, tehtiin juhannustaikoja ja oltiin rakkaimpien kanssa yhdessä. Aikuisena kaikki hajaantuivat omiin suuntiinsa ja juhannuksesta tuli minulle sellainen päivä, etten useinkaan oikein tiedä, mitä tuolloin tekisin. Niinpä minulla on monena vuotena ollut tapana karata ulkomaille juhannusta pakoon.

Maailmalla keskikesän juhla on vain yksi päivä muiden joukossa ja minua ei ole tippaakaan haitannut unohtaa koko pyhän olemassaoloa. Sitä paitsi juuri nuo juhannuspaot ovat usein olleet elämäni hauskimpia reissuja. Tänäkin vuonna aion viettää juhannukseni koto-Suomen ulkopuolella, mutta siitä lisää sitten myöhemmin…

Vaikka en olekaan sielultani mikään juhannusneito, tartuin Zalandon haasteeseen stailata kolme erilaista tyyliä juhannuksenviettoon. Pilkkihaalareita ei Zalandon valikoimiin ainakaan näin kesäsesongissa kuulu, mutta toivotaan, että tänä vuonna olisi kaunis juhannussää. Tokihan näistä lookeista voi inspiroitua muihinkin kesän rientoihin ja juhliin. Olisi hauska kuulla, mikä on suosikkinne?

Omaa lempparia oli tyylien joukosta tosi vaikea valita, sillä kaikissa on jotain mieluisaa. Ehkä tuo valkoinen röyhelömekko on sellainen, jolle voisin kuvitella olevan tosi paljon käyttöä omassa kaapissani. Toisaalta uskon, että kaikille mekoille löytyy kyllä käyttötilaisuuksia. Ja pakko mainita noista mustista korkkareista, että ne ovat paitsi nätit, myös ehkä maailman mukavimmat jalassa sekä lestinsä että maltillisen tolppakorkonsa puolesta.

Onko muuten joukossa muita juhlapyhäangstaajia? Onneksi nätisti voi pukeutua pitkin kesää ihan muuten vain, vaikka juhannuksesta ei välittäisikään. :)

Ruudulliset kesähelmat

Olen jotenkin todella mieltynyt tällaisiin pieniruutuisiin mustavalkokuoseihin kesämekoissa – omistankin sellaisia muutaman ja kaikki ne ovat ylivoimaisten kesäsuosikkieni joukossa. Tämän Topshop-mekon jujuna ovat veikeät vajaamittaiset pussihihat, joissa on myös tuollainen rypytys käsivarressa. Näpsäkkä kreppimateriaali ei rypisty, joten tämä kolttu kulkee reissussakin mukana ilman tarvetta silittää. :)

Mustat KMB:n mokkaiset korkokengät ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan älyttömän nätit ja vaikka kengät ovat juuri sellaiset täydelliset peruskorkkarit, tuo piparkakkureuna tuo ilmeeseen pienen hauskan loppusilauksen.

Mekko // dress Topshop (Zalando)

Kengät // shoes KMB (Zalando)

Hattu // hat samankaltainen / similar

Valkoisia röyhelöitä

Lost Ink -merkkinen kepeä valkoinen röyhelömekko on kuin tehty huolettomiin kesäpäiviin (tosin ei ihan NIIN huolettomiin, että sitä ei aina vähän stressaisi valkoisen vaatteen sotkemista). Väljän mallinen mekko sopii sopivasti stailattuna rentoihin kesäjuhliin, mutta yhtä hyvin sen voisi vetäistä bikinien päälle myös rannalle. Selkäpuolen nyöritys on hauska yksityiskohta.

Nappasin juhannusneitona kainaloon kukkapuskan, painoin päähän hellehatun ja puin tyylin kaveriksi kauniit korkkarit. Koruja tai kummempia asusteita ei välttämättä luonnolliseen kesätyyliin edes tarvita.

Mekko // dress Lost Ink (Zalando)

Kengät // shoes samankaltaiset / similar

Hattu // hat samankaltainen / similar

Punainen kukkaistyttö

Mekko // dress mint&berry (Zalando)

Kengät // shoes samankaltaiset / similar

Photos: Annika Ollila

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Niina

  Minäkään en kauheasti piittaa juhannuksesta juurikin siitä syystä, etten tiedä mitä silloin tekisin ja mihin menisin.

  Tuo punainen mekko on minun suosikkini. <3 Kuvissa se näyttää ohuelta puuvillalta, joten päätös jättää se ostamatta oli helppo tehdä, kun kaupan sivulla materiaaliksi paljastui polyesteri. :( Törkeä hinta keinokuidusta.

  Kuvat olivat kuitenkin kauniita ja inspiraatiota on aina kiva saada, vaikka ei sellaisenaan toteutukseen saakka pääsisikään. :)

 • Laura

  ah, meinasin tulla kommentoimaan täysin samaa kuin ylläoleva, paitsi että rakastuin valkoiseen mekkoon ja meinasin alkaa itkeä jonkintasoista verta kun huomasin senkin olevan muovia ;___; onhan polyesterissä helppoutensa ansiosta puolensa, mutta sen ympäristövaikutukset & hurja hiostavuus yhdistettynä järjettömän suureen hienhajunkeräämisominaisuuteen pitää minut siitä kyllä kaukana.. :D harmi kun luonnonkuidut ovat nykyään niin vaikeasti löydettävissä ja muovivaatteistakin pyydetään samaa hintaa kuin aidoista ja ekologisemmista versioista. tosin puuvillaisena tuostakin olisin ollut valmis maksamaan vaikka tuplat. :)

 • millaaa

  Punainen kukkaistyttö -asu on upea, vau! Ihana värien loisto ja luonnonlapsitunnelma. En itsekään ole suurin juhlapyhien odottaja, joulua ehkä lukuun ottamatta. Juhannuksesta en ole välittänyt oikein koskaan.

 • Minä taas pidän juhannuksesta. :D Sen sijaan joulusta en innostu. Tykkäsin eniten tuosta punaisesta mekosta, se on vain niin ihana!

 • Upeita kuvia! Ja tosi kauniit kesätyylit :)

Related posts