27/04/17

Kevät takissa

6 112

Terkkuja muuttolaatikkokasasta, joka tuntuu vain kasvavan eksponentiaalisesti. Vannon, että näitä laatikoita purkaessani aion laittaa puolet omaisuudestani kiertoon… Ja seuraavassa elämässäni aion olla joku tiibetiläinen munkki ilman maallista omaisuutta. En myöskään aio muuttaa enää IKINÄ. Näissä tunnelmissa täällä muuttohommissa siis!

Olen huomannut olevani aivan esimerkillisen taitava jemmaamaan tavaraa kaappeihin, koska en olisi kuuna päivänä uskonut sieltä voivan löytyä niin paljon kampetta. No, lahja kaiketi sekin? Jos siis kaipaat elämääsi tavaratetriksen maailmanluokan taitajaa, niin tiedät, kenelle soittaa. Mutta paetakseni hetkeksi tätä todellisuutta, karkaan yhden postauksen verran takaisin Pariisiin parin viikon takaisiin tunnelmiin. Siellä paistoi aurinko eikä ollut huolen häivää!

Jos jokin niin tämä takki tuo kevään! On mieletöntä kuinka mieltä nostattava vaikutus tällaisella värikkäällä ja iloisella kuosilla voikaan olla. Melkein tekisi mieli toivoa koleaa kesää ihan vain siksi, että saisin suloiselle takilleni enemmän käyttöpäiviä. No okei, ei nyt sentään liioitella.

Tähän asuun pääsi monta muutakin lempparijuttua: R/H:n kevätmalliston ihana röyhelö-college, maailman mukavimmat farkut ja super-alennuksesta löytämäni Sigerson Morrisonin kauniita hapsunilkkurit. Jokohan nuo räntäsateet ja raekuurot helpottaisivat täällä Suomen säissäkin, niin voisi uskaltautua näissä kamppeissa ulos myös kotikonnuilla.

Takki // coat Marimekko*

Pusero // sweater R/H

Farkut // jeans Topshop

Nilkkurit // ankle boots Sigerson Morrison (MINO Shop)

Aurinkolasit // sunglasses A+more (Stockmann)

* saatu blogin kautta / gifted

Photos: Vesa Silver

Tags: , , ,

Categorised in: Matkat, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Make

  Ihana takki!
  Tuli vaan mieleen että oletko kysynyt kavereita auttamaan pakkaamisessa? Toki selkein on pakata itse, mutta kyllä varmaan kaverista olisi seuraa ja apua.

  • Kiitos! :) Joo, tänään on tulossa yksi kaveri ainakin jeesaamaan – se toki helpottaa hiukan. Jotenkin on tuntunut silti helpommalta pakata itse, kun käy samalla läpi kamoja ja perkaa, mitä aikoo heittää pois ja mitä säästää. Tosin tänään on varmaan pakko vähän vauhdittaa prosessia ja setviä loput sitten siellä purkupäässä.

 • Oii, älyttömän ihana takki! Sopii sulle niin hyvin :)

 • Bandilla

  Ihanat kengät!! saako kysyä mistä teit löydön? :)

 • Maarit

  Marimekon takki on ihan syötävän ihana! Ja minä kasarinuorena olen todella iloinen siitä, että colleget tekevät taas paluuta. Sen mukavampaa arkivaatetta ei ole.

Related posts