4/04/17

Musiikillinen mielikuvitusretki viidakkoon

1 75 mark-barrott-bush-society

Joskus musiikki voi viedä ihan mielettömälle mielikuvitusmatkalle ja joskus muutaman minuutin retki musiikin maailmassa toimii suorastaan meditaationa. Vähän sellainen meditatiivinen olo tuli, kun korviin kantautui kaiuttimista sirkkojen siritystä, lintujen ääniä ja rumpujen tömistelyä… Mark Barrottin Bush Society vie ajatuksissa 10 minuutin matkalle jonnekin sademetsän syövereihin ja jotenkin tämän biisin tunnelmaan tekee mieli vain jättäytyä kellumaan, nauttia retkestä ja luvan kanssa pitää paussi kaikesta arkihälinästä.

Brittiläisen dj-tuottaja Mark Barrottin musiikissa kuuluu samankaltaisia vivahteita kuin vaikkapa Bonobossa, mutta tanssillisemmalla otteella ja siinä missä Bonobo kosiskelee jazzia ja rytmimusiikkia, Barrott lähestyy enemmänkin Ibiza-henkistä downtempoa. Osa Barrottin musiikista meneekin vähän liian sellaisen lounge-musiikin suuntaan, mutta Bush People on tunnelmaltaan jotain ihan muuta.

Valitettavasti biisiä ei löydy kokonaisena muualta kuin Spotifysta, mutta oheisen linkin kautta pystyy kuuntelemaan Spotifyssa. :)

Translation: Take a 10 minute journey to the jungle with Mark Barrott. I love the meditative jungle vibes of his song Bush Society.

Tags:

Categorised in: Musiikki

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts