10/05/17

Tsemppaa vähän, toukokuu

6 137

Minulla on vieläkin arkistoissani julkaisematta liuta Pariisissa kuukausi sitten napattuja kuvia ja kuvittelin, että tässä vaiheessa Helsingissäkin olisi edetty jo kutakuinkin samoihin säihin, joista sain nauttia Ranskan reissullani. Turha toivo, kun taivaalta tupruttaa harva se päivä sitkeästi lunta tai mitä moskaa nyt milloinkin… Olen silti uhkarohkeana vaihtanut jo villakangastakit kevyempiin ja puen sitten vain alle lämpimämmin. Mutta nyt oikeasti, toukokuu, tsemppaa vähän!

Vaikka vaatteet on jo saatu järjesteltyä uuden kodin kaappeihin, olen painellut viimeiset viikot aika samoissa kamppeissa päivästä toiseen. Jotenkin kaiken hässäkän keskellä ei edes jaksa miettiä pukeutumista ja funktionaalisuus on kriteereissä ykkösenä. Kun yhdistetään kiire, kylmä, siivouspuuhat ja vaatteiden mahdollinen likaantuminen kanniskellessa ja purkaessa, niin on tuntunut jotenkin helpoimmalta luottaa turvalliseen farkut- ja t-paita-linjaan.

Tykkään muuten ihan hurjasti hiusteni tämänhetkisestä väristä ja pituudesta. Tuntuu kivalta pitkästä aikaa polkan jälkeen tällainen vähän pidempi long bob. Ei tee ollenkaan mieli kampaajalle! Olen muuten huomannut, että ulkomailla hiuksia tulee pidettyä usein paljon enemmän auki kuin täällä koti-Helsingissä ja olen ehkä nyt tajunnut miksi. Lämpimämmässä säässä ei tarvitse niin usein kaulahuivia, joka takuttaa ainakin meikäläisen tukan toivottomaksi rastaksi niskaan. Toinen syy on se, että Helsingissä tuulee aina niin pirusti, että tukka on jo parin korttelin jälkeen kuin lässähtänyt harakanpesä. Maailmalla reissatessa tulee tästä syystä myös pidettyä enemmän hattuja. Kuminauha leuan alla ei ole vielä toistaiseksi sytyttänyt. :D

Translation: When we took these photos about a month ago in Paris, I kind of assumed that by now the weather would be pretty much like this in Helsinki, too. But not quite! Even the weather man on TV is laughing to the forecasts these days. May, could you just try a little harder, please! 

nahkatakki // leather jacket Samsøe & Samsøe*

neule // sweater Lindex*

farkut // jeans Topshop

laukku // bag Topshop (Zalando)*

kengät // shoes Prime Boots*

aurinkolasit // sunglasses A+more (Stockmann)*

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Vesa Silver

Tags: ,

Categorised in: Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts