28/05/17

Barcelonan tunnelmia videolla

5 99

Taas olisi luvassa fiiliksiä ja tunnelmia Barcelonan reissultamme à la Liisa, joka videonikkarina kuvaili reissumme aikana samalla videomatskua. Matkan varrelta olisi tarkoitus tulla vielä toinen my day -tyyppinen video, mutta ensin vähän tällaista fiilistelymeininkiä – vähän kuin asupostaus videomuodossa. Heiluvia helmoja, Barcelonan ilta-aurinkoa ja kesäisiä tunnelmia ihanassa seurassa. :)

Translation: A sneak peek to the Barcelona vibes from our trip earlier this week by Liisa

Tags: , , , , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Anne-Maria

  Hei mistä ne ihanat pinkit/lilat sandaalit on? ihan to die for! <3

  • Sandaalit ovat Helsingistä Minimal Nordic -putiikista (siinä Galleria Esplanadissa Fazer-kahvilaa vastapäätä Kluuvikadulla) ja merkki on Maryam Nassir Zadeh.

 • Ihana video, niin kesäinen! Ja tuo musiikki oli nappivalinta – kenen biisi se oli? Olisi hienoa lukea kirjoitus siitä, miten tällaisia videoita lähdetään tekemään. Kuvataanko paljon ja sitten katsotaan mitä sopii videolle, vai onko jopa käsikirjoitus jo tehty kun sitä aletaan tekemään? Videomuokkausohjelmavinkit olisi myös +++!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • Liisalla on kyllä videohomma hallussa! :) Biisi on LANY-nimisen kokoonpanon ILYSB.

   Pistetään tämä videojuttu-idea korvan taakse. Itse en ole mikään ekspertti, mutta kun seurailin Liisan menoa, niin siinä hänellä oli vähän väliä kamera kuvaamassa mitä milloinkin. Ei siis käsikirjoitusta, mutta jatkuvaa taltiointia matkan varrelta, jotta on runsaasti materiaalia, mistä työstää ja juuri sellaista kuvituskuvaa ja maisemaa sekaan. Muokkaukseen aika erinomainen on ihan Macin oma iMovie. :)

Related posts