4/04/17

Kinuskin värinen takki ja jäänsinistä farkkua

91 _MG_5507

Onpa ollut suorastaan ikävä asupostauksia viime aikoina. Neljä viikkoa sinnikkäästi jatkunut flunssa alkaa viimein olla selätetty, joten ajattelin tällä viikolla uskaltautua taas kameran eteen. Etenkin, kun loppuviikosta pääsen nappailemaan asukuvia Pariisin auringossa!

Vielä olisi silti jemmassa joitakin otoksia Suomen talvesta ja tuumin, että paras laittaa ne jakoon nyt, kun talvi on vielä kohtalaisen tuoreessa muistissa. Ja hauskaa sinänsä, tämä asu voisi sopia yhtä hyvin tälle säälle kuin pakkasillekin, kun jättää vain pitkät kalsarit kotiin (minkä viimein rohkaistuin tekemään tällä viikolla, haha).

Nämä kuvat on napannut upeista luontokuvistaan tunnettu Julia Kivelä. Onnistuimme tallentamaan kameraan auringonlaskua edeltävän iltavalon, joka muuttui nopeasti lempeästä päivänpaisteesta koleammaksi ja hämärämmäksi. Niinpä joukossa on sekä aurinkoa että varjoa. Toivon hartaasti, että tämä jää viimeiseksi asupostaukseksi, jossa näkyy lunta!

_MG_5208

Yksi menneen talven suosikkivaatteista on ollut tuo pitkä kinuskinvärinen villakangastakki, joka palvelee mainiosti vielä näilläkin säillä. Ohut villakangas lämmittää juuri sopivasti vielä näissä alle +10 asteen säissä, kun alle ei pue liian paksusti vaatetta.

Yhdet tämän hetken lempifarkuistani ovat nuo jäänsiniset mutsifarkut, jotka ostin joskus loppukesästä Kööpenhaminasta. Mietin pitkään, että tulisikohan noin vaaleaa sinistä käytettyä, koska jotenkin tuo tasainen vaalea väri tuntuu jotenkin haastavalta, mutta talvella löysin housut käyttöön ja ovat jalassa tätä postaustakin kirjoittaessa. Mikäs teillä muilla on suosikkiväri tai -malli farkuissa juuri nyt?

Translation: Today it feels like these pics were taken ages ago (because of the snow on the ground). But actually this look could still be worn at the moment in Helsinki, if I just leave the long johns home. ;)

_MG_5445 (1)

takki // coat The Lab*

kashmirhuivi // cashmere scarf H&M*

pipo // beanie FWSS

farkut // jeans Topshop

laukku // bag Topshop (Zalando)*

korkonilkkurit // ankle boots & Other Stories

* saatu blogin kautta / gifted

_MG_5216_MG_5227_MG_5430_MG_5465 (1)

Photos: Julia Kivelä

Tags: ,

Categorised in: Muoti, Uncategorized

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts