31/05/17

My Little Pony -kynnet

3 120

Kävin tällä viikolla kynsihuollossa ja uusimpien kynsieni innoittajana toimivat oikeastaan ne eilisessä postauksessa nähdyt liilat sandaalit. Olen joskus muinoin inhonnut vaaleanlilaa väriä ja saattanut jopa esittää sellaisiakin statementeja, että siinä on väri, joka ei sovi yhtään kenellekään. :D Mutta niin se mieli muuttuu… En kyllä vieläkään välttämättä verhoutuisi vaaleanliiloihin vaatteisiin, mutta tuollaisena pienenä tehostevärinä se on itse asiassa todella kiva sävy.

Tästä nimenomaisesta vaaleanlilasta sävystä minulle tulevat aina mieleen My Little Ponyt, sillä lapsuudessani minulla oli juuri tämän värinen. Ponillani oli keltainen harja ja häntä, jonka pituutta pystyi ponin päätä kääntelemällä säätämään pidemmäksi tai lyhyemmäksi. Se oli upea! Niin, että sandaaleista inspiroituneiden liilojen kynsieni kunniaksi tuli nyt sitten päästä nimetyiksi lapsuuden suosikkilelun mukaan. Nyt vain odottelen, että pääsen myös täällä Suomessa käyttämään niitä kynsiin matchaavia kenkiäni…

Kynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

Translation: These new lilac nails were inspired by my lovely lilac sandals and also a little bit by my favourite toy from my childhood, a lilac My Little Pony. 

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Hanna

    Ai että mikä sävy <3_<3 tykkään nykyään juuri tuollaisista simppeleistä, vain yhdellä tai kahdella sävyllä lakatuista kynsistä. Turhaa krumeluuria ei tarvita, kun lakan sävy on hurmaava :)

  • Ljuvligt nagellack! Hälsningar från Schweiz //Sofia
    (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

  • Jenna

    Haha vaaleanliila on mun lemppareita ja harvoja värejä jotka oikeasti sopii mulle :D! Ihanat kynnet, täytyykin seuraavaksi ostaa liila lakka!

Related posts