16/05/17

Pikakuulumiset ja musavinkki tiistaihin

71

Madridin reissusta on kotiuduttu ja viikon alku ehti hurahtaa kiireessä ja vähän hajamielisissä tunnelmissa (kerron parin päivän sisään, mitä unohtui). Tänään starttailen päivää kuvaustunnelmissa melkoisen hässäkän keskellä. Koti alkaa pikkuhiljaa näyttää asuttavalta ja herään edelleen joka aamu sydämenkuvat silmissä, kun pääsen katselemaan ikkunasta sisään tulvivaa valoa – ja nyt vielä ikkunasta näkyvien puiden oksille puhkeavia kukintoja ja lehtiä.

Tässä lähipäivinä on luvassa Madridin matkatunnelmia ja -vinkkejä, ensimmäinen kurkistus uuteen vielä vähän keskeneräiseen kotiin ja muuta mukavaa, mutta sitä odotellessa ihanan soljuva biisivinkkaus tähän aurinkoiseen kevätpäivään. Zola Bloodin Medidian-biisissä on sellaista lennokasta nostetta, joka saa askeleen nousemaan vähän kepeämmin.

Translation: A music tip for your Tuesday: Zola Blood – Meridian. 

Tags: ,

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts