20/04/17

Just nyt

6 108 just-nyt

Monesti tuntuu, että postausta tehdessään pitäisi olla jokin timanttisen kirkas visio siitä, mitä aikoo kirjoittaa. Silti varsin usein ne kaikkein parhaat jutut syntyvät minulta spontaanisti hetkessä. Aika moni ajatus terävöityy valmiiksi vasta kirjoittaessa ja olen niitä ihmisiä, jotka puristavat itsestään irti parhaat lopputulokset yleensä pienen paineen alla. Minusta ei ole mestariluokan suunnittelijaksi tai etukäteisvalmistelijaksi, tai no, olen kyllä hyvä tekemään suunnitelmia, mutta niiden toteutus on usein sitten jotain ihan muuta…

On välillä ihan hurjan vaikea ennustaa, millaisesta postauksesta tulee yleisön suosikki. Joskus jonkun jutun eteen näkee ihan valtavasti vaivaa ja se ei saa ihmisissä aikaan minkäänlaisia reaktioita. Joskus taas huitaisee nopeasti kasaan jotakin ja lukijat tykkäävät valtavasti. Olen kuitenkin huomannut, että hämmentävän usein ihmiset tuntuvat pitävän sellaisista sekalaisista ajatuskokoelmista, joissa ei välttämättä ole oikein päätä eikä häntää, ihan tavallisista kuulumisten kertoilusta ja kirjavista vinkkikoosteista. Sitä varmaan bloggaajana itse miettii juttujen sisältöjä aivan liikaa, kun voisi vain höpötellä menemään.

Tämän pohjustuksen saattelemana tänään luvassa on nimenomaan sellainen pienenpieni kokoelma kaikkea sekalaista, olkaapa hyvät!

♥ Pahoitteluni kaikesta tästä muuttojauhamisesta, mutta päähän ei mahdu tällä hetkellä juuri muuta. Tajusin vasta tässä tätä muuttoa tehdessäni, että ehkä stressaan asiaa niin paljon siksi, että edellisestä muutosta on ehtinyt vierähtää minulle ihan poikkeuksellisen pitkä aika. Jotenkin kaikki se muuttoon liittyvä käytännön säätäminen ei ole niin tuoreessa muistissa kuin muutama vuosi sitten. Kun ryhdyin laskeskelemaan, niin viimeisten vuosien aikana en ehtinyt koskaan asua paria vuotta pidempään yhdessä asunnossa. Nyt tässä nykyisessä on vierähtänyt jo yli neljä ja sen mukaisesti on myös kertynyt tavaraa nurkkiin. Olen vitsaillut kavereille, että omaisuutta on nelihenkisen keskivertoperheen verran. No ei nyt ehkä sentään, mutta liikaa silti. Ja yritän kaivella muistini syövereitä, että mitä kaikkea sitä pitikään nyt hoitaa… Muuttoilmoitus? Check. Sähkösopimus? Check. Nettiyhteys? Check. Tuleeko vielä jotain muuta mieleen? Hjälp! :D

♥ Innostuin taannoisen tv-sarja-postauksen innoittamana katsomaan The Affair -sarjaa, jota olen kuullut monen kehuvan. Apua, miten koukuttava se onkaan! Illat ovat venyneet pikkutunneille, kun en malta millään lopettaa katsomista, kunnes jo nuokun läppärini ääressä. Ei ehkä kepeintä katsottavaa juuri ennen nukkumaanmenoa, mutta kun ei malta olla katsomattakaan…

♥ Ostin eilen heräteostoksena kirjakaupasta Henriikka Rönkkösen Mielikuvituspoikaystävä-kirjan, enkä muista milloin olisin tuntenut vastaavaa poltetta päästä ahmimaan kirja samantien alusta loppuun. IHANA TUNNE!

♥ En ole erityisemmin koskaan välittänyt Anna Puusta. Laulajana hänessä ei ole moitteen sijaa, mutta jotenkin hänen musiikkinsa ei vain ole millään tavalla sen kummemmin kiinnostanut minua. Kunnes altistuin neitokaisen uudelle tuotannolle Pariisin reissullamme Vesan luukuttaessa antaumuksella päivästä toiseen ”Tarviin vielä yhden yön aikaa” -kappaletta. Hitto vie, miten ihana biisi! Kuuntelen tosi vähän suomenkielistä musiikkia, mutta tämän biisin tarttuva ja tanssittava melodia sekä 80-luvun Madonnasta muistuttava fiilis ihastutti. Aivan huippu!


Tags: ,

Categorised in: Elämä, Musiikki

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • el

  Mulla on niin sama fiilis tosta Anna Puun biisistä! Aikaisempi tuotanto ei ole iskenyt, mutta nyt tää on päässyt soittolistalle ja aina kun sen kuulee rupee tanssittamaan ja hymy nousee korviin :)

 • Julia

  Pakko kommentoida, että arvostan blogissasi juuri sitä suunnitelmallisuutta ja taustatyötä, joka monista postauksistasi huokuu. Satunnaiset randomimmat kuulumiset ovat ihan kivoja, mutta jos jonkin blogin sisältö tuntuu koostuvan vain sellaisista ”millainen päivä minulla oli tänään” -jutuista, lakkaan todella nopeasti lukemasta. Eli keep up the good work! Netti on pullollaan ihmisiä, joilla ei ole taitoa kirjoittaa, mutta jotka silti bloggaavat. Olet helmi siinä joukossa! <3

 • Anne

  Kirjoita ihmeessä muuttojuttuja, jos siihen liittyvät asiat ovat mielessä! Itse en ole muuttanut elämäni aikana kuin kaksi kertaa, ja nykyisessä asunnossanikin olin asunut jo lähemmäs kymmenen vuotta. Omalla kohdallani jo pelkkä ajatus muutosta tuottaa melkein ahdistusta ja stressiä, mutta luen silti mielelläni muiden muuttojuttuja ja kaikki aiheeseen liittyvät vinkitkin ovat tervetulleita (joskus kuitenkin varmaan taas omalla kohdalla edessä, vaikka en sitä kovin innolla odotakaan).

  Kiitos muutenkin mukavan monipuolisesta blogista!

 • Mielikuvituspoikaystävä on ihana! Ostin sen itselleni joululahjaksi viime jouluna. Aloitin lukemisen aattoiltana ja luin loppuun joulupäivän aamuna – tulee myös aika varmasti luettua uudestaankin.

  Muuttojuttuja eetteriin vaan. Vaikkei muuttaminen tällä hetkellä ole itselleni ajankohtainen, niin sisustusvinkkejä voi aina nappailla mukaan asuntojutuista – varsinkin, kun oon aina tykkäilly sun sisustustyylistä. :)

 • Anskuli

  Blogistasi huokuu ammattimaisuus ja sisältö on laadukasta. Hyvin kirjoitettua tekstiä. Pysy samalla linjalla. Niin ja The Affair on huippu. Viimeinen kausi aika karmiva, hui.

 • jansku

  Blogimaailma on muuttunut niin mainoskeskeiseksi ja valtaosa teksteistä on väkisin väännettyjä.

  Tällaiset ”aidommat” kirjoitukset ovat niitä alkuperäisempiä ja kiinnostavat paljon enemmän,kuin pelkkä mainonta.

Related posts