3/04/17

10 + 1 x parempaa katsottavaa

28 135 sarja-love

En ole omistanut telkkaria enää vuosiin ja myönnän, etten kyllä ole kaivannut. Olen juuri sellaista ihmistyyppiä, joka jumiutuu helposti tuntikausiksi töllön ääreen tuijottamaan toinen toistaan älyttömämpiä tosi-tv-ohjelmia, jos siihen vain on mahdollisuus. Eikä sieltä telkkarista juuri mitään sellaista tulekaan, mitä ei netitse pystyisi katselemaan itselle sopivana ajankohtana. Toisaalta, onhan siinäkin hetkittäin oma viehätyksensä, kun joskus päätyy jonkun ihan ennalta arvaamattoman ohjelman äärelle odottamattomana hetkenä.

Yövyin viime viikon hotellissa ja tottakai piti ihan uteliaisuuttaan kurkata, millaista viihdettä töllöstä tulee lauantai-iltana parhaaseen katseluaikaan (eli meikäläisen tapauksessa juuri siinä puolen yön molemmin puolin). Klassiset Temptation Islandit ja muut tuli luonnollisesti katsastettua, mutta se Gigolot… MITÄ IHMETTÄ? Siis miten tuollaista saa Jenkeissä edes näyttää telkkarissa, kun yleensä joku vilahtava nännikin on täysin no no. Olipahan melkoinen tv-elämys! Sattuiko joku muu katsomaan? Olisi kiinnostavaa kuulla, mitä tuumitte. :D

Mutta siis… Katselen sarjoja ja leffoja lähinnä suoratoistopalveluiden kautta ja nyt viime aikoina on tullut kunnostauduttua useammalla uudella sarjaihastuksella, joten ajattelin, että laitetaan hyvä kiertoon ja vinkit jakoon. Ikisuosikkejani ovat klassikot kuten Frasier, Sinkkuelämää, Gilmoren tytöt, Frendit ja How I Met Your Mother (jonka tosin katselin alusta loppuun vasta tässä ihan hiljattain), mutta ohella olen löytänyt monta uutta hyvää sarjaa lähiaikoina – osa ihan kokonaan uusia ja osa uusia vain minulle.

Katselen sarjoja tällä hetkellä lähinnä Netflixistä, Areenasta ja Katsomosta. HBO:ta minulla ei tällä hetkellä ole, mutta mitäs tuumitte, onko hankkimisen arvoinen vielä Netflixin rinnalle? Tietysti siellä on sellaisia sarjoja, joita ei muualta näe. Mutta pakko kehaista, että erityisesti Netflixin omat sarjat ovat viime aikoina yllättäneet laadullaan!

Tässä siis muutamia lemppareita viime kuukausilta (ja vuosilta) vinkiksi teille muillekin. :) Eivät ole paremmuusjärjestyksessä! Ja hei, kommenteissa saa ilolla vinkkailla myös uusia suosituksia vastapallona!

love-netflix
♥ LOVE

Uusin sarjaihastukseni on Paul Rustin ja Gillian Jacobsin tähdittämä tarina toivottomien suhteiden runtelemasta kaksikosta, joka tutustuu sattuman summana ja päätyy jonkinlaiseen suhteeseen keskenään. Mutkatontahan se ei tietenkään ole, kun luovitaan kaikenlaisten henkilökohtaisten ongelmien, onnettomien töppäysten, nolojen tilanteiden ja ailahtelevien tunteiden ristiaallokossa. Tämä on jotenkin ihanan lämminhenkistä ja virkistävän erilaista ihmissuhdekuvausta – tykkään! Kyseessä on Netflixin oma sarja, joten katseltavissa vain Netflixissä.

♥ DOWNTON ABBEY

Minulla kesti aikansa ennen kuin päädyin Downtown Abbeyn pariin, mutta sitten kun päädyin, ei paluuta enää ollut. 1900-luvun alun Britteihin sijoittuva sarja vaikutti ensimmäisen jakson perusteella vähän tylsältä, mutta kunhan juonikuvioissa päästiin vauhtiin, en ollut malttaa irtautua tietokoneen ääreltä ollenkaan. Sarjan hahmot ovat ihanan inhimillisiä hyvine ja huonoine piirteineen ja juuri henkilöihin tässä sarjassa kiintyy niin, että viimeisen jakson päättyessä todellakin tuli ikävä. Erityisesti Lady Violetin letkautukset ovat vailla vertaansa. Sarja on katsottavissa ainakin Netflixissä.

sarja-the-crown
♥ THE CROWN

Downton Abbeyn jättämää aukkoa elämässäni saapui kuin tilauksesta täyttämään brittihovin kiemuroita käsittelevä The Crown. Tositapahtumiin pohjaavassa sarjassa sukelletaan kuningatar Elizabeth II:n elämään ja kasvutarinaan nuoresta tytöstä kungingashuoneen pääksi. Tarina on erityisen mielenkiintoinen siksi, että liki kaikki päähenkilöt ovat yhä elossa. Näyttelijöiden roolisuoritukset ovat myös tässä ihan loistavia! Kyseessä on Netflixin oma sarja, joten katseltavissa vain Netflixissä.

♥ RIMAKAUHUA JA RAKKAUTTA

Ysärisuosikki Rimakauhua ja rakkautta yllätti pyöräyttämällä 13 vuoden tauon jälkeen uuden kauden. Myönnän suhtautuneeni monen muun tavoin skeptisesti sarjan uuteen tulemiseen, mutta se on kaikkien näiden vuosien jälkeen ihan yhtä rakastettava kuin aina ennenkin. Tämä on yksi niistä nuoruusvuosien lemppareista, joita on ollut ikävä. Sarja on katsottavissa MTV3:lta ja Katsomosta.

sarja-house-of-cards
♥ HOUSE OF CARDS

Yhdysvaltojen Valkoiseen taloon ja poliittisen pelin syövereihin syöksyvä House of Cards on poliittista draamaa ja juonittelua parhaimmillaan ja haastaa ajatuksia kiinnostavalla tavalla. Sarja koukuttaa älykkäällä dialogillaan, nokkelalla juonellaan ja herkullisilla henkilöhahmoillaan. Frank ja Claire Underwoodin hahmot on rakennettu niin taitavasti, että niihin tavallaan rakastuu sarjan mittaan, vaikka tyyppien moraali on vähän väliä jokseenkin kyseenalaista. Sarja myös herättää mietteitä, kuinka kaukana fiktiiviset käänteet ovat tosielämän jenkkipolitiikasta – epäilen, etteivät äärimmäisyyksistään huolimatta kovin kaukana. Plussaa myös Claire Underwoodin täydellisestä tyylistä! Kyseessä on Netflixin oma sarja, joten katseltavissa vain Netflixissä.

♥ LOVESICK

Ihana humoristinen brittisarja Lovesick kertoo parikymppisestä Dylanista, joka sukupuolitaudin saatuaan alkaa soitella entisille seksikumppaneilleen asiasta ja tulee siinä samalla käyneeksi läpi koko ihmissuhdehistoriansa. Sarja on täynnä hykerryttäviä kohtaamisia, nolostuttavia muistoja, tunteenpaloa ja nostalgisia suhdemuisteloita. Kaikki hahmot ovat jotenkin todella symppiksiä ja tämän on sellaista loistavaa hyvän tuulen viihdettä. Kyseessä on Netflixin oma sarja, joten katseltavissa vain Netflixissä.

sarja-catastrophe
♥ CATASTROPHE

Irlantilaisnainen ja amerikkalaismies päätyvät työmatkaromanssin seurauksena hieman yllättäen parisuhteeseen, kun selviää, että nainen onkin tullut hetken huumasta raskaaksi. Siirappisen romantiikan sijaan tämän sarjan tunnelma on ilahduttavan realistinen, humoristinen ja sarkastinen. Kerrassaan hurmaavaa vaihtelua perinteiselle tv-romantiikalle. Sarja on katsottavissa TV1:llä ja YLE Areenassa.

♥ GAME OF THRONES

Vannoin pienen ikuisuuden, että GOT on suunnilleen maailman viimeinen sarja, josta kiinnostuisin. Keskiaikaa, sotimista, taisteluita, väkivaltaa, lohikäärmeitä, taikuutta ja kauhua – suunnilleen inhoan noista elementeistä jokaista, mutta jostain syystä päädyin silti antamaan sarjalle mahdollisuuden. Kaikesta tästä huolimatta GOT on niin nerokkaasti rakennettu sarja, että jopa skeptisin katselija joutui kääntämään kelkkansa. Todella ennalta arvaamaton juoni, kiinnostavien hahmojen kirjo ja loistonäyttelijät pitävät otteessaan huimalla tavalla. Väkivaltaisuudessaan jaksot ovat välillä herkälle katsojalle vähän liikaa ja White Walkerit uhkaavat viedä yöunet, mutta silti tämä on vain yksi parhaista sarjoista ikinä. Plussaa Jon Snowsta, jota katselee mielellään vaikka painajaisten uhallakin. En ole kuulut vielä kenestäkään, joka ei olisi tykännyt tästä annettuaan mahdollisuuden. Katsottavissa HBO Nordicilla.

sarja-crazy-ex
♥ CRAZY EX-GILFRIEND

Komedienne Rachel Bloom esittää sarjassa menestyksensä huipulla olevaa juristia, joka ei kuitenkaan ole onnellinen elämässään ja hetken päähänpistosta päättää muuttaa toiselle puolen Amerikkaa teiniaikaisen poikaystävänsä perässä. Hömelö sarja yhdistelee komediaa ja musikaalia tavalla, joka toimii hämmentävän hyvin – jopa sellaisen ihmisen näkökulmasta, joka ei yleensä välitä musikaaleista ainakaan telkkarissa. Tämä sarja jakaa varmasti mielipiteet, mutta minulle tämä on ollut täydellistä aivot narikkaan -viihdettä. Katsottavissa ainakin Netflixissä.

♥ EASTBOUND & DOWN

Parhaat päivänsä nähnyt ja aikamoisessa päihdesumussa päivänsä viettävä entinen baseball-tähti Kenny Powers seikkailee törkyhuumorilla mässäilevässä Eastbound & Downissa. Tyyppi on aivan räävitön, sikailee minkä ehtii ja kuvittelee itsestään aivan liikoja, mutta törkeys vedetään sarjassa niin yli, että siitä tulee jo hauskaa. Päähahmo on aivan raivostuttava ja samanaikaisesti hulvaton (vähän samalla tavalla ristiriitaisia tuntemuksia herättävä kuin legendaarinen David Brent The Officessa) ja jutut koettelevat kaikkia korrektiuden rajoja, joten jakanee mielipiteitä, mutta itse tykkään! Katsottavissa HBO Nordicilla sekä viimeisin kausi myös YLE Areenassa.

+1
♥ SKAM

Jos et ole vielä katsonut SKAMia, niin tee se nyt! Alkuvuoden puhutuin ja jo kulttimaineeseen noussut sarja kertoo norjalaisteineistä niin elämänmakuisella otteella, että aikuisenkin on helppo koukuttua. SKAMia katsellessa muistuvat mieleen elävästi niin omat ensisuudelmat, -kännit, teinidraamat kuin elämää suuremmat tunteetkin. Lisäksi sarjassa käsitellään ilahduttavan luontevasti vaikeitakin aiheita kuten mielenterveysongelmia. Varoituksen sana: tähän TODELLA koukuttuu. Olen kuullut monien katsoneen kaikki kolme kautta yhdessä viikonlopussa ja itsellänikään siinä ei mennyt kuin noin viikko. Sarja on katsottavissa YLE Areenassa.

sarja-skam

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Kulttuuri

28 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • myohmy

  Olen katsonut tosi monen noista suosittelemistasi, mutta suosittelen sinulle Narcosia. Ehdit vielä mukaan ennen kuin kolmas kausi tulee. Netflixin alkuperäissarja Pablo Escobarista. Jos et tiedä kuka hän oli niin sitä suuremmalla syyllä pitää katsoa! Sarja perustuu tositapahtumiin ja noudattaa aika uskollisesti todellisia tapahtumia, mutta silti innostuin googlailemaan lisää tietoa. Sarjan synkkyydestä huolimatta varoitus, saattaa innostaa opiskelemaan espanjaa ja haaveilemaan matkasta Kolumbiaan.

  • Itse asiassa tätä katsoin joskus jonkun kaverin kanssa yhden jakson, mutten jostain syystä sitten innostunut jatkamaan. Pitää siis tsekata tämä! Kiitos vinkistä. :)

 • juu

  Tykkäsin myös Lovesta!<3

  Crownia on kehuttu, mutta yritin katsoa sitä kaksi kertaa ja ei vaan lähteny…

  Love sickiä katoin useamman jakson; sellasta näppärää, mutta jostain syystä ei kuitenkaan iskeny muhun.

  GOT:in kanssa mulla on vaikee vaihe menossa, tykkäsin heti siitä, miten sarja on tehty, visuaalinen- ja äänimaailma, kiinnostavia hahmoja, mutta sarjan katsominen meinaa silti jäädä kesken. Olen jaksossa 6 tai 7. En tiiä, eteneekö tapahtumat silti himpun hitaasti vai missä vika.

  Skamilla on areenassa jo 6 miljoonaa käynnistystä ja yks miljoona on varmaan vaan multa, hah hah :D

  Mulla on ekan kerran sekä hbo ja netflix, enkä kyllä ehdi käyttää molempia. Loogista tietenkin, kun eihän sitä voi katsoa kuin yhtä sarjaa kerrallaan, näin jälkiviisaasti ajatellen :). Odotin hbo:lta ehkä enenmmän, netflix on kyllä tehnyt ihan huippusarjoja. Toisaalta en ole perusteelisesti ehtinyt hbo:ta koluta.

  Oletko kattonut Netflixistä sarjaa Shameless? Erittäin hyvä. Loistava, fiktion värittämä, tragikoominen kuvaus paatuneesta alkoholisti-isästä ja sen perheestä.

  • Sitä minäkin olen miettinyt, että viitsiikö maksaa kahdesta palvelusta yhtäaikaisesti, kun ei kuitenkaan varmaan molempia ehdi seurata. Ehkä sitten, kun se GOT:n uusin kausi ilmestyy, niin pitää ottaa myös HBO. Shameless ei ole tuttu, mutta pitääpä tutustua! :)

 • lusene

  Oletkohan Breaking Badia katsonut? Erittäin laadukas sarja ja suosikkini ylitse muiden. Sen verran hypetetty sarja, että idean ehkä jo tiedätkin vaikket olisikaan katsonut, mutta siinä lukion kemian opettaja saa tietää sairastavansa keuhkosyöpää ja alkaa valmistaa metamfetamiinia jättääkseen perheelleen rahaa. Täysin tasalaatuinen läpi kaikkien viiden tuotantokauden ja pitää todellakin otteessaan. Löytyy Netflixistä.

  Myös Netflixin alkuperäissarja Orange is the New Black on erittäin hyvä. Ylempää keskiluokkaa edustava nainen joutuu huumeiden salakuljettamisesta vankilaan ja siellä sitten sattuu ja tapahtuu.

 • Katja

  Grace & Frankie Netflixissä on myös huikee! Kertoo kahdesta vähän iäkkäämmästä leidistä, joiden puolisot paljastuvat homoiksi. Nää rouvat on tosi erilaisia mutta löytää ajan mittaan yhteisen sävelen. Rooleissa mm. Jane Fonda. Tää on mukavan helppoa draamakomediaa :)

 • Anna___

  Meiltä löytyy sekä Netflix että HBO, ja vaikka ehdinkin katsomaan ohjelmia ehkä pari kertaa viikossa, molemmille.

  Netflixin suosikkejani ovat Modern Family, Narcos, OITNB ja aivan huikea Stranger Things, jonka toinen kausi saisi jo pikkuhiljaa ilmestyä.

  Tällä hetkellä HBO on kuitenkin ykköspaikalla: Girls, mielettömän koukuttava Big Little Lies ja Penny Dreadful jonka latasin yhdelle lennolle enkä kyennyt lopettamaan. Seuraavaksi aloitan Sixin, jota jokainen työkaverini jo seuraa.

 • Lora

  Netflixin sarjoista suosittelen testaamaan How to get away with murder, Miss Fisher’s Murder Mysteries, Grand Hotel ja American Osyssey. Vähän laidasta laitaan menee oma maku näissä sarjoissa.:) Grand Hotel jäi itselläni kesken, piti pitää hiukan taukoa espanjalaissarjan jatkuvista käänteistä ja draamasta :D

  Itse katsoin Uuden Muusan mimmien suosituksesta Terrace Housen japaniversion ensimmäisen jakson ja vaikutti kulttuurillisesta näkökulmasta katsottuna mielenkiintoiselta – vähän erilainen tosi-tv sarja. Toinen mielenkiintoinen jonka ajattelin katsoa on Abstraktio: Muotoilun taito, taisi olla vain 8 osainen :)

  HBO:lla pyörivä Big Little Lies kiinnostaa itseäni. Onneksi porukoilta löytyy kyseinen kanava niin siellä voi aika välein käydä katsomassa jaksoja :)

  • anni

   Neiti Fisher on kyllä ihana! Pidin myös How to get away with murderista ja grand hotellin kanssa olen samoilla linjoilla: vähän liikaa juonenkäänteitä.. :D

   Suosittelen tutustumaan sellaiseen kuin The Bletchley Circle. Sodanjälkeiseen Englantiin sijoittuva sarja, jossa naisnelikko ratkaisee murhia. Netflixistä löytyy :)

   Toinen on Outlander – Matkantekijä. Sijoittuu parinsadan vuoden taakse Skotlantiin. Välillä aika rajujakin kohtauksia, mutta juoni on koukuttava! Netflixiin näköjään tullut vihdoin toinen kausi!

   Muita joista olen pitänyt netflixissä: Sherlock, Orphan Black, Dirk Gentlyn holistinen etsivätoimisto ja ihan kivoja komedioita ovat: Unbreakable Kimmy Scmidt, New Girl (Kolme miestä ja tyttö) sekä Brooklyn Nine-Nine :)

 • Purrr

  Hbo: Westword, The Leftovers, True Detective(season 1),Six feet under, The night of, Bored to death, Empire falls, Looking, Mad men (paras sarja ehkä ikinä),Mr robot, Quarry, The affair…
  netflix: black mirror,

  • HBO:n sarjoista osa näkyy myös Netflixissä tai on tullut katsottua aikanaan telkkarista. Mutta The Affair kiinnostaa (näyttäisi tosin olevan nykyään myös Netflixissä) ja Mad Men toden totta on yksi parhaista ikinä. Aivan ehdottomia suosikkisarjojani koskaan. <3 Kiitos vinkeistä!

 • Elina

  Olen perjantaista asti maannut sohvalla flunssan kourissa, ja tässä on ehditty katsoa sarjoja jo tunti jos toinenkin. Tässä tulee siis uusia ja vanhoja suosikkeja, yritin keksiä sellaisia joita ei ole jo mainittu.

  Netflixissä:

  The West Wing – Aaron Sorkinin mestariteos, ihan parasta politiikkadraamaa. Lohdullinen varsinkin Trumpin aikana. Tätä riittää se 7 kautta..

  Matkustajat – kivaa scifiä.

  The Fall – Gillian Anderson todella taitavassa trillerissä.

  Designated Survivor – politiikkatrilleri, uskomattomia, vaikkakin hyvin rakennettuja käänteitä.

  Grace and Frankie on myös ihana.

  HBO:

  Little Big Lies!! Katsoin viikonloppuna kaikki, ja oli ihan törkeän mielenkiintoinen ja koukuttava :) Todella hyvää näyttelijätyötä.

  Band of Brothers – tositapahtumiin perustuva kertomus E-komppanien miehistä toisessa maailmansodassa. Jos sota ja historia eivät kiinnosta, älä katso. Muuten, katso heti.

 • Suvi

  Oletko katsonut Girlsiä?Huippusarja,johon koukutuin itse niin,että katsoin Areenasta aina kun heräsin yöllä syöttämään esikoistani ja monet kerrat huomasin valvoneeni monta tuntia kun vauva tyytyväisenä nukkui vieressä:en vain pystynyt lopettaa katsomista

 • Dawnton Abbey koukutti täysin. Rimakauhua Ja Rakkautta on edelleen täyttä rakkautta.

 • juu

  Pakko mainita vielä sellanen rikossarja, kuin Jälkiä jättämättä (The Killing). Tästä ei puhuta paljon, mutta ne jotka sarjaan rakastuvat, rakastuvat kunnolla, tekevät youtubeen tunteellisia fanivideoita, joissa soi niin herkät biisit taustalla, ettei niitä voi katsoa itkemättä :). Sarjassa on loistavat päähahmot ja -näyttelijät.

  • Haamu

   Joo ja tästä se alkuperäinen tanskalaisversio! En kyllä muista nimeä. Muita hyviä pohjoismaisia rikossarjoja ainakin Kuudes aisti ja Springfloden!

   • kejer

    Forbrydelsen on tuo alkuperäinen :) Itse tykkäsin kumma kyllä enemmän jenkkien versiosta.

    Anna Jenni mahdollisuus Westworld -sarjalle, älä anna sci-fi -teeman hämätä, on ennemminkin vaan ihan uudella tavalla aivoja haastavaa draamaa ja upeita näyttelijöitä!

    Ja läheltäkin lötyy hyviä sarjoja, ruotsalais-tanskalainen SIlta (Bron/Broen) on äärimmäisen koukuttava juoneltaan ja henkilöiltään.

    • kejer

     Ainiin, unohtui edellisestä kommentista oman listani viime vuoden paras sarja: The Get Down!

     Ensimmäisen jakson jälkeen olin ihan hengästynyt siitä kuinka sarja yllätti jatkuvasti jollain tavalla. Jos yhtään tykkää Baz Luhrmanista niin tää sarja iskee kuin leka.

 • Pöpö

  Ilmoittaudun ihmiseksi joka ei ymmärrä GOTia :D Katsoin kahden kauden verran dvd:ltä, mutta ei vaan napannut, vaikka rakastan keskiaika- ja fantasiajuttuja. Tuntuu ettei se sarja oikein etene vaikka koko ajan tapahtuu yhtä jos toista. Koko homma jää vähän pliisuksi, sarja ratsastaa lähinnä väkivallalla ja alastomuudella jos minulta kysytään (ainakin näiden kahden kauden perusteella), ja kumpaakaan näistä elementeistä en arvosta kovin korkealle silloin kun mukana ei ole koko sarjaa kannattelevaa vahvaa ja ovelaa juonta :D Ainoastaan khaleesin tarina oli kiinnostava, mutta ei siinä määrin että jaksaisin koko sarjaa roikottaa mukana sen pidemmälle.

  Mutta musiikki ja visuaalinen puoli kyllä miellytti, isoja plussia niistä!

  • Jokunen

   Kerrankin joku on kanssani samaa mieltä tästä! :D Olen nyt katsonut GOT:ia noin puoliväliin toista kautta ja ihan oikeasti juoni ei tosiaan ole vielä juurikaan vakuuttanut. Minustakin koko alkusarja on mässäilty väkivallalla ja alastomuudella ja on sattunut vähän sitä ja vähän tätä, mutta sellaista järkevää juonellista kehitystä ei ole kyllä tapahtunut. Olenkin miettinyt, että onko tämä sarja kaikesta hehkutuksesta huolimatta oikeasti näin huono, vai alkaako juoni edetä vasta joskus kolmannella tai neljännellä kaudella?! :D mihin asti tätä pitäisi katsoa, että juoni tempaisee mukaan?! :D

   • Jokunen

    Omat sarjasuositukset unohtui. Meillä on sama klassikkosarjamaku, joten niiden lisäksi suosittelen mm. Modern family (ihan huippu komedia!!) sekä Breaking bad (huippu juoni!).

  • Anumatilda

   Kannattaa katsoa pidemmälle! Mäkin ajattelin alkuun noin, katoin huvikseen poikaystävän kanssa. Kunnes se alkoi vetämään puoleensa. Ällöttävä henkilöhahmo kasvoi sarjan edetessä, kamalia murhia tapahtui, hyvyys joka ei läheskään aina voita.

 • tiinattt

  HBO ihan siksi käytössä että siellä on Girlsien vika tuotantokausi <3 Oletko katsonut aiemmat, sen koukuttavampaa "kevyttä" sarjaa en itse ole ihan äskettäin nähnyt :D

 • JennyP

  Itsellä uusin sarjakoukutus on Little Big Lies. Käynnistyy vähän hitaasti, mutta todella hyvä kun pääsee vauhtiin! :)

 • Haamu

  Meilä taitaa olla vähän erilainen sarjamaku, noista en ole katsonut kuin GoT:ia ja vähäsen Downton Abbeytä :) Jos scifi/mysteeri/rikos/trilleri/draamatyyppinen setti kiinnostaa niin omia suosikkejani ovat Westworld, Stranger things, Top of the lake (huikean kauniinhyytävä!), Les Revenants (ranskalainen), How to get away with murder, Broadchurch, Silta tietysti…

  Uusimpina olen koukuttunut Big little liesiin, tosi herkullinen, ja Orphan blackiin – kloonidraamaa ihan mahtavalla näyttelijäntyöllä! Affair oli kans hyvä ainakin pari ekaa kautta, ja nyt houkuttais alkaa katsoa 13 reason why. Enkä malta odottaa Hulun Handmaid’s Talea saati Top of the Laken kakkoskautta :)

 • Anna-Riikka

  En ole jaksanut seurailla blogeja aktiivisesti aikoihin, mitä nyt Facebookin ja Instan kautta seurailen joidenkin bloggaajien päivityksiä. Tänne kuitenkin palaan aina uudestaan. Kiitos inspiroivasta ja hyvällä tavalla kepeästä blogista. Ilahdutat usein päiviäni! :)

 • Täällä onkin jo paljon mainittu hyviä sarjoja, mutta jos päädyt HBO:n ottamaan, niin lisäksi vinkkaan Billions ja Ray Donovan sarjasta. Ihan loistavia kumpikin. West World myös aivan huikea.

  Lisäksi Netflixissä myös Chef´s Table on erittäin mielenkiintoinen sarja/dokumentti eri huippuravintoloiden perustajista.

Related posts