11/04/17

Inspiraatiota keväiseen duunityyliin (+ kisa)

81 118

Kaupallinen yhteistyö: Asennemedia & Kekäle

Minulta toivotaan usein asujuttuja ja tyyli-inspiraatiota ihan perusvaatteille: miten yhdistellä omia tavallisia vaatteita kiinnostavasti? Miten pukeutua töihin? Millaisin yksinkertaisin niksein tehdä omasta tyylistä mielenkiintoisempi?

Suurin osa teistä lukijoista tuntuu olevan kiinnostunut kaikkein eniten ihan arkisista asuista, jotka kuka tahansa voisi vetää ylleen. Ja se on hyvä, sillä minä luotan yleensä tyylissäni hyvin yksinkertaisiin jippoihin. Toki muodista innostuneena sitä joskus haluaa kokeilla jotain erikoisempaakin, mutta perustyylini on kuitenkin aika maanläheinen ja skandinaavisen pelkistetty, pienellä ranskalaishenkisen naisellisella twistillä ja satunnaisilla trendikokeiluilla.

Muodin parissa työskentelevänä yrittäjänä minun ei oikeastaan kamalan usein tarvitse ajatella työelämän pukukoodeja ja -sääntöjä, sillä en joudu noudattamaan minkään tietyn firman ohjeistuksia ja ala antaa muutenkin aika paljon vapauksia pukeutumisen suhteen (niissäkin tilaisuuksissa, joissa varsinainen pukukoodi on ilmaistu). Niinpä päätin hyödyntää mahdollisuuden ja loihtia oikein tällaisen klassisen tyylikkään duunityylin inspiraatioksi teille, kun vaateketju Kekäle haastoi minut yhteistyön myötä stailaamaan lookin oman valikoimansa tuotteilla.

Kekäle on kuvannut omaa pukeutumisfilosofiaansa niin, että se haluaa panostaa tyyliin ja laatuun, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Valitsin itse tähän stailaamaani tyyliin nimenomaan klassisia, monikäyttöisiä vaatteita, joita on helppo yhdistellä keskenään sekä laadukkaita materiaaleja.

Näillä tämän tyylin  eväillä ja niitä muokkaamalla olisi aika helppoa pukeutua monenlaiseenkin tilanteeseen. Hugo Bossin klassiset mustat housut ovat yhtäaikaisesti skarpit ja mukavat päällä ja Tiger of Swedenin musta kietaisuneuletakki on kivaa vaihtelua kauluspaidoille ja bleisereille. Neuletakin ilmettä voi helposti muuttaa tarpeen mukaan kietomalla sen peittävämmin tai avoimemmin vyötäisiltä, jolloin myös pääntie on avarampi tai hillitympi – työelämässä kannattaa toki suosia hillitympää tyyliä.

Tommy Hilfigerin harmaa klassinen villakangastakki puolestaan on aivan omiaan juuri tällaisille kevätkeleille, kun lämpötilat huitelevat nollakelistä +10 asteen tuntumaan, sillä takissa ei ole lainkaan vuorta. Olalle nappasin vielä kätevän kokoisen Calvin Kleinin pikkulaukun, johon mahtuvat näppärästi kaikki tarvittavat lompakosta kännykään ja huulipunaan. Olisi hauskaa kuulla, mitä tykkäätte kokonaisuudesta!

En tiedä kuinka monille teistä Kekäle on nimenä tuttu, mutta kyseessä on siis suomalainen vaateketju ja perheyritys, jolla on useita myymälöitä ympäri Suomen sekä nykyään myös verkkokauppa. Helsingissä tai ihan tässä pääkaupunkiseudun kupeessa ketju ei välttämättä ole tuttu, mutta 7 kivijalkamyymälää kattava perinteikäs tavarataloketju täyttää ensi syksynä 60 vuotta ja toimii nykyään jo kolmannessa polvessa. Brändivalikoimassa on monenlaisia kotimaisia ja ulkomaisia merkkejä kuten Sand, Calvin Klein, Balmuir, Ril’s, Hugo Boss, Tiger of Sweden, J. Lindeberg, Tommy Hilfiger, Gant, Ted Baker, Weekend Max Mara ja Marc’o Polo sekä monia muita.

On todellinen ilo nähdä tällaisia suomalaisia menestystarinoita kansainvälisten vaateketjujen keskellä, sillä markkinatilanne ei todellakaan ole kotimaisille yrittäjille helppo. Selvästi Kekäleen toimintafilosofia toimii: pukeutumisen iloa ja osaavaa palvelua. Ja se on kyllä totta, tänä päivänä nimenomaan palvelu on se asia, millä omassa tekemisessä voi vaatekaupan alalla erottua myönteisesti.

Yhteistyön tiimoilta saan jakaa teidän lukijoiden kesken yhden 100 euron lahjakortin Kekäleelle, joten jos vaatekaapissa olisi kevääksi jotain tarvetta uudelle, niin kannattaa nyt olla tarkkana. :) Lahjakortin voi käyttää oman valintansa mukaan joko kivijalkamyymälässä tai verkkokaupassa.

Kekäleelle on tärkeää kehittää omaa toimintaansa ja etenkin verkkokauppaa asiakkaita paremmin palveleviksi, joten pyydän kilpailua varten teidä kurkkaamaan verkkokaupan valikoimaa sekä toimivuutta ja antamaan siitä kommentteja sekä palautetta tämän postauksen kommenteissa. Mikä toimii ja mitä voisi vielä kehittää? Nyt on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa. :) Ja tietenkin olisi myös hauska tietää, mitä tykkäsitte tästä luomastani tyylistä sekä mitä itse tuolla 100 euron lahjakortilla ostaisitte, jos voitto osuisi kohdalle. Jätä vastauksesi ma 17.4.2017 mennessä ja muista liittää mukaan toimiva sähköpostiosoite.

Lisäksi saan antaa teille käyttöön alennuskoodin, jolla saa -15% yhdestä vapaavalintaisesta tuotteesta verkkokaupassa tai Kekäleen kivijalkamyymälässä (mainitse koodi kassalla oston yhteydessä). Alekoodi on PUPULANDIA ja se on voimassa 23.4.2017 asti. Kannattaa muuten tilauksen yhteydessä myös liittyä maksuttomaan Charmi-kanta-asiakasohjelmaan, sillä sen avulla voi parhaimmillaan saada jopa 10 % alennuksen kaikista ostoksista.

Takki // coat Tommy Hilfiger (Kekäle)*

Neuletakki // cardigan Tiger of Sweden (Kekäle)*

Housut // pants Hugo Boss (Kekäle)*

Laukku // bag Calvin Klein (Kekäle)*

Kengät // shoes Filippa K

Aurinkolasit // sunglasses A+more

* kuvauslainassa / borrowed for the shoot

 

Photos: Vesa Silver

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti

81 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • svii

  Brändit on houkuttelevia ja verkkokaupan etusivu selkeä, mutta minulle ei avautunut yläreunan linkit (brändit, naisen miehet jne..)muuten kuin avaamalla ne uudessa välilehdessä! Ehkä omassa selaimessani, Chromessa, on vikaa.. Panostaisin satasen lahjakortin varmasti uuteen kevättakkiin :)

 • Camilla

  Varsinkin verkkokaupan etusivu on ulkoasultaan kiva. Osassa vaatteista olikin esittelykuvana mallikuva, mutta suuressa osassa oli pelkkä vaate. Omasta mielestäni vaatteen malli ja materiaali on helpompi hahmottaa, kun näkee sen heti jonkun päällä.

  Tykkään luomastasi tyylistä! Näin kevättä kohti mentäessä alkaa tosin kaipaamaan vähän väriä, mutta ei sitä kyllä joka päivä jaksakaan kirmata sateenkaaren väreissä.

  Lahjakortilla ostaisin varmaan juurikin toimistovaatetta. Kesällä nimittäin aloitan ensimmäisen toimistotyöni muualla kuin kotitoimistossa.

 • Karkkinen

  Paljon kivoja tuotteita ja brändejä, mutta verkkokaupan käyttäjäystävällisyydessä ja toimivuudessa on edelleen toivomisen varaa.

  Esimerkiksi filtteröinti koon mukaan ei toiminut (Mekot, etsin kokoa 36 ja antoi vain yhdenvalmistajan tuotteet). Lisäksi mielestäni kaupan näkymä on jotenkin sekava, osa toiminnoista ei löydy helposti (kuten filtteröinti hinnan mukaan tms.) Olisi lisäksi ehkä parempi jotenkin erotella eri osiot (oikea- ja vasen palkki, suositus yms.).

  Panostaisin lahjakortin johonkin kauniiseen mekkoon.

 • Monika

  Tutkailin nettisivuja kännykällä, ja toimivat poikkeuksellisen hyvin verrannuna moniin muihin kännykällä selailtaviin verkkokauppoihin! Joillakin nettisivuilla on ärsyttävästi ”Kysy” -chattilinkki isona palkkina sivun alareunassa, muttä Kekäleen sivuilla se oli mukavan kompaktisti oikeassa alareunassa.
  Kaikista vaatteista ei ollut saatavissa kuvaa mallin päällä. Se vaikuttaisi ostopäätökseen ainakin itselläni, sillä pelkästä vaatteen kuvasta on vaikea mallailla miltä se näyttäisi ihmisen päällä. Pienenä juttuna mainitsen Kekäleen logosta, ensisilmäyksellä minulla tulisi logosta mieleen ehkä rautakauppa tms. ellen tietäisi nimen todellista yhteyttä.
  Lahjakortilla itselleni pitkään haaveilemani pikkumustan, etsisin mukavan rennon ja monikäyttöisen mallin kuten Tiger of Swedenin lyhyt jerseynekko, 3/4 Nida :)

 • Janni

  Kekäleen arvot kuulostavat kyllä hyvältä! Tuota verkkosivujen värimaailmaa ja fontteja ym miettisin vielä. Etusivu oli tosi kiva mutta tuo itse tuotteiden seilailusivu ei kauheasti inspiroi. Etenkin tuolla alennus-sivulla olevat – 50% pallerot ovat aika kökön näköiset. Kuvat ovat myös melko pieniä.

  Kyllä tuolla näytti kivan näköisiä tuotteita olevan. Ei taida se satanen kyllä riittää kuin alkuun :D

 • Johanna

  Vrkkokauppa toimi mulla ihan moitteettomasti ja oli mielestäni kivan simppeli ja helppo selailla. Tosin en aivan tykkää tuosta ulkoasusta, fonteista ja väreistä tulee jotenkin Prismat ja vastaavat mieleen.

  Tykästyin tosi paljon tuohon kietaisuneuleeseen! Lahjakortin hyödyntäisin juuri johonkin duunivaatteeseen. Ainainen ongelma löytää töihin fiksuja vaatteita, jotka ei ole kamalan tylsiä.

 • love your sunglasses, Ha en underbar Tisdag, hälsningar från Schweiz //Sofia (…http://sofiacm.com, min blogg för wellness och inredning)

 • Mari

  Selkeät ja helppokäyttöiset sivut ja kivasti toimivat ainakin kännykällä. Hieman vaihteleva käytäntö näytti olevan tuotekuvauksissa ja puuttuipa se joistain tuotteista kokonaan. Mallin päällä vaatteen hahmottaisi paremmin, myös selkäpuolelta, kuin pelkästä vaatekuvasta. Ja sen verran sanoisin valikoimasta, että mielelläni näkisin suomalaisen vaateketjun valikoimissa enemmän kotimaisia vaatteita :) Kevättakkia olisin vailla ja kyllä Kekäleestä mieleinen varmasti löytyisi.

  Kaunis ja ajaton on työtyyli, hillitty, monikäyttöinen, ja helposti yhdisteltävissä. Itse tykkäisin juuri tuollaisesta, jos vain runko antaisi myöten :D

 • sirpar

  Kivan asun olet taas kerran stailannut :) Verkkosivut toimivat omalla koneellani oikein hyvin, mutta oisin toivonut, että vaatteiden kuvat olisivat olleet hieman isommat, niin selailu olisi mukavempaa.

 • Mimu

  Oikein kivan oloinen verkkokauppa. Tykkäsin varsinkin blogista ja siitä että sivuilla oli pukukoodi ohjeet.

  Tuo asu on todella kaunis. Kietaisuneuleen voisin ottaa itsellekin!

 • Sivusto näytti toimivan hyvin ja oli mukavan selkeä ja yksinkertainen käyttää, mutta ulkoasu oli kyllä aika kökkö. Sitä voisi raikastaa ja viedä vähän elegantinpaan suuntaan.
  Minulla on suunnitelmissa työpaikan vaihto isompaan firmaan, joten tarvitsisin ihan uuden työvaatevaraston, jonka hankintaan 100€:n lahjakortti olisi ihan mahtava apu!

 • Tua

  Ihana asu! Kekäleen verkkokauppa vaikutti aika toimivalta, tosin tuotteiden filtteröinti koon mukaan ei toiminut. Lahjakortin käyttäisin työpukeutumisen päivitykseen.

 • Anna V

  Kaunis ja tyylikäs asu! Nettikauppa näyttintoimivan mun iphonella hyvin. Tykkään, kun esim kaikki takit löytyi helposti valitsemalla, ja tuotteet saa järjestettyä oman mielen mukaan monella eri tavalla. Kevättakki juurikin olisi hakusessa…

 • Heidi

  Ihan siistit verkkosivut omaan silmääni. Itse tykkään kuitenkin aina filtteröidä valikoimaa materiaalin, värin ym. mukaan ja niitä en oikein osannut tuolla käyttää. Lisäksi stailaus/fiiliskuvat tuotteista mallin päällä olisivat plussaa.

  Ihastuin tuohon Hilfigerin takkiin! Sen voisin ehkä kotiuttaa varsinkin jos vielä arpaonni suosisi.

 • Anna

  Toimi hyvin mobiilissa,siitä isosti pisteitä! Muutenkin selkeät sivut :)

 • Ilona

  Puhelimella selatessa verkkokauppa toimii moitteettomasti, en keksinyt mitään valittamisen aihetta! :) jos voittaisin niin ottaisin tämän takin
  http://www.kekale.fi/naiset/suosittelemme.html#sId=7&pId=249713

 • millaaa

  Tosi kiva tyyli, yksinkertainen ja käytännöllinen mutta silti kaunis! Selailin Kekäleen verkkokauppaa vain puhelimen näytöltä, mutta ainakin mobiiliversio tuntui toimivalta ja pidin erityisesti siitä että valikot saa auki niin että itsensä voi klikata kiinnosvaan osastoon suoraan ilman että tarvitsi kulkea esimerkiksi villatakkisivulle ensin naistenvaatteiden ja sitten vielä yläosien kautta. Usein tällainen ei puhelimella selaillessa oikein onnistu ja jokaisen linkin latailuun kuluu jo kuvien takia (niitä verkkokaupoissa luonnollisesti on yleensä paljon) niin tuhottomasti aikaa että tekee mieli vain luovuttaa. Sivuston ulkoasua voisi ehkä parantaa vielä, jotenkin keventää, sillä nyt sen näyttää ikään kuin hieman raskaalta. Värienkin säätäminen voisi auttaa; jos yleisilme olisi murretumpi eikä niin voimakaskontrastinen, myös tuotteet tulisivat paremmin esille muun materiaalin joukosta. Vielä en tiedä, mihin lahjakorttini sijoittaisin jos voitto osuisi kohdalle, mutta kaupan sivuja katseltuani voin sanoa että eipä se käyttämättä jäisi!

 • Ellen

  Ihanan klassinen tyyli rennolla otteella. Kekäleellä on kauniita vaatteita. Harmi ettei kivijalkamyymälää ole stadissa. Mukana arvonnassa! Mukavaa kevättä!

 • Larianna

  Testasin sivuja mobiilissa ja hyvin toimivat. Oli helppo siirtyä tuotteesta toiseen ja erityisesti plussaa tuotteen aukeamista listauksen yhteyteen.

  Hyvännäköinen asukokonaisuus! Itse kaipaisin kokonaisuuteen kuitenkin vähemmän mustaa. Sama kokonaisuus, mutta esim. tummansinisenä istuisi itselle paremmin :).

  Lahjakortilla ostaisin todennäköisesti vastaavanlaiset tyylikkäät toimistohousut.

 • Ehu

  Hei Jenni! Oletko muuten ajatellut että päivittäisit bannerikuvaasi? Hassua että se häiritsee minua niin hirveästi, mutta kun se on niin talvinen ja kesä kuplii jo mielessä.

 • Ella

  Aivan upea asu! Voisin itsellekin hankkia minkä vain noista vaatteista, varmaan ensimmäisenä tuon ihanan villatakin.

  Nettisivu vaikuttaa toimivalta ja selkeältä. Vaatteet on esillä nätisti ja helposti lähestyttävällä tavalla, esittelykuvat on oikein hyviä. Nettisivun värimaailmasta tulee toisaalta mieleen marketit, joka ei ole ehkä aivan se assosiaatio jota Kekäle ”hienompana” tavaratalona hakee.

 • Sofia S.

  Toimii mobiililla näppärästi, ehkä tosiaan värimaailmaa voisi uusia modernimmaksi.

  Lahjakortin käyttäisin erityisesti siistin työtyylin päivittämiseen, esim kietaisupaita oli upea!

 • Nipnaps

  Tampereella asuessa kävin aina Kekäleellä kun sieltä pystyi tekemään hyviä löytöjä. Nettisivut on tosi kivat, ei ehkä kuitenkaan vielä mobiiliin sopivat kaikin puolin..
  Lahjakortin laittaisin varmaan niihin klassisiin suoriin mustiin housuihin, ne kun vielä on haussa!

 • Essi

  Moikka! Liike tosiaan ei ollut entuudestaan tuttu, mutta tähän oli kiva tutustua. Ainakin sen myymät brändit ovat todella houkuttelevia :)

  Kuten täällä on jo useampi todennut, verkkosivujen käyttäjäystävällisyys vaatii jonkin verran hiomista. Itse kaipaisin HUOMATTAVASTI isompia kuvia tuotteista (niin itse tuotteen omalla sivulla sitä klikatessa, kuin valikossakin) sillä en osaisi kuvitellakaan ostavani monen sadan euron vaatekappaletta vain yksittäisen pienen kuvan perusteella. Myös tuotetiedot ovat vajaavaiset, ts. niitä ei ole… Materiaali? Mitat? On kurjaa jos kiinnostuu tuotteesta, ja joutuu aina googlaamalla etsimään siitä lisätietoa muilta sivuilta.

  Sivuston linkit eivät jostain syystä avaudu helposti, ja ainakin koneella sivusto näyttää jotenkin ”vanhanaikaiselta” ja vähän tunkkaiselta. Verkkokaupan etusivusta sen sijaan pidin kovasti, siinä brändikuvat on raikkaita ja tuo todella laadukkaan ja kiinnostusta herättävän kuvan liikeestä. Tsemppiä tämän ketjun kaikille koodarivelhoille ja kehittäjille! Uskon, että pienellä hiomisella siitä saisi todella houkuttelevan! :)

 • Saskia

  Hienoa, että edustatte laatua!

 • Sirkku

  Olen vuosia suorastaan vuosikymmeniä ollut Kekäleen kanta-asiakas mutta vasta nyt kävin verkkokaupan sivuilla. Pidin kyllä näkemästäni, selkeää ja eri merkit hyvin esillä. Lahjakortilla ostaisin kesämekon!

 • Tuuli

  Verkkokauppa on selkeä ja kaikki tarvittava tieto löytyi helposti. Tykkäsin erityisesti siitä, että saatavilla olevat koot näkyvät jo tuotteen pikkukuvassa.

  Lahjakortille olisi käyttöä, isot juhlat tulossa…!

 • Pertti

  Tuo takki olisi Tyttärelleni Englannin kevääseen ja syksyyn aivan mahtava. Tulisi samalla hyvää mainosta, Suomalaiselle vaateteollisuudelle.

 • JennyP

  Ainakin kännykällä verkkokauppa toimi itselläni tosi hyvin! Toivoisin vielä kaikkiin vaatteisiin mukaan myös kuvan, missä vaate on mallin päällä. Pelkästä tuotekuvasta mittasuhteita ym. ei hahmota niin hyvin.

  Lahjakortilla ostaisin varmaan uuden kevättakin vaikka myös Tommy Hilfigerin college houkuttaisi :)

 • Essi

  Minusta sivut olivat aavistuksen sekavat. Yhtenäistäisin fontteja ja suurentaisin tuotekuvia. Toivelista on erinomainen lisä!

  Lahjakortin käyttäisin klassisiin mustiin housuihin, ne puuttuvat täysin omasta kaapistani. :)

 • Pin

  Sivuilla on kivoja merkkejä, mutta vaatteiden esittelytapa jotenkin vanhanaikainen ja sekava. Yritin mm. etsiä vauvanvaatteita tietyssä koossa, ja kesti aika pitkään ennenkuin präntin löysin lapsien alta – koon mukaan luokittelu ei onnistunut lainkaan. Sivuilla on liikaa tekstiä ja erilaisia fontteja, kuvat liian pieniä. Lahjakortilla hankkisin neuletakin tai laadukaita T-paitoja.

 • Kerttu

  Yleisesti ottaen Kekäleen sivut ovat mielestäni hyvät: sivulta on helppo selata tuoteryhmittäin tai tuotemerkeittäin, mikä on minulle tärkeää. Erityisesti pidän sivuston värimaailmasta: valkoisesta ja beigestä (vai hento roosako tuo väri on).

  Omaan makuuni nettisivuissa on tosin liikaa yksityiskohtia. Jollakin tapaa tuntuu, että kerralla on näkyvillä liikaa asiaa, joka aiheuttaa pientä levottomuutta selaajassa: informaation määrä hankaloittaa keskittymistä ja vie rentoutta selailusta.

  Myöskään fontista en pidä: toivoisin pehmeämpää fonttia, jotenkin tyylikkäämpää.

  Lisäksi toivoisin isompia kuvia vaatteista: ei jaksaisi ihan kaikkien kuvien kohdalla käyttää zoomausta.

  Mutta kuten sanottu, yleisesti ottaen ihan mukavat sivut. Plussaa myös chat-palvelusta.

  Lahjakortin varmaan johonkin ihanaa, kesäiseen mekkoon. Tosin myös Jennin päällä oleva takki on aivan upea (ja kiva stailaus muutenkin).

 • H

  Selailin nettisivuja kännykällä. Hyvin näyttivät sivut toimivan. Muutamia parannusehdotuksia kuitenkin esittäisin. Tuotteista saisi olla useampia kuvia. Lisäksi järjestä-valikon vieressä oleva nuolinäppäin on mielestäni liian pieni ainakin näin kännykällä selailussa.
  Luomasi tyyli on klassinen ja tyylikäs. Sopii moneen tilanteeseen ja on helposti muunneltavissa. Neuletakista pidän erityisesti.
  Itse varmaan käyttäisin lahjakortin Calvin Kleinin alusvaatteisiin.

 • maijis_

  Verkkokaupan sivut vaikuttivat selkeiltä. Tosin oisin kaivannut kaikista vaatteista kuvaa jonkun päällä.
  Lahjakortin käyttäisin kevättakkiin.

 • Tia

  Kiva että Kekäle saa vihdoin verkkokaupan, heillä on hyvät brändit! Verkkokauppa oli selkeä ja helppokäyttöinen, omaan silmääni kuitenkin jokin toinen fontti näyttäisi paremmalta ja laittaisin tuotteista isommat kuvat, nyt jäivät turhan pieneksi.
  Upean näköinen tyyli sinulla! 100€:n lahjakortilla ostaisin joko päälläsi olevat suorat mustat housut tai vaihtoehtoisesti Ted Bakerin mekon. :)

 • Piia

  Hmm! Mä poistaisin tuosta oikeasta laidasta tuon toivelistan, viimeksi katsotut, asiakaspalvelulinkin ym jutut, siirtäisin ne esim. sivun alalaitaan. Fontti vaihtuisi inasen pienempään. Tuotekuvat vaikutti ihan hyviltä, jos mahdollista niin olisi tietenkin mukava jos kaikista olisi kuva/video myös mallin päällä, niin hahmottaa vielä paremmin miten vaate laskeutuu ym. :) Chat on hyvä lisä! Kävin huvikseen kurkkaamassa tuon rekrytointiosion myös ja siellä yhteen kohtaan pitäisi pystyä liittämään oma CV, mutta mä en ainakaan löytänyt siitä mitään namiskaa, mistä voisi hakea tiedoston koneelta ja liittää sen. Yleisesti kyllä selkeät ja hyvät sivut!

  Mun matkaan lahjakortilla lähtisi todennäköisesti joku shopperityyppinen laukku, tuolla oli montakin kivaa vaihtoehtoa <3__<3 tykkään tuosta sun tyylistä myös, sulle sopii niin monenlaiset asut. Itselle ehkä tuntuisi turhan asialliselta, onneks on semmoinen työ että voi olla vähän rennommassakin lookissa :)

 • Laurs

  Muutamia parannuksia nettisivuille toivoisi, että olisi helpompi löytää etsimänsä ja saada parempi kuva vaatteista. Eli olisi hyvä pystyä hakemaan vaatteita eri kategorioittain, eli esim takeista valita minkä sään takki / minkä tyylinen takki (esim kevät- ja syystakit, toppatakit, villakangastakit yms) ja lisäksi olisi kiva pystyä valikoimaan värin perusteella. Ostopäätöstö helpottaisi myös se, että vaatteesta olisi useampi kuin yksi kuva, eli vaate eri puolilta sekä päällä että ei päällä. Ainakaan kännykällä kun vähän selailin ei näitä mahdolliuuksia ollut.
  Tuo harmaa Hilfigerin takki, joka sinulla näissä päällä, alkoi kiinnostaa, sen tyylistä ja paksuista olen vähän hakenutkin! Tyylistä muutenkin tykkään kovasti :)

 • Sofia

  Selkeät sivut ja monia kivoja vaatteita – kuvat olivat ehkä vähän pieniä, muuten toimi mulle hyvin. Lahjakortilla ottaisin Vilan tikkitakin :)

 • Jenna

  Verkkokaupan käytettävyys yleisesti hyvä, siirtymänappi sivun alkuun miellyttää erityisesti. Esimerkiksi farkkujen/juhlamekkojen jne. kohdalla jäin kaipaamaan värin/materiaalin/tyylin mukaan järjestämistä (esim. farkuissa skinny, loose/musta, sininen tai vastaavasti juhlamekoissa tyylit/värit).

  Stailaamassasi asussa eniten sykähdyttää tuo takki! Ajattoman kaunis ja helppo yhdistellä. Joten lahjakortti menisi varmasti tuon tyyliseen takkiin. Muutenkin asu on kyllä taattua laatua sinulta :)

 • Rea

  Sivut toimii hyvin mutta toivoisin hieman suurempia kuvia tuotteista sekä muutamia lisäkuvia.
  Asu on kaunis varsinkin takki. Itse ostaisin housut.

 • Emma

  Omia lempparibrändejä useita ja navigointi sivustolla on helppoa. Itse käytin Chromea ja valikot avautuivat nopeasti, ilman viivettä. Kärsivällisyyteni kiittää :) Ei tarvinnut avata uudella välilehdellä, kuten aiempi kommentoija. (Itsellä käytössä PC.) Kiinnitin huomiota samaan asiaan kuin joku näköjään tuossa aiemminkin, että osassa kuvista malli ja suurimmassa osassa pelkästään tuote. Itsekin ehkä suosin ”puettua” vaatetta, mutta ehkä tätäkin tärkeämpi olisi yhtenevä linja eli joko tai :)

  • Emma

   Niin ja itse varmasti satsaisin uuteen kevättakkiin. Klassinen trenssi on varma valinta!

 • Tiia

  Verkkosivu on selkeä ja toimii hyvin :) mutta joissain vaatteissa voisi olla kuva vaatteesta mallin päällä sillä se antaa paljon selkeämmän kuvan vaatteesta.

  Lahjakortin käyttäisin uusiin housuihin.

 • Merja

  Äkkivilkaisulla Kekäleen verkkokauppa oli ihan ok, ehkä fontit vähän levottomia. Yritin hakea mekkoja koossa 36 ja hakutuloksena oli vain kolme mekkoa; mahtoikohan haku toimia oikein? Kurkkasin myös trenssejä (kategoriasta löytyi kolme takkia), mutta kevättakkien kategoriassa niitä näytti olevan lisää. Parannettavaa siis vielä on… Verkkokaupassa mielestäni olennaista ovat selkeät ja yksityiskohtaiset tuotekuvat ja -tiedot, niihin kannattaa panostaa.

 • Neelia

  Mielenkiintoisia merkkejä sekä mielestäni ihan toimivat verkkosivut!

 • Saana

  Sivu näyttää kivalta ja selkeältä, mutta ois kiva nähdä vaatteet myös mallin päällä. Itse ostasin uuden hupparin.

 • Mirka

  Jos voitto osuisi kohdalleni, satsaisin lahjakortin pariin hyvinistuvaan paitaan tai farkkuihin.

 • Thomakos

  Ihan ylärekisterin tuntemuksia ei kauppa tällä kertaa herättänyt. Ainakin täältä Mannerheimintieltä katsoen samat tanskalaiset ja ruotsalaiset brändit halkitsevat jo joka korttelia. Asia voi tietenkin olla toinen muualla Suomessa, mutta toimitusaika

  ”Kekäle Oy toimittaa tilaamasi tuotteet keskimäärin 3-4 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.”

  on kehno. Näillä toimitusajoillahan voisi tavaraa myydä suoraan tukkurin varastosta, mutta tämä ei näy ainakaan valikoiman kattavuutena. Hyvä palvelu verkkokaupassa kulminoituu juurikin nopeaan, saman päivän toimitukseen ja helppoon palautustapaan. Eipä siinä sen kummempaa asiakassuhdetta synny.

  Lisää ranskalaishenkistä naisellista twistiä s.v.p.

 • Miina

  Verkkokauppa näytti aika selkeältä mobiilissakin ja valikoimissa on kiinnostavia merkkejä. Hakusessa olisi laadukkaista materiaaleista tehtyjä, mutta ei-tätimaisia vaatteita. Vähän nuorekkuutta siis jäin kaipaamaan. Ostaisin varmaan jonkin neuleen tai neuleponchon.

 • Liina

  Kaunis tyyli. Rento mutta asiallinen.
  Mielikuvissani Kekäle on ummehtunut, vanhojen rouvien liike. Palvelu on tosiaan hyvää mutta kaupassa oleva 80-lukulainen fiilis ei kutsu shoppailemaan. Nettikaupassa on myös jotenkin vahahtava tunnelma. Kannattaisi konsultoida ruotsalaisia näissä jutuissa.
  Nettivaatekaupan ehdoton valtti on kunnon kuvat – ja ehdottomasti kaikki ihmisten päällä kuvattuna. Zalandolla hyvät kuvat mutta Asoksen videoklipit on täydellistä palvelua. Suosin Asosia juuri videoitujen vaate-esittelyiden takia.

 • Paula

  Plussaa selkeistä sivuista. Ois kiva jos kaikki vaatteet näkyisi mallien päällä :-)

 • Maiju

  Verkkokaupan yleisilme on ehkä vähän tylsä, kaipaisin uutta ja raikasta visuaalista ilmettä! Kun avasin esimerkiksi naisten kevättakit -kategorian, näky on sekava: filtteröintipalkit ovat vähän rumasti esillä (voisivat olla esim. suodatin napin takana), vasemmassa reunassa on epäselvästi kaikki eri kategoriat ja vaatteet voisivat olla kuvattuina mallien päällä, jolloin vaate näyttää houkuttelevammalta. Pelkät vaatekuvat näyttävät vähän halvoilta. Sivu on toimiva, mutta kaipaa freesausta!:-) Jos voittaisin, hankkisin uuden kevättakin!

 • Verkkokaupan ulkoasu on tosi simppeli ja yksinkertainen. Helppo käyttää ja selailla tuotteita, eli sen osalta en keksi moitittavaa. Mutta se on sanottava, että verkkokaupan ulkoasusta ei kuitenkaan ensimmäisenä ajattelisi, että Kekäle myy laadukkaita luksusbrändejä, vaan tulee enemmän mieleen edullisemmat nettikaupat ja ns. markettimerkit. Jotenkin siis vaatteiden laatu ei kohtaa nettisivujen ilmeen kanssa, en osaa selittää paremmin :)

  Jos niin hyvä tuuri sattuisi, että onni osuu kohdalle,
  lahjoittaisin lahjakortin äidilleni äitienpäivälahjaksi, sillä hän ei juuri koskaan osta itselleen uusia vaatteita. Olisi varmasti aivan onnensa kukkuloilla, kun pääsisi valitsemaan jotain uutta ja ihanaa!

 • Eve

  Verkkokauppa tuntui oikein selkeältä ja helppokäyttöiseltä, ainut mitä voisi parantaa olisi ehkä sivun esteettisyys ja tuotteiden esillepano.

  Jos onni suosisi, käyttäisin lahjakortin Balmuirin huiviin.

 • HannaB

  Selailin verkkokauppaa puhelimella. Toimivuus on hyvä moneen muuhun verkkokauppaan verrattuna. Ehkä muokkaisin vielä etusivunäkymää vähän freesimmäksi. Tietysti on vaikea sanoa miltä näyttää ihan läppäriltä katsottaessa. Plussaa siitä että tuotteista näkee liikkeiden saatavuuden! :)
  Ihanan kokonaisuuden olet luonut! :)
  Valintani olisi Nortonin ihana pipo tai jos vähän keväisempää niin CK collegepusero.

 • Enpä ollut koskaan kuullutkaan Kekäleestä, kivijalkaliikkeitä ei näköjään ole täällä Turun seudullakaan, mutta mielenkiintoisen oloinen firma. Ja aina positiivista jos tällaiset suomalaiset brändit tosiaan onnistuvat saamaan asiakaskuntaa ja menestään :)

  Nettisivut vaikuttivat selkeiltä ja asiallisen tyylikkäiltä sekä luotettavan oloisilta. Voisin hyvin kuvitella ostavani jotain niiden kautta. Tuotteiden filtteröinnissä olis näppärää jos sen voisi tehdä myös värien mukaan. (Terveisin haussa vaaleanpunainen kevättakki…)

 • Suvi

  Nettisivut ovat selkeät ja helpot selailla. Kuitenkin ne henkivät minusta jotain supermarkettiosastoa värien, fonttien ja yleisilmeen takia. Enemmän modernia ja minimalistisempaa tyyliä.
  Koottu asu oli joka yksityiskohtaa myöten aivan ihana ja voisin hankkia kaikki myös itselleni!

 • Epa

  Tykkään tuosta asustani, johtuu varmaankin siitä että tuo harmaansävy on se mitä omasta kaapista löytyy ehkä liikaakin :) Kekäleen sivut ovat selkeät ja pidän kovasti siitä että löytyy se online palvelu. Lahjakortin käyttäisin haluaamani Balmuirin huiviin :)

 • Tuuli

  Valitsemasi asu on ihana! Jos voitto osuisi kohdalle, niin tuo Tiger of Swedenin neuletakki lähtisi heti tilaukseen.

  Verkkokaupan etusivu on houkutteleva ja freesi, mutta vaatteita katsoessa aika raskas. Kuvat jäävät ainakin 13″-näytöllä foldin alle, mikä ei houkuta oikein edes skrollaamaan alas. Vaatteet olisi myös kiva nähdä heti mallin päällä, ja kuvat saisivat olla isommat. Esim. Cos-merkin sivuista voisi ottaa mallia :) Muuten kyllä peukku kotimaiselle yritykselle :)

 • Sivut toimivat hyvin puhelimellakin, selkeät minusta! Chatissakin saa apuja tarvittaessa :)

  Calvin Kleinin tuotteista jonkun mieluusti kotiuttaisin.

 • Make

  Käyn tosi vähän verkkokaupoissa niin ei ole oikein vertailupohjaa. Ihan mukava oli kännykällä selailla. Olisin kaivannut useampaa kuin yhtä kuvaa juhlamekoista, en varmaan uskaltaisi yhden kuvan perusteella tilata.
  Haluaisin kukkamekon veljen häihin kesällä mutta ainakin nyt näytti olevan lähinnä tummapohjaisia kukkamekkoja ja sellaista en halua.

 • mari

  Kiinnostava merkkivalikoima ja kivoja vaatteita. Esittelykuvat saisi tosiaan mielellään olla kaikki mallin päällä otettuja ja useammasta kuvakulmasta.

  Yleisilmeen päivitys nettisivuille olisi myös hyvä, nyt yleisulkoasu on jotenkin ruma ja halpa. Tyylikkäämpi ja freesimpi ilme houkuttelisi varmasti uusia asiakkaita. Helsinkiläisenä koko ketju ja nettikauppa oli aivan uusi tuttavuus. Eikä sivuston ulkoasu houkutellut tutustumaan ensisilmäyksellä lisää.

  Lahjakortin käyttäisin varmaankin kevättakkiin.

  Ihana tuo sullakin kuvissa oleva Hilfigerin harmaa takki.

 • Aino

  Osassa nettikaupan kuvissa näkyi pelkkä vaate mutta ei ollut kuvaa vaatteesta mallin päällä, siksi on vaikea hahmottaa miltä vaate itsen päällä näyttäisi. Verkkokaupan ulkoasu, fontit ja värit, ei anna kovin nuorekasta kuvaa, en tosin tiedä mikä yrityksen kohderyhmä on. Kekäleen valikoima on kyllä loistava, ihan lempikauppa tampereella koska siellä on laatua ja hyviä brändejä valikoimassa! Sun stailaama asu on ihana. Ikinä ei ole liikaa vinkkejä trendikkääseen ja nuorekkaaseen työpukeutumiseen. :)

 • Laura

  Aivan ihana kokonaisuus! Oma vaatekaappini kaipaisi kesäksi lyhyempää takkia, esim. farkusta tai nahasta.

 • Anna

  Verkkokaupan etusivu on muuten oikein selkeä ja silmiä miellyttävä, mutta vihreän logon sekä pinkkinä kirkuvan pääsiäistarjouksen yhdistelmä tuntui jotenkin halvan näköiseltä.
  Mikäli itse voittaisin, sijoittaisin satasen laadukkaaseen villakangastakkiin. Erityisesti kamelin värinen pitkä kappale on ollut jo pitkään hakusessa :D

 • Helssunen

  Ihan kivat ja selkeät sivut mutta tuoteselosteet voisi olla jokaisen tuotteen kohdalla samanlaiset tai siis yhteneväiset sekä isommat kuvat olisi iso plussa. Itselläni pikku laukku hakusessa,joten lahjakortti menisi siihen.

 • Kirre

  Itse koin Kekäleen nettisivut halvahkon näköisinä, eivät tuntuneet täsmäävän myytäviin tuotteisiin. Mieleen tuli Anttila tai Prisma. Luulen, että halvahko ja kaaosmainen fiilis syntyi kirkkaiden värien (vihreä, pinkki, punainen) sekoittamisesta ja fontista sekä sen koosta. Lisäksi vaatteiden esittelytavan vaihtelevuus toi sekavuutta. Plussaa neittisivujen keveydestä. Usein hermostun ja lopeta selailun kesken jos sivut eivät lataudu sujuvasti.

 • Miima

  Sivusto näytti etusivulta kivalle. Tosin itse vaatekuvat valikossa (kun valitsin naisten vaatteet) saivat aikaan halvalta näyttävän vaikutelman. Samoin se, että kaikki vaatteet eivät olleet mallin päällä vaikeuttaa vaatteen hahmottamista. Muuten freesi ulkoasu.
  Lahjakortin käyttäisin varmasti johonkin maksimekkoon tai/ja tunikaan.

 • Merja

  Verkkokauppa toimii ja olen tilannutkin. Nouto ja palautus liikkeeseen on hyvä asia. Kuvissa on parannettavaa ja tuotetiedot ovat osin puutteellisia. Asiakaspalvelu on todella hyvää.

  Tyylikäs kokonaisuus ja kuvissa oleva Tigerin takki olisi aivan ihana.

 • pöllö

  Ehdottomasti vaatteista kuvat mallien päällä. Itse en koskaan osta netistä vaatetta ilman mallikuvaa. Kova tarve olisi olkalaukulle, ehkä sellaiseen käyttäisin voittorahat.

 • Minna

  Minusta tuo verkkokauppa on vallan toimiva :) Valikoimaa toki aina saa olla lisää, tuskin lisä on ikinä liikaa. Jos voittaisin, kotiuttaisin itselleni tuolta kesäksi ihanan juhlamekon <3

 • Minulla kyllä avautui yläreunan linkit ihan suoraan.. Verkkokaupan sivut toimivat minulla ihan muutenkin moitteettomasti ja esim. hakutoiminnot riittivät minulle ihan hyvin. Lahjakortin käyttäisin keväisen parkatakin hankintaan.

 • U

  Olen käyttänyt Kekäleen myymälää ja nyt myös verkkokauppaa erittäin pitkään. Myyjien ammattitaito ja palvelualttius ovat ensi luokkaisia. Verkkokaupan toimitukset erittäin nopeita (pari päivää) ja palautuskin vaivatonta, jos tarvitsee sitä.

  Olen ehkä niin tottunut Kekäleen ulkoasuun ja verkkokaupan käytettävyyteen etten heti osaa kehitettävää löytää.

  En ole lähes koskaan päässyt ulos Kekäleestä ilman ostoskassia, joten lahjakortille käyttöä löytyy.

 • Jenni P.

  Kekäleen sivuilla oli hyvää eri merkkien selkeä asettelu, ja voisin heidän valikoimastaan löytää useampiakin työasuksi sopivia asuja. Jäin kuitenkin kaipaamaan hieman persoonallisuutta sivustolta ehkäpä sivuston ulkoasuun olisi hyvä vielä panostaa jotta vastaisi enemmän Kekäleen tarjontaa, joka kuitenkin on monipuolinen.

  100 euron lahjakortin käyttäisin uuteen kevättakkiin

 • Mira

  Kekäle on laadukas ja toimiva – myös verkkokaupassa. Kaikki vaatteet olisi hyvä nähdä mallin päällä.

  Työtyyli inspiroi, kietaisujutut on aina tyylikkäitä! Tarvitsisin itse duunihousuja, mielellään leveitä ja liehuvia :)

 • Katri

  Tykkään Kekäleestä kivijalkakauppana tosi paljon, mutta nettisivut ovat hieman sekavat. Kekäleellä on myynnissä ihania, laadukkaita brändejä mutta mielestäni sitä ei osata tuoda verkkokaupassa tarpeeksi ”esille” esim.isojen ja laadukkaiden (mielellään mallin päällä kuvattujen) tuotekuvien avulla, kirjoittamalla brändin kuvausta muutakin kuin muutamalla lauseella jne.. Myös fontit ja värimaailma eivät ole ehkä niitä seesteisimpiä ja silmää miellyttävimpiä :) Kaiken kaikkiaan Kekäleellä on kuitenkin valikoimissaan ihania tuotteita, mutta ainakin toistaiseksi asioin mieluummin kivijalkamyymälässä kuin heidän verkkokaupassaan, jossa muuten palvelu on oman kokemukseni mukaan ihan huippua! :) Lahjakortin käyttäisin ehdottomasti uuteen, suloiseen pieneen laukkuun kesää varten :)

 • miida

  Tuo harmaa takki olis kyllä hyvä lisä myös omaan vaatekaappiin. :)

  Nettisivut oli kyllä ihan suht selkeät, mutta sovituskuvia vaatteista minäkin kaipaisin. Vaatteesta saa paljon paremmin selkeän kuvan, kun se on jonkun mallin päällä.:)

 • Milla

  Hyvä verkkokauppa – tykkään kyllä :) Haaveissa olisi tuolta itselle Part Two:n villaponcho :)

 • Nti

  Liikkuminen klikatusta kohteesta taaksepäin ei ole täysin sujuvaa: saattaa joutua kokonaan pois valitsemastaan kategoriasta (esim. naisten neuletakit), ei vain katsotusta tuotteesta.

  Pidän tyylikkäästä ja monikäyttöisestä asukokonaisuudestasi, Jenni!

  Käyttäisin lahjakortin esim. Ril’sin silkkiponchoon tai johonkin pitkään neuletakkiin.

 • JennaO

  Valikoimasta iso plussa! Se on sopiva laajudeltaan, ei liikaa eikä liian vähän. Olen iloinen, että löytyi monta laatubrändiä! Sivut toimivat hyvin, eikä kestä kauan ladata sivuja. Pidän siis kovasti kokonaisuudessaan. Lahjakortin sijoittaisin uuteen kevättakkiin. :)

 • Ihanan tyylikäs asu, jossa voisin itsekin kuvitella viihtyväni.

  Nettisivut toimivat hyvin ja merkkejä oli mukavan laaja kattaus. Mahdollisuus valita väri, merkki ja koko ylälaidassa helpottaa hakemansa tuotteen löytämistä näin suuresta valikoimsta. Hieman kyllä ihmetytti, kun keltaista mekkoa hakiessa merkitystä 10 mekosta vain 3 oli keltaisia ja yksi keltakuvioinen (loput mekot olivat punaisia ja koralleja).

  Jos arpaonni suosii, käytän lahjakortin Balmuirin huiviin. Olen jo pitkään haaveillut Balmuirin huiveista, mutta oma budjetti ei vielä ole antanut myöten ostaa lähes 200€ huivia. Lahjakortin avulla maksettavaa jäisi sen verran vähemmän, että voisi tuon unelman toteuttaa :)

Related posts