23/04/17

Hemmottelua herkälle hipiälle (+ kisa)

70 113

Kaupallinen yhteistyö: Asennemedia & L300

Erittäin herkän ihon kanssa elävänä sitä on tullut vuosien varrella hyvin varovaiseksi sen suhteen, mitä tuotteita iholle uskaltaa enää edes kokeilla. Olen itse luottanut vuosia lähinnä herkän ihon luonnonkosmetiikkaan ja apteekkikosmetiikkaan – ne tuntuvat tällaiselle reaktiiviselle iholle turvallisimmilta ratkaisuilta. Kaksi kertaa perioraalidermatiitin kanssa taistelleena olen kuitenkin nykyään varuillani jopa herkällekin iholle tarkoitetun kosmetiikan kanssa – ikinä kun ei voi olla ihan varma, mistä hipiä kulloinkin keksii hermostua. Pahimmillaan reaktiosta voi seurata POD:n kaltainen pitkäaikainen riesa, joten olen mieluummin ekstravarovainen kuin tuskailen ihottuman kanssa seuraavat puoli vuotta.

Apteekkikosmetiikkamerkki L300 on minulle jo entuudestaan tuttu ja kun testailin sitä aika tarkalleen kolme vuotta sitten, pidin tuntumasta kovasti. Tuolloin testissä oli kuivalle iholle tarkoitettu tuotelinja, mutta nyt L300:lta on ilmestynyt tällaisen herkän ihon tarpeisiin vieläkin paremmin soveltuva tuotekombo, sillä sarjan tuoreimmat tuoteuutuudet on kehitelty nimenomaan erittäin herkälle iholle yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Ne on dermatologisesti testattu erittäin herkällä iholla, joten niiden pitäisi sopia vaativimmallekin hipiälle.

Uuteen L300 Ultra Sensitive -sarjaan kuuluu kolme tuotetta: kuivan ihon päivävoide, normaalin / sekaihon kosteusvoide sekä puhdistusmaito. Hellävaraiset  ja hajusteettomat tuotteet kosteuttavat, rauhoittavat ja suojavat ihoa – mukana koostumuksessa on esimerkiksi ihoa rauhoittavia ominaisuuksia sisältävää kauraöljyä. Ja ne eivät sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä.

Omalle iholleni valitsen aina yleensä kaikkein kosteuttavimman vaihtoehdon, sillä atooppisuuteen taipuvainen iho on ajoittain hyvin kuiva. Etenkin talvella se tarvitsee kaiken mahdollisen kosteutuksen, mutta kesäisin kun ilmasto on iholle lempeämpi, vaihdan toisinaan vähän kevyempiinkin tuotteisiin. Kannattaa kuulostella oman ihon tarpeita – ne voivat olla eri vuodenaikoina erilaiset.

Tällä hetkellä suosin siis tuota täyteläisempää voidetta, mutta kesän tullen voisin kokeilla tuota keveämpääkin vaihtoehtoa. Ihan kaikkein kuivimpana kautena veikkaan, että tuon täyteläisemmänkään voiteen kosteutusteho ei ihan riitä atooppiselle iholle, mutta leudompaan vuodenaikaan se sopinee varsin kuivallekin iholle. Koostumus molemmissa voiteissa on tosi miellyttävä eikä jätä iholle rasvaista tunnetta. Pesuneste on myös miellyttävän tuntuinen: se puhdistaa hyvin iholta meikin ja lian, mutta ei jätä jälkeensä ollenkaan kuivaa tai kiristävää tunnetta.

Mikäli L300 ei ole merkkinä entuudestaan tuttu, niin kyseessä on siis ruotsalainen apteekkikosmetiikkasarja, mutta Suomessa sitä myydään päivittäistavarakaupoissa ja tavarataloissa. Erityisen iso plussa tälle sarjalle on annettava siitä, että se on todella ystävällinen myös kukkarolle. Monesti yhtään ylellisempi apteekkikosmetiikka on melko hintavaa, mutta näiden uusien L300-tuotteiden hinnat pyörivät 5-8 euron haarukassa. Voisi jopa sanoa, että erittäin edullista siis! Tämä sarja on hinta-laatu-suhteeltaan yksi parhaimpia kokeilemiani – voin lämmöllä suositella.

Olisi kiinnostavaa kuulla, oletteko muut koskaan kokeilleet L300-tuotteita ja mitä tykkäsitte? Saan arpoa kolmelle onnelliselle tällaisen herkän ihon tuotepaketin, joten jos haluat päästä testailemaan, niin osallistuhan kisaan kommenttiboksin puolella! Kerro siis, onko L300 merkkinä tuttu? Mistä yleensä ostat ihonhoitotuotteesi ja paljonko olet valmis maksamaan ihonhoidon perustuotteista? Olisi muutenkin kiinnostavaa kuulla mietteitänne ja kokemuksianne, joten sana on vapaa. Kisa on voimassa su 30.4.2017 asti ja muistathan jättää kommenttisi yhteyteen toimivan sähköpostiosoitteen.

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , , ,

Categorised in: Kauneus

70 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Matleena

  L300 on kyllä nimenä tuttu, mutta ei ole koskaan tullut testattua. Tavallisesti ostan ihonhoitotuotteet aina marketista, sillä en halua käyttää paljon rahaa tuollaiseen päivittäistavaraan. En jaksa uskoa, että kallis olisi aina hyvä. Siksipä L300-tuotteet voisi kyllä ottaa kokeiluun edullisuudenkin vuoksi Ihoni on myös kuivuuteen taipuvainen joten kuulostaa kokeilemisen arvoiselta tuotesarjalta

 • Sonja

  Tutustuin vasta tänä keväänä L300-sarjaan. Mukaani tarttui peruskauppareissulla kuivalle iholle tarkoitettu puhdistus vaahto ja voide. Olen tykännyt tuotteen koostumuksesta ja hajuttomuudesta. Lisäksi plussaa edullisesta hinnasta, parabeenittomuudesta ja mineraaliöljyttömyydestä! Talven jäljiltä ihoni on kuitenkin tosi kuiva ja etenkin saunan jälkeen ihoa rasvauksesta huolimatta toisinaan kiristää. Olisikin aivan mahtava saada testiin L300-sarjan uutuuksia herkälle ja kuivalle iholle, kuulostavat mahtituotteilta kesää ajatellen!

 • Leena

  Mun ihan lempituote! Olen käyttänyt nyt pari vuotta ja ainoita löytämiäni tuotteita jotka eivät kirvele iholla levittämisen jälkeen. Erityinen plussa silmänympärysvoiteelle.

 • Laura

  Olen käyttänyt jotain L300 kosteusvoidetta aikoinaan kun bongasin sattumalta Anttilasta ja tykkäsin kyllä. Sittemmin olen siirtynyt käyttämään enimmäkseen luonnonkosmetiikkaa, mutta sen korkea hinta kismittää. Olin pari viikkoa matkoilla johon otin mukaan jotain pikkupurkkeja ”normaalia” kosmetiikkaa ja se yhdistettynä ilmaston vaihdokseen sai ihoni aika sekaisin, joten olisi kiva kokeilla L300 tuotteita!

 • L300 on tuttu!

  Alakroppani iho kuivui jostain tuntemattomasta syystä aivan täysin tuossa viime kuussa ja sarjan erittäin kosteuttava vartalovoide oli ainoa tuote, joka tuohon kuivuuttaan hilseilevään ihooni auttoi – harmi vain, että ehdin turata monen muun kosteusvoidepullon tyhjäksi ennen toimivan löytämistä. Käytössä on myös sarjan silmänympärysvoide, todella hyvä ja edullinen tuote. :)

  • Totta, se silmänympärysvoide on omiakin suosikkejani! Harvoja riittävän kosteuttavia silmänympärysvoiteita tälle minun kuivalle iholleni. :)

 • Liinu

  En ole koskaan testannut L300-merkin tuotteita, mutta olen kyllä nähnyt tuotteita hyllyissä. Ostan ihonhoitotuotteet aina marketista, koska apteekkikosmetiikka on opiskelijan kukkarolle liian kallista.

 • sinis

  Itselleni ei ole tuttu, mutta herkkäihoisella äidilläni olen joskus nähnyt sarjaa. Hänelle antaisin myös kilpailun tuotteet. Itsellänikin on aika herkkä iho, minkä takia käytän paljon hajusteettomia tuotteita. Toisaalta suosin aika halpojakin markettituotteita, jos olen kokenut ne itselleni sopiviksi. Esimerkiksi vauvarasvaa käytän välillä kasvoille. Samoin apteekin perusvoiteet ovat tuttuja.

 • L300 ei ole tuttu merkki, mutta mielelläni testaisin tuotetta. Ostan ihonhoitotuotteet useimmiten marketeista tai Sokoksesta. Tilattuani viimeiset puoli vuotta bette Boxia olen tutustunut aika moneen uuteen merkkiin ja ollut iloinen näistä löydöistä mitkä eivät maksa maltaita mutta ovat ainakin minun ihooni toimineet hyvin. Olen valmis myös maksamaan laadusta mutta tuotteen pitää silloin olla todellakin toimiva eli hintansa väärti enkä halua maksaa vain esimerkiksi hienosta pullosta.

 • L300 on tuttu sekä nimenä että kokemuksena. Olen käyttänyt herkälle iholle tarkoitettua kasvovoidetta; pidin tosi paljon.

  Ostan kasvo- ja käsivoiteeni yleensä ihan päivittäistavakaupoista ruokastosten yhteydessä. Olen valmis maksamaan kasvovoiteesta n. 20 €, käsivoiteesta n. 10 €.

 • Epa

  Kokemusta löytyy tämän L300 sarjan kuivalle iholle tarkoitetuista tuotteista ja niistä olen kokeillut kaikkea, voiteista puhdistustuotteisiin ja olen tykännyt :) Nyt on testauksessa tämän sarjan puhdistusvaahto ja sekin tuntuu hyvältä käyttää. Itselläni juuri atooppinen iho ja kosteusvoiteisiin menee vuoden aikana paljon rahaa. Ostan ihonhoito tuotteet apteekista ja sokokselta.

 • Tuuli

  L300 -sarjasta olen testannut kasvovoidetta ja silmänympärysvoidetta, joka on kyllä ehdoton suosikkini ja jatkuvassa käytössä. Ihonhoitotuotteissa hinta on minulla aika pitkälle riippuvainen tuotteen ns. tehosta ja sopivuudesta iholleni. Voin maksaa enemmänkin, jos tuote tuntuu todella hyvältä, mutta yleensä käytössä ovat markettituotteet.

 • Jennyli

  En ole kokeíllut kyseistä tuotemerkkiä, mutta haluaisin kyllä kokeilla! ehkä ei ole tullut siihen törmättyä, koska en yleensä osta markettikosmetiikkaa vaan minulla on tietyt tuotemerkit, jotka ovat olleet suosikkeja jo vuosia. Hyvin edulliselle kyllä vaikuttaa tuo tuotesarja, käyttämäni tuotteet ovat hinnakkaampia eikä noin edullisesti useinkaan saa hyvää, joten kiva kuulla, että tämä tuotesarja on hinta-laatusuhteeltaan hyvä!

 • Lullah

  Sarja on ulkonäöltään ja nimeltään tuttu, mutten ole päätynyt vielä jostain syystä kokeilemaan. Tällä hetkellä olen ihastunut Lumeneen ja Madara on kuorintojen puolella noussut uudeksi suosikikseni. Oulussa näitä siis ostan Sokokselta, sillä molemmat löytyvät samasta kaupasta. Lumenen Valo liitelee hieman budjetin kipurajoilla nykyään ja pitäisi vähän tutkia edullisempia vaihtoehtoja. Erikoistuotteista, kuten seerumit, olen valmis maksamaan enemmän, mutta päivä- ja yövoiteet voisin vaihtaa edullisempiin.

 • Didgeridoo

  L300 on nimenä kyllä tuttu, ainakin olen kuullut. Atoopikkona voiteita kuluu PALJON (varsinkin talvella kahdesti päivässä lutratessa) ja kiinnostaisi testata näitä! Kävin tuossa alkuvuodesta valohoitojakson, joka auttoi ja nyt olen todennut parhaiksi ylläpito voiteiksi apteekin Ceralan Plussan ja erilaiset ÖLJYT. Rakastan levittää ja lutrata öljyjä koko kroppaan vähintään kerran päivässä (yleensä suihkun jälkeen). Öljyistä käytössä apteekin Ceralan lipolotion ja sitten arganöljy, aprikoosinkiviöljy, kookosöljy..:D

 • Maria

  L300-tuotteista on tullut testattua silmänympärysvoidetta sekä kuivalle iholle tarkoitettuja emulsiota sekä puhdistusvaahtoa. Erityisesti puhdistusvaahdosta olen pitänyt, ja se onkin myös tällä hetkellä itselläni käytössä. Tämä uusi herkän & kuivan ihon sarja tulee itselläni varmasti testaukseen, sillä atooppinen ihoni hilseilee ja ärtyy helposti. Opiskelijan budjetilla mentäessä, hinta-laatu-suhde näissä tuotteissa on mielestäni erittäin kohdallaan! :)

 • Anne B.

  Ei ole tuttu sarja.

  Lähinnä marketeista (Lumene on suosikki) tai nettikaupoista. Myös Jolie boxin kautta saatu tuotteet ovat mielenkiintoisia.

 • Nnu

  Ei oo vielä tuttu mutta vaikuttaa hyvältä. Ostan aika sekalaisesti esim. Prisma ja sokkari, stokka.

 • Ystävälläni on tämän merkin tuotteita paljonkin, ja olenkin kuullut hehkutusta häneltä. Itseltä tosin ei ole vielä löytynyt näitä omista kaapeista. :D Mulle kelpaa ihan perus marketin tuotteet, cittarista tulee yleensä ostettua. Oon todennut, että kallis ei aina tarkoita hyvää (kokemusta löytyy valitettavasti…). Yleensä mun ihonhoitotuotteet on siinä 10-25 euron sisällä (yhteishinta). Mun iho on todella kuiva, joten tämä kuulostaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta!

 • Katariina

  Tuotemerkin tuotteita olen nähnyt joskus kaupassa, ne ovat tosin jääneet sinne. Kertomasi jälkeen olisin hyvin innokas ja kiinnostunut kokeilemaan :)
  Ihonhoitotuotteita tulee ostettua apteekista, sokokselta ja omalta kosmetologilta!
  Mulla on todella herkkä iho, joten olen todellakin valmis maksamaan tuotteista enemmän. Ja niin olen joutunutkin tekemään monia vuosia!
  Olen mukana kilpailussa :)

 • Fanny__

  L300 on tuttu apteekin hyllyiltä, mutten ole itse testannut.

  Mä haluaisin tämän tuotepaketin ystävälleni, jolla on aikuisiän lievä akne. Tilanne rauhoittuu kuulemma vain jollain järkyttävällä hevoskuurilla, joita hän on kyllästynyt syömään. Itse käytän luonnonkosmetiikkaa ja mietin että siitä saattaisi hänellekin olla apuja. Apteekkituotteet ovatkin varteenotettava vaihtoehto!
  Ajatukseni oli koota hänelle joku testauspaketti eri tuotteita, jos niistä olisi vaikka hänelle apuja.

 • Nimenä kyllä tuttu mutta testaamatta vielä. Pakkaus ja mainonta kyllä herättävät mielenkiintoa ja uskoa tuotteen laatuun.

 • Emsems

  Merkki on lähinnä nimenä tuttu, enkä vielä ole testannut merkkiä. Normaalisti tapaan ostaa perusihonhoitotuotteeni ihan marketeista, opiskelibudjettiin sopivilla hinnoin.

 • Make

  Merkki on tuttu, mutta en ole käyttänyt tuotteita itse. Käytän usein marketin ihonhoitotuotteita, mutta nyt vähän harmittaa että ostin taas halpaa, kun välillä käytössä ollut biotherm oli kyllä parempi. Isosta puhdistusmaitopullosta maksoin silloin 20 e, se on ylärajoilla. Jos tiedän että tuote on hyvä, voin satsata. Harmi että harvoin tiedän..

 • huldamaria

  Merkki ei ole tuttu muuten kuin etäisesti nimenä. Ihonhoitotuotteissa suosin luonnollisuutta ja olen vlamis maksamaan hieman kalliimpiakin summia ihonhoitotuotteista.

 • pöllö

  En ole koskaan kokeillut, mutta mainoksiin olen törmännyt. Olisi huippua päästä kokeilemaan. Käytän usein eco tuotteita ja ostan niitä mistä milloinkin.

 • TiiaK.

  L300 on merkkinä tuttu ainoastaan kirjoituksista ja mainoksista. Jokin naistenlehden mukana tullut näyte on myös kerran testattu. Tavallisesti omat ihonhoitotuotteet tulee ostettua isommista hypermarketeista. Laadusta olen valmis maksamaan, mutta hyväksi todettuja halpismerkkejäkin on matkaan vuosien saatossa tarttunut. Tarkkaa eurosummaa en osaa sanoa…

 • Mari

  On merkkinä tuttu, mutta en ole koskaan kokeillut. Olisi kiva testata! :) oma ihoni on myös herkkä ja punoittava. Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa, mutta nyt taitaa olla käytössä ihan Lidlin perusvoide :D Olen huono panostamaan kalliiseen kosmetiikkaan. Siksi tuo 5-8€ kuulostaa hyvältä! Parikymppiä on mulle kyllä yläraja tuotteen hinnassa. Toisaalta juuri kasvohoidossa hoitaja sanoi, että mun kannattaa jatkaa ihonhoitoa juuri samalla tavalla kuin tähän saakka, hahaha :D en kehdannut myöntää mitä käytän :D

 • Olen käyttänyt ja tykännyt tuoksuttomuudesta.

 • Mirka

  Nimenä L300 on tuttu, mutta en ole itse tuotetta kokeillut. Tavallisesti ostan aina ihonhoitotuotteet apteekista, nyt käytössä Aco. Itsellä on todella pintakuiva iho sekä myös sekaiho, aknesta kärsin nuorena kovasti. Edelleen siis on etsinnässä se täydellinen ihonhoitosarja. Olisiko se tämä?

 • Camilla

  Olen aiemmin kokeillut kyseisen merkin puhdistusvaahtoa, ja tykkäsin kyllä. Olen täysin samaa mieltä hinta-laatusuhteesta! Näin opiskelijabudjetilla elävänä en mielelläni maksa tavallisen kokoisesta perustuotteesta kymppiä enempää, ellen sitten tiedä tuotteen olevan tosi hyvä ja satu olemaan rahoissani. :D

 • Ansku

  Olen kuullut tuotteesta ja ajattelut hankkia kunnes entiset ovat käytettyjä. Ostan usein matkoilta luonnonkosmetiikkaa. Himalaya herbals tuotteet ovat erityisen ihania, ainakin mud pack. Myös natural beautyn( NBBP) aloe vera moisturising lotion oli täydellinen. Jos joku tietää tuotteen ja osaa kertoa mistä tuota löytäisiä lisää niin se olisi parhautta.

 • HM

  Merkki on tuttu. Muistaakseni minulla on ollut merkin kosteusvoide aiemmin käytössä.
  Olen ostanut ihonhoitotuotteeni sekä halpoina että tosi kalliina. Totta puhuen en ole huomannut suurta eroa. Tosin halvemmissa tuotteissa saattaa tulla ikäviä yllätyksiä joskus, kun taas kalliimmat tuotteet ovat olleet kaikki kelvollisia.

 • Ilona

  Ostan yleensä tälläiset tuotteet Emotionista tai Sokokselta. Oon vähän pihi ja hirveitä summia en kosmetiikkaan viitsi laittaa, näiden hintataso kuulostaa just sopivalle!

 • Peikonlehti

  Apteekista ostan ihon perusvoiteet. Kasvojen iho on hyvin herkkä ja taitaa olla vähän atooppinenkin. Kasvojen voiteeseen voisin laittaa noin 20 eur. Kiitos samalla kivasta ja laadukkaasta blogista!

 • mari

  Oon käyttänyt kuivan ihon pesuvaahtoa ja silmänympärysvoidetta L300-sarjasta. Kiinnostaa kovasti tuo tuoteuutuus herkälle iholle!

 • Soile P

  Olen kokeillut naistenlehden välissä ollutta näytettä ja hyvältä se vaikutti.
  Hyvä että se on Suomessa muuallakin kuin apteekeissa tämä voide myynnissä, ettei hinnassa ole sitä apteekkilisää.
  Suomessa apteekeissa myytävistä kosmeettisista voiteista esim. Louis Widmerin voiteet ovat olleet pettymyksiä ja samaa olen kuullut muiltakin. Ja ovat kalliita.
  Ostan voiteet aina marketista ja hinta on alle 10 euroa.

 • M

  Sarja on vähän tuttu. Olen kokeillut joskus ja tykkäsin kyllä, mutta jotenkin tuotteet eivät kuitenkaan ole valikoituneet ostoskoriin.. kiva olisi kokeilla uudelleen! :)

 • Elsa

  Olen nähnyt kyseisen merkin tuotteita kaupassa, mutta en ole koskaan ostanut. Minäkin olen tarkka siitä mitä kasvoille laitan, sillä iho on herkkä ja pintakuiva. Nämä tuotteet siis sopisivatkin varmasti minulle. Käytössäni on yleensä Dermosilin tai apteekin perusvoiteet, mutta esimerkiksi Lidlin kasvorasva ja herkän ihon vartalovoide ovat yllättäneet minut positiivisesti, sillä ne kosteuttavat erinomaisesti!

 • Hentsu

  L300 on tuttu lähinnä kaupan hyllyltä, yhtään tuotetta en ole tainnut koskaan kokeilla. Kuivaihoisena atoopikkona nämä kyllä herättivät kiinnostuksen. Suurimman osan ihonhoitotuotteistani tilaan nykyisin Yves Rocherilta, mielestäni YR:n hinta-laatusuhde on ihan ässä. Toki olen avoin hyville markettituotteillekin :).

 • Toukokuun kulttuurituottaja

  Ah, ihana arvonta, kiitos tästä :)

  Merkki on sen verran tuttu, että kasvo- ja silmänympärysvoidetta olen kokeillut! Tykkäsin! L300 kiinnostaa muutenkin kovin, apteekkilaatua marketista on huippuyhdistelmä, jonka soisi leviävän muidenkin tuotemerkkien keskuuteen.

  Tähän arvontaan innoistuin lisäksi osallistumaan myös siksi, että erityisherkkänä ja vuoroin normaali- ja vuoroin kuivaihoisena vaadin tuotteiltani paljon kosteutta ja hankinnalta helppoutta sekä lähes loistavaa hinta-laatu-suhdetta. En hurahda ”luksusbrändeihin”. En ole allerginen, mutta en siedä esim. joitakin materiaaleja, tuoksuja, lappuja, saumoja tms. ihollani (en vain pysty keskittymään mihinkään, alkaa kutittaa ja päätä särkeä jne. ja luulin ihan viime vuosiin asti ”vain kuvitelleeni ja ylireagoivani turhia”) ja varsinkin nyt kun iho on kuiva talven jäljiltä ja muutto- & valmistumisstressin vuoksi, on erityisen kiva kokeilla onnea tässä kisassa.

  Mukana tiiviisti siis :)

 • Miima

  L300 on tuttu merkki, mutten ole ikinä testannut. Ostan yleensä ihonhoitotuotteeni joko apteekista, tai allergia- ja astmaliiton logolla varustetuilla tuotteilla, sillä allergiani sitä vaatii.

 • Leena

  L300 on merkkinä tuttu. Sen tuotteista olen testannut puhdistusemulsiota/maitoa, josta jäi neutraali mielikuva, ja kasvovettä, josta pidin kovasti. Olisi kiva päästä testaamaan tätä tuotelinjaa, koska ihoni on melko pintakuiva. Opiskelijana ei ole varaa kovin hintaviin kosmetiikkatuotteisiin, mutta olen suosinut halvempia apteekkikosmetiikkamerkkejä. Tämänkin vuoksi L300 on itseäni kiinnostava merkki. Olen valmis maksamaan 10-20 euroa ihonhoidon perustuotteesta.

 • Jane

  Ostan ihonhoitotuotteeni marketeista ja hinnat liikkuvat noin 7-12 eurossa. Tutustuin L300 vahingossa kun vakkaripuhdistuvaahto oli tilapäisesti loppunut kaupasta. Jouduin etsimään uuden merkin ja päädyin L300 edullisuuden vuoksi ja on osottautunut oikeen toimivaksi. Aikomuksena on kokeilla muitakin L300 tuotteita kunhan edelliset purkit ja purnukat tyhjenee!

 • Jenni P.

  Olen kuullut L300 tuotemerkistä, mutta en ole vielä tullut testanneeksi tuotteita. Edullinen hinta kyllä houkuttelee testaamaan. Yleensä ostan luottotuotteita apteekista, vaikkakin hinta hieman korkeampi.

 • ~Anna

  L300 on merkkinä minulle tuttu, olen käyttänyt sarjan putsareita ja tykännyt. Ostan ihonhoitotuotteita enimmäkseen marketista ja välillä kosmetiikkaliikkeistä sitten sitä selektiivisempää, ihan ihon tarpeiden mukaan. Minulla on ihossa pintakuivuutta sekä aknea, ja näin reilu kolmekymppisenä alkaa myös ihon ikääntyminen vähitellen näkyä, joten olen todellakin valmis satsaamaan ihon hyvinvointiin. Talvikaudella kuivuus aina korostuu, ja toisaalta kevään ja kesän aurinko tuo omat haasteensa. Tärkeintä on, että iho voi hyvin.

 • Ripi

  L300 on nimeltä tuttu, mutten ole tullut testanneeksi. Kiva olisi kokeilla. Ihonhoitotuotteet ostan milloin mistäkin hintahaarukalla 10-20 e.

 • Anskunen

  L300 ei ole entuudestaan tuttu.Kosmetiikan ostan yleensä isoimmista kauneusmyymälöistä,mutta olen siirtymässä apteekkikosmetiikkaan rutikuivan ihon ja herkkyyden takia:/ Olisi mielenkiintoista tutustua sarjaan!:) ja jokatapauksessa kiitos sarjan esittelystä!!

 • Helssunen

  L300 on tuttu mutta en ole itse koskaan käyttänyt. Yleensä ostan perusvoiteita apteekista kuten Humektan tai Aqualan kun iho on kuiva etenkin talvisin.

 • Laura

  Muistan nähneeni L300-tuotteita kaupassa, mutta en tiennytkään, että ne ovat ruotsalaista apteekkikosmetiikkaa! Jostain syystä olen aina ohittanut tämän tuotemerkin. Ostan ihonhoitotuotteita milloin mistäkin, usein apteekista, mutta myös esim. Kicksistä tai Sokokselta. Sopiva hinta ihonhoitotuotteille on minusta noin 20-30 euroa, mutta toisaalta olen valmis käyttämään enemmänkin rahaa (vähän aikaa sitten ostin Kypriksen aurinkovoiteen, hinnaltaan 80 euroa, jaiks!).

 • Inka

  L300 kosteusvoidetta on tullut testattua kauan sitten, mutta silloin se ei jostain syystä jäänyt osaksi kasvojenhoitorutiinia. Useimmiten ostan ihonhoitotuotteet perusmarketista, vaikka olenkin yrittänyt pikkuhiljaa siirtyä luonnonkosmetiikan pariin. Onneksi niitäkin alkaa jo löytymään markettien hyllyiltä.

 • Tepsaa

  Käytän yleensä lumenen tai iherbistä tilaamiani ihonhoitotuotteita. Tosin nyt kokeilussa vichyn slow age voide joka on näin viileällä säällä vähän liian kevyt kuivahkolle iholleni. L300 olen kokeillut antiage silmänympärysvoidetta. Se ei sopinut minulle lainkaan, vaan iho alkoi kuoriutua ja kirvellä. Voisin kuitenkin antaa l300.lle uuden mahdollisuuden.

 • Maarit

  En ole kyseistä sarjaa kokeillut. Lähinnä kiinnostaisi tietää, on voiteissa uv-suoja? Laatu/hintasuhde on varmaan hyvä.

 • Santtu64

  kyseistä sarjaa en ole kokeillut mutta perusmarkettituotteet kyllä kelpaavat, esim. Lidl Cien sarja hinta-laatusuhteeltaan huippu, samoin tykkään ainakin Citymarkettien luomuhyllyissä tonkia, vaikkapa luomusarja Lavera ja Urtekram ihanan kukkaroystävällisiä, hinnat 3-10e noin:)

 • Mirka

  Tuttu merkki, mutta en ole koskaan kokeillut. Itselläkin tuo pod, joten nyt ehkä vähän innostuin sinun suosituksesta jopa kokeilemaan tuota. Edullisuudesta plussaa

 • Tuttu sarja minulle. Olen erittäin ihastunut päivävoiteeseen (En nyt jaksa kipaista yläkertaan, mutta tummempi violetti pumppupullo) joka on auttanut käsittämättömän hyvin melasmaan taipuvaisen ihoni kanssa, ja hintaa tuollakin ihmevoiteella vain noin 15€, vieläpä hyvin riittoisaa

 • Inka-Harriet

  Olen käyttänyt L300 tuotteita jokunen aika sitten, talvella koin että pintakuivaihoni jäi kiristäväksi, joten tämä sarjauutuus voisi olla toimiva!

 • Sonja

  L300 merkkiä en ole kokeillut. Viimeiset kolme vuotta olen ostanut kosteusvoiteet apteekista ja suurimman osan muistakin ihonhoitotuotteista. Lumenen tuotteita kuitenkin on näiden apteekkituotteiden kanssa käytössä mm.hyaloronitiiviste ja pikakasvohoito. Noin 20e saisi maksaa tuote.

 • Anna

  L300 on nimenä tuttu mutta ei oo tullu kokeiltua. Markettituotteilla on menty, ei ne aina huonoi oo, musta joskus Ostolakossa-Virve suositteli Cienin yövoidetta… :)

 • Julia

  L300 on tuttu nimeltään mutta en ole ikinä kokeillut. Yleensä ostan ihonhoitotuotteet perusmarketeista, lidlin tuotteet ovat oikeastaan parhaita hinta-laatusuhteltaan. :D

 • Ennu

  L300 ei ole tuttu, mutta ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Perusihonhoitotuotteista en haluaisi maksaa kovinkaan paljoa, koska ne ovat nimenomaan osa arkea. Luksus- ja hemmottelutuotteet ovat sitten asia erikseen :)

 • Hanna

  Itse käytän kyseiseltä merkiltä sitä vaaleanpunaista yövoidetta, päivävoidetta, puhdistusmaitoa, micellar wateria, käsirasvaa ja vartalovoidetta, eli lähes koko ihonhoitoni teen tämän merkin tuotteilla. Olen miettinyt tämän uuden sarjan testaamista, sillä ihoni on herkkä, mutta edelliset purkit tarvitsee ensin käyttää loppuun… Ostan ihonhoitotuotteet Sokokselta useimmiten ja L300 on hinnaltaan sopiva opiskelijan kukkarolle. Oikeastaan en kalliimpaa kaipaakaan, kun olen merkin laatuun ollut niin tyytyväinen.

 • Irene Vila

  Nimenä on tuttu, mutten ole kokeillut. Yleensä ostan varsinkin kasvojen hoitotuotteet aina apteekista sillä ihoni on herkkä. Olen opiskelija joten kovin paljon rahaa en pysty tuotteisiin käyttämään. Tällä hetkellä maksaisin kasvovoiteesta max 20 euroa.

 • Carita

  En ole tuosta sarjasta kuullutkaan, mutta toisaalta en ole vähään aikaan etsinyt mitään uutta ja käytän aina vaan noita samoja tuotteita. Eli apteekista ostan Avenea ja Favoraa. T-alueeni on rasvainen ja couperosaa on poskissa.

 • Anu Hujanen

  L300 on minulle jokseenkin tuttu, olen aiemmin testannut sarjan kuivalle iholle suunnattuja tuotteita. Nykyisin pyrin ostamaan ihonhoitotuotteeni luonnonkosmetiikan puolelta, mutta tarkkana saa niidenkin kanssa olla, ettei pintakuiva ja herkkä ihoni reagoi epäsuotuisasti. Vuosien mittaan olen oppinut (raaskinut alkaa) satsaamaan myös ihonhoidon perustuotteisiin. Uudet tutkitut tuotesarjat kiinnostavat aina.

 • Maijai

  Aikalailla perus markettituotteita. Kaipaisin kyllä vaihtelua, mutta kalliimpiin tuotteisiin ei ole ollut nyt varaa. Näitä oisikin kiva päästä kokeilemaan!

 • Kahvikuppi

  En ole koskaan kokeillut L300-tuotteita, mutta nimenä merkki on tuttu.
  Aiemmin olen käyttänyt perus marketin kosmetiikkamerkkejä, mutta tänä talvena siirryin käyttämään kasvojen puhdistukseen ja kosteusvoiteena ihan apteekin perusrasvoja (Aqualan ja Aqualan L), kun tuntui että iho oli ärtynyt ja tosi kuiva. Tykkäsin kyllä perusvoiteista, tuntui että ne kosteuttivat sopivasti kuivaa ihoani, mutta olisin näin kesän kynnyksellä valmis siirtymään ehkä kevyempiin tuotteisiin. Tällainen herkän ihon kosmetiikka kuulostaisikin kokeilemisen arvoiselta.

 • Maire

  Olen jo jonkin aikaa käyttänyt L300-kuivan ihon puhdistusvaahtoa ja se on kyllä ollut ihan ok. Epäpuhtaudet ovat pääasiassa pysyneet poissa, samoin suupielien ihottumat. Olisikin kiva kokeilla myös erittäin herkälle iholle tarkoitettua tuotesarjaa, millaisia tuloksia sillä vielä saisikaan. käytän markettikosmetiikkaa enkä tosiaan halua käyttää tällaisiin tuotteisiin paljoa rahaa… Erikoistuotteisiin, esim. seerumeihin tai naamioihin olen valmis sijoittamaan tarvittaessa enemmän.

 • Riitta

  Halusin Turkin reissulle mahdollisimman kosteuttavan vartalovoiteen ja valitsin L300 body lotionin very dry skin. Täysin tuoksuton ja kosteuttaa erittäin hyvin eikä tahmaa.

Related posts