1/06/17

Barcelonan reissumeininkiä videolla, osa 2

4 129

Taitava reissukumppanini Liisa ikuisti Barcelonan matkallamme reissumeininkejä myös videolle ja nyt olisi jaossa kolmas video reissun päältä. Ensimmäisen päivän tunnelmat voitte tsekata tästä edellisestä postauksesta, asufiilistelyitä täältä ja nyt jaossa siis toisen matkapäivän video. :)

Näistä Liisan videoista on ihan tullut sellainen into, että tekisi itsekin mieli alkaa silloin tällöin tehdä enemmän videosisältöjä, mutta vielä taidot ovat niin olemattomat, että videoiden kuvaaminen ja editointi vie hieman liikaa aikaa. Ehkä kokeilen kesän mittaan, jos tulee oikein iso inspis. Etenkin matkoilla tällaisia olisi kiva kuvailla!

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Matkat, Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts