11/05/17

¡Hola Madrid!

3 132

Huh, mikä viikko. Olen sinkoillut tällä viikolla sinne, tänne ja tuonne, mutta sain kuin sainkin kaikki tulenpalavat asiat hoidettua ennen tänne lentokentälle saapumista. Viimeisiä asioita tosin hoidettiin puhelimitse vielä 5 minuuttia ennen terminaaliin kurvaamista. Nyt kuitenkin saan luvan kanssa hengähtää hetken, sillä kohta on edessä 4,5 tuntia lentokoneessa istumista. Suuntaan työreissulle Madridiin ja olen kohteesta erityisen innoissani, sillä Madrid on ollut yksi niistä kaupungeista, joissa olen halunnut vierailla.

Reissu menee pääosin valmiin ohjelman parissa, mutta ilmeisesti tiedossa on myös joitakin vapaita hetkiä eli laittakaahan Madridin tietäjät vinkkinne jakoon, mikäli jotain kivaa on mielessä! :) Sellaiset pikareissaajan nopeat tärpit ovat erityisesti tervetulleita, koska vapaata aikaa on rajatusti, mutta olisi silti kiva ehtiä vähän seikkailla kaupungissa itsekseenkin. Kiitos jo etukäteen!

Translation: Bye Helsinki, hello Madrid!

Tags: , ,

Categorised in: Matkat

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Kati

    Oi Madrid on suosikkikaupunkini Euroopassa! Suosittelisin menemään turistibussikierrokselle, se kestää vain pari tuntia ja siinä saa niin hyvin yleiskuvan kaupungista. Kierroksia on kaksi, toinen kiertää vanhaa kaupunkia ja toinen modernimpia alueita, samalla lipulla voi tehdä molemmat. Jos aikaa vain yhteen, ehdottomasti tuo vanhan kaupunkin kierros. Ja Plaza Mayor on ehdottomasti nähtävä! Un buen viaje!

  • Kati

    ”Kaupungin”

  • Ah, toinen lempikaupungeistani! Suosittelen kävelemään Gran Viaa Placa Mayorille ja kuninkaanlinnalle saakka. Linna itsessään on myös mieletön nähtävyys. Koko ydinkeskusta on ihan käveltävissä.

Related posts