11/05/17

Thursday tunes

114 lyves

Viime aikoina jokainen aamuni on alkanut samalla tavoin: siristelemällä silmiäni olohuoneen ikkunasta tulvivan aamuauringon säteissä ja hetken vielä peiton alla viivyteltyäni pyöräyttämällä tämän kappaleen soimaan. Vaikka Lyvesin alkuvuonna julkaistun Darkest Hour -kappaleen tunnelma on melankolinen, siinä on sellaista voimabiisin tuntua. Ihastuin kappaleeseen reilu kuukausi sitten heti ensikuulemalta ja sittemmin se on soinut joka päivä. Jos tätä pitäisi jotenkin kuvailla, niin vähän kuin Adelen mahtipontisuus yhdistettäisiin Jessie Waren soundimaailmaan – upeaa!

Translation: My power song every morning – Darkest Hour by Lyves. It sounds a little bit like the power tunes by Adele combined to the sounds of Jessie Ware. How could that possibly be anything but great! 

Tags:

Categorised in: Musiikki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts