5/05/17

Yksisarviskynnet

110

Muutto on kaamea koettelemus ihmisen psyykelle, mutta likimain yhtä rankkaa se on käsille ja kynsille. Pahvilaatikoiden ja jätesäkkien kantaminen ja käsittely paljain käsin saa aikaan aivan järkyttävää jälkeä, sain viime viikolla todeta. Muuttopäivän jäljiltä käsien iho oli niin kuiva ja karhea kuin olisin raastanut sitä hiekkapaperilla. Ja kipeä! Onneksi muutaman päivän intensiivirasvaus teki ihmeitä ja kädet näyttävät sekä tuntuvat jälleen vähän normaalimmilta, vaikkakin edelleen ne ovat aika kuivat. Hiekkapaperilla raastettu iho on kuitenkin poissa. Ja kiitän onneani, että minulla oli geelit suojaamassa omia rääpälekynsiäni muuttopäivänä – muuten heiveröisistä kynsistäni ei varmaankaan olisi mitään enää jäljellä.

Muuton jälkimainingeissa olikin otollinen hetki piipahtaa freesaamassa pakkaus- ja purkurumbassa rähjääntyneet geelit. Tällä kertaa tuli valittua tällainen yksisarvistyyli: alle hologrammin lailla hohtelevaa vaaleaa ja päälle minttuista glitteriä. Tykkään!

Psst, Bio Sculpture Salongista haluttiin tarjota pieni keväinen etu Pupulandian lukijoille. Jos tuntuu, että jalat eivät ole vielä ihan esittelykunnossa lämpenevissä säissä tai kaipaat vain jotakin kivaa pientä ekstrahemmottelua kesän kynnyksellä, kannattaa hyödyntää tarjous. Nyt toukokuun ajan siis jalkahoito ja varpaan kynsien geelaus 79,- (normaalisti 109,-) alekoodilla PUPULANDIA. Ajan voi varata verkosta tai puhelimitse ja erikoishinnan saa kirjoittamalla alekoodin varauksen viestikenttään tai mainitsemalla sen varausta tehdessä puhelimessa. Ja hei, eipä tämä muuten ole yhtään hassumpi lahjaidea myöskään äitienpäivää silmällä pitäen!

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture

Translation: My new unicorn nails!

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: ,

Categorised in: Kauneus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts