6/04/17

Neon lights

8 139 IMG_8479web

Välillä tuntuu nykyään ihan absurdilta ajatella, että olen joskus vihannut valokuvissa olemista niin syvästi, että suorastaan pakoilin kameroita vuosia. Nykyään kamera ei ole enää vihollinen, jota tarvitsisi henkensä kaupalla vältellä.

Sitä on vuosien varrella saanut harjoitusta ja oppinut olemaan kameran edessä enemmän oma itsensä. Tai joskus jonkun toisen versio omasta itsestä. On oppinut kuvakulmista, valon suunnasta, asennoista ja ilmeistä ja toisina hetkinä haastanut itsensä unohtamaan kaiken oppimansa ja yrittänyt vapautua opituista rutiineista. Sillä rutiiniahan se kaikki hyvin pitkälti on, ja harjoittelua. Kameran edessä olemista voi todellakin opetella ja jotenkin se luontevuus on löytynyt jopa siitä kauhulla valokuvatuksi tulemista vältelleestä ihmisestä.

IMG_7871web

Samettihousut ja -takki // velvet pants & jacket Ellos, pitsipaita // lace shirt Cubus

IMG_8144web

On hauskaa koetella omia ulottuvuuksiaan ja rajojaan valokuvan keinoin ja pari viikkoa sitten pääsin sukeltamaan ihan toisenlaiseen rooliin, kun kuvasimme valokuvaaja Eeva Suutarin ja meikkaaja Eevaleena Liedeksen kanssan tällaisen editorial-projektin. Yökerhotunnelmissa ja tässä lookissa kuoriutui meikäläisestä vähän kohtalokkaampi versio. On ihanaa, että noin vuosi sitten ensi kertaa kohtaamistani mimmeistä on tullut tässä ajassa ystäviä. Tunnen oloni etuoikeutetuksi, että pääsen työskentelemään tällaisten talenttien kanssa! <3

Eevalle ja Eevikselle suurkiitokset aivan mielettömästä kuvaushetkestä! Tiedoksi muuten, että kuvaukset toteutettiin lainavaatteilla, jotka ovat kaikki tämän kevään mallistoja ja myynnissä parhaillaan., jos kuvissa näkyy jotakin erityisen kiinnostavaa. Muutama vaate on oma, mutta myös ne ovat kevään mallistoa eli pitäisi löytyä vielä myymälöistä. :) Mitäs tykkäätte tästä vähän erilaisesta tyylistä ja juttukonseptista?

IMG_7824web

Pusero // sweater R/H, nahkahame // leather skirt & Other Stories

IMG_8013web

Mekko // dress Gina Tricot

IMG_8403web

Samettitoppi // velvet top Cubus, housut // pants Diesel, korvakorut // earrings Efva Attling

IMG_8294web

Pitsibody // lace body Topshop (Zalando)

IMG_8306web IMG_8593web

Haalari // jumpsuit Ted Baker, korvakorut // earrings & Other Stories

IMG_8556web

Photography: Eeva Suutari

Makeup & hair: Eevaleena Liedes

Styling: Jenni Rotonen

Tags: , , , ,

Categorised in: Muoti, Uncategorized

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • myohmy

  Upeita kuvia, jotenkin elokuvamaisia.

 • Parista otoksesta tulee mieleen Madonna, jännää :D

 • Nn

  Sä olet Jenni upea! Aivan uskomattomia kuvia!

 • M

  Upeita kuvia! Näistä tulee mieleen Laura Palmer siinä punaisessa huoneessa. :D

 • Anumatilda

  Ihania kuvia!
  Mutta eniten tykkään sun hiuksista. Miten saat ne npin kauniisti?

 • sini

  moi jenni! oon nyt kehittänyt pakkomielteen tosta kuudennen kuvan cubuksen samettitopista pitsireunuksilla! en löydä sitä cubuksesta enkä netistä enkä mistään (toivottavasti kyse on siitä ettei ne oo tulleet vielä!) mutta pakkomielteisenä pakko kysyä että oliko toi just sattumoisin sellainen sun oma vaate joka ehkä jo ollut myynnissä? hitto must have . ihanaa kevättä!

  • Ymmärrän hyvin, koska toppi on IHANA! Tämä oli lainatuote, joten epäilen, että on vasta tulossa myymälöihin. Mutta ymmärrän tuskasi, koska se on IHANA!

   • sini

    IHANAAAAAAAAAAA kiitos vastauksesta<3 tuskani lieveni 100%!!! jatkan cubuksen "tulossa pian" sivun päivittämistä! ihana ominaisuus muuten tuo, kun voi tsekkailla mitä tuleman pitää! (paitsi pitääköhän jo huolestua, kun käyn noin joka toinen tunti kurkkaamassa OLISKO SE JO SIELLÄ…….)

Related posts